Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 23.6.2007 22:56:38
|
|
|
|
david
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa ... in se hotel preimenovati oz. povišati v Kretena, pa je baje dobil odgovor, da več ni možno, ker je zadnje razpoložljivo mesto, ki so ga meli še za ta naziv prevzel nek david. Kaj zdaj ? Imam kot Kreten kaj več šans pri tebi ? Drugače pa se opravičujem, namen mojega sporočila ni bilo žaljenje tvojega partnerja, ampak ravno obratno. Ti pa si itak zaslužiš en velik .... . d.
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 24.6.2007 9:02:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: david Drugače pa se opravičujem, namen mojega sporočila ni bilo žaljenje tvojega partnerja, ampak ravno obratno. V tem primeru sem tudi jaz oz. sva tudi midva tebi dolžna opravičilo. Tvoj post sem res razumela kot da ga žališ.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 24.6.2007 9:22:33
|
|
|
|
caillou
|
Bravo punca .
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 24.6.2007 21:34:10
|
|
|
|
rainbow
|
tanikaa, te res občudujem ; imaš prav, da bi morali več spregovorit o teh boleznih, so kar pogoste. Moja tašča je izgubila boj - morda da je imela še kako drugo motnjo zraven, ne vem, o tem nismo nikoli govorili - pa mi je žal, da nismo, predvsem zato, ker ne vidi svojih vnukic in vnukov, kako rastejo vse lepo zate in za tvoje ps te pogrešam pri Montinjačkah
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 27.6.2007 10:24:07
|
|
|
|
srki
|
Tanikaa, en velik objem zate. Veš, solze mi polzijo in mraz me obliva, ko tole berem. Res si pogumna, upam, da je še veliko pogumnih žensk in se rešijo te nadloge. In veš kaj, ni me sram priznati, da včasih čutim, da se sem in tja tudi mene loti neke vrste depresija, pa se vprašam, zakaj? Kaj mi je v v življenju hudega, da ne znam prav uživat življenja? Pa pridejo dnevi, ko kar nekaj mislim in tuhtam, se jezim brez veze, mi gre vse na živce, bi bila najraje sama.....še dobro, da se nekako znam potegnit iz tega in grem ven, med ljudi, za katere vem, da jim nekaj pomenim. Vedno, ko bom imela takšne bedne občutke, se bom spomnila na tvoj post, ki mi je v marsičem odprl oči. Hvala, Tanikaa!
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 27.6.2007 20:33:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Tanikaa Depra (knjiga) - Renata Ažman - priporočam v branje vsem, ki se soočate s to boleznijo, gospa ima tudi blog na E dnevniku....... vredno branja.... Meglilo pred očmi, dušenje.....vse to mi je nekam znano in včasih se tudi jaz sprašujem, če me daje depra..... Tanikaa bravo za pogum in tvojo zgodbo. Drži se!
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 27.6.2007 20:41:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanikaa me je pa kar zabolelo, ko sem brala o moževem samomoru , spomnila sem se na mojega, ki mi je grozil s samomorom in ne vem mogoče me je z grožnjo obdržal da se še nisem premaknila naprej, tudi meni trenutno še primanjkuje samozavesti, ni pogovorov med nama, zapirava se vase, ponoči me tlačijo take in drugačne more, tudi meglilo se mi je že med vožnjo Hočem le živeti! In upam, da mi bo enkrat uspelo zaživeti......
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 27.6.2007 20:46:02
|
|
|
|
soncek&luna
|
Tanikaa, hvala
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 28.6.2007 12:07:41
|
|
|
|
_andreja_
|
tanika, glede na to da si šla čez vse tole... ali misliš, da se da depresijo premagati z lastnimi močmi brez obiskou pri raznih zdravnikih...?? drugače pa zate, in prvi dolgi post je bil ki sem ga prebrala v celoti...
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 8.11.2007 19:13:15
|
|
|
|
Moyca_
|
mogoče tudi jaz en dan napišem svojo zgodbo o anksiozni depresiji
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 8.11.2007 20:43:34
|
|
|
|
Pupica
|
Presenečena sem nad iskrenostjo Bodi močna še naprej!
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 8.11.2007 23:15:13
|
|
|
|
mami_miki
|
Zato vse, čisto vse, ki ste v zakonu, vezi tako ali drugače nesrečne, trpite...je rešitev. IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa ja....vedno je rešitev...
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 8.11.2007 23:37:16
|
|
|
|
mami_miki
|
vsekakor bi vsem svetovala-dajte si poiskat pomoč, zato nekateri ljudje obstajajo, da pomagajo...naj vam ne bo nerdono... včasih je treba samo pogovor z nekom, ki ni udeležen v problemu in te ne sodi...in to je psihiater...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2007 13:54:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 9.11.2007 17:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
tanika , brez besed ,in srecno se naprej
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 9.11.2007 18:43:11
|
|
|
|
koala
|
Sicer sem videla da je že starejša tema, pa vseeno. Tanika čeprav te osebno ne poznam, si se mi vedno zdela ena taka močna, pozitivna oseba, kod da ti nič in nihče ne more do živega. Nikoli v življenju si nebi mislila, da je za teboj tako trnova pot. Rekla bi samo HVALA za iskrenost in svet rabi še več tako pogumnih in močnih žensk, tvoj sin je lahko ponsoen da ima takšno mamo, ker mu boš ziher dala fenomenalno popotnico v življenje. Res si CARICA!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2007 18:49:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 9.11.2007 19:08:12
|
|
|
|
silvya
|
Tanikaa, dolg post ampak vreden, da se ga prebere do konca. In to ne samo enkrat.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.