Kako toplo oblacite dojencka? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

lidia -> Kako toplo oblacite dojencka? (31.10.2004 16:39:22)

Živjo,

sem v 30 tednu, začenjam z nabavo cunjic za malčija. Kako toplo oblačite dojenčke? Jaz mislim, da je majčka z dolgimi rokavi, čez pa npr. bombažni pajacek z dolgimi rokavi dovolj. Izhajam iz temp. v stanovanju ca. 21,5 stopinj. Ti debeli plišasti pajacki se mi zdijo preveč za v stanovanju, a se motim? :zmeden:

Lidija

kimi -> Kako toplo oblacite dojencka? (31.10.2004 16:48:06)

Dojenček naj bi imel na sebi eno cunjo več kot mi. Jaz mi novorojenčku oblekla debele žabe, body, majčko z dolgimi rokavi+pajaceh in na koncu jakna ali bunda. V stanovanju imamo mi na malčku le tanke žabice, body in čez majčko z dolgimi rokavi

kimi -> Kako toplo oblacite dojencka? (31.10.2004 16:48:55)

oprosti za napake malo hitim pa se mi potem kar tipke mešajo:)- upam da veš kaj mislim

NinaŠ -> Kako toplo oblacite dojencka? (31.10.2004 18:56:44)

Mi smo imeli pri približno tej temperaturi oblečen bodi, majčko z dolgimi rokavi, frotiraste žabice in pletene copatke. LP

mehurčica -> Kako toplo oblacite dojencka? (31.10.2004 19:18:54)

David se je rodil pozimi in v stanovanju smo imeli ene 23,24 stopinj v dnevni sobi, v spalnicah 3 stopinje manj. Oblečen je tako: dolg body in preko bombažni ali plišast pajacek na naramnice, če je imel hlače pa je imel zgoraj dve bolj tanki majčki. Za zunaj pa seveda malo bolj.:) Sedaj, ko pa že nori po stanovanju pa ima sp.del trenerke, zokenčke in body s kratkimi rokavi.

:miska:

ZARA -> Kako toplo oblacite dojencka? (31.10.2004 19:21:15)

jst podobno kot mehurcica,samo da se ne nori,pa manj stopinj imamo cca 21.5...

Anonimen -> Kako toplo oblacite dojencka? (1.11.2004 9:09:44)

Jaz sem mojemu oblekla dva bombažna bodyja in ene plišaste žabice.

Stran: [1]