Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 16:48:06
|
|
|
|
kimi
|
Dojenček naj bi imel na sebi eno cunjo več kot mi. Jaz mi novorojenčku oblekla debele žabe, body, majčko z dolgimi rokavi+pajaceh in na koncu jakna ali bunda. V stanovanju imamo mi na malčku le tanke žabice, body in čez majčko z dolgimi rokavi
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 16:48:55
|
|
|
|
kimi
|
oprosti za napake malo hitim pa se mi potem kar tipke mešajo:)- upam da veš kaj mislim
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 18:56:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Mi smo imeli pri približno tej temperaturi oblečen bodi, majčko z dolgimi rokavi, frotiraste žabice in pletene copatke. LP
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 31.10.2004 19:18:54
|
|
|
|
mehurčica
|
David se je rodil pozimi in v stanovanju smo imeli ene 23,24 stopinj v dnevni sobi, v spalnicah 3 stopinje manj. Oblečen je tako: dolg body in preko bombažni ali plišast pajacek na naramnice, če je imel hlače pa je imel zgoraj dve bolj tanki majčki. Za zunaj pa seveda malo bolj.:) Sedaj, ko pa že nori po stanovanju pa ima sp.del trenerke, zokenčke in body s kratkimi rokavi. :miska:
|
|
|
|
Kako toplo oblacite dojencka? 1.11.2004 9:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mojemu oblekla dva bombažna bodyja in ene plišaste žabice.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?