Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 19.6.2007 21:02:02
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Lepo Tanikaa,da si opisala svojo zgodbo.Tudi jaz bi jo vendar je preveč kruta in žalostna tako,da...mogoče kdaj daleč v prihodnosti. Sem pa jo prebolela in kot praviš se včasih zahrbtno vrača ampak se ji ne pustim,ker sem močnejša od nje. Vsaka zgodba je kruta in žalostna samo toliko, kolikor jo ti smatraš kruto in žalostno. In ne, nisi prebolela. Ne laži sebi, drugim pa itak ni potrebe. Na izkušnjo, kakršna koli je že bila, glej s pozitivne strani. Najde se. Nekaj se naučiš z nje. In kar te ne ubije, te naredi močnejšega.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 19.6.2007 22:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In kar te ne ubije, te naredi močnejšega. Moj pregovor... od nekdaj... Tvojo zgodbo sem okvirno sicer poznala, ampak... v njej najdem nekaj točk, podobnih tistim v mojem preteklem življenju, ampak... Naj ostane pri "ampak"... mislim (upam!), da razumeš, kaj mislim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2007 22:26:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 19.6.2007 22:39:39
|
|
|
|
ZARA
|
Ponavadi ne berem tako dolgih postov, tvoj me je pa posrkal. Pa še brez besed sem ostala. Ob takih zgodbah se zavedam, da so moji problemi res majhni.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 19.6.2007 22:50:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Tanikaa, hvala za tvojo zgodbo. Upam, da jo bo prebralo čimveč deklet, ki se borijo z depresijo in da jim bo dala pogum za zdravljenje.
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 8:18:43
|
|
|
|
ElaM
|
Tanikaa, dobra si, res.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 8:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Neverjetno, kako so si vse depresije podobne, a v naslednjem hipu neskončno različne. Draga punca, vesela sem zate, da si to premagala, čeprav se zahrbtno vrača. In če si to pravi jaz, hitro oddide stran. in zgodba zelo lepo napisana, brez zadržavanja.
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 8:52:14
|
|
|
|
Njuškalo
|
Tanikaa, ti si fajn punca!
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 9:15:15
|
|
|
|
kailani
|
uau.......res,kapo dol.... vse lepo v življenju!
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 11:00:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Naj ostane pri "ampak"... mislim (upam!), da razumeš, kaj mislim... Ne, ne razumem, sem blond...kot že sama veš...
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 11:01:59
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Upam, da jo bo prebralo čimveč deklet, ki se borijo z depresijo in da jim bo dala pogum za zdravljenje. To je bil moj namen.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 11:48:26
|
|
|
|
Enolla
|
Hvala, ker si svojo življenjsko izkušnjo delila z nami.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 12:59:00
|
|
|
|
plenicka
|
Pohvale vredno, da si svojo zgodbo o depresiji delila z nami, na forumu. Upam in želim, da bi kateri ali kateremu, ki se bojuje z depresijo tudi tvoja zgodba pomagala! Verjamem, da je bil to tvoj namen! In tudi jaz sem ena izmed tistih, ki jo depresija že dobrih 13 let drži za roko...spomnila se bom nate, ko me ne bo hotela spustiti !
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 13:05:55
|
|
|
|
modrooka
|
Tanikaa, pogumna si in zaradi svojih dejanj vredna občudovanja!
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 13:29:40
|
|
|
|
kalbo
|
Tanika, lahko rečem sam eno stvar....kapo dol.
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 14:07:56
|
|
|
|
bini
|
- bravo tanikaa... in hvala za tole! kapo dol in pa... tebe bi enkrat rada spoznala tud v živo - bi me najbrž marsičesa naučila
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 20.6.2007 17:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar te berem Tanikaa, si mi zelo simpatična oseba. Zdaj, ko pa si še delila svojo zgodbo, vem zakaj si taka. Življenje nas preizkuša na vsakem koraku in tisti, ki se ne zlomijo, so zmagovalci .
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 21.6.2007 20:57:06
|
|
|
|
Maxica
|
Hvala, Tanikaa, da si to delila z nami vsemi. Samo občudujem te lahko in ti čestitam za tvoj pogum. Kapo dol.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 21.6.2007 21:17:31
|
|
|
|
cuma
|
Tvojo zgodbo si bom sprintala in jo dala nekomu prebrat. Nikoli ne pozabi na svoje zmage in srečno!
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 21.6.2007 21:29:44
|
|
|
|
moci
|
tanikaa, res si faca sem kar link forvardirala
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 21.6.2007 21:37:19
|
|
|
|
tanikaa
|
Zdaj mi je pa že kar nerodno. Saj nisem na koncu koncev storila nič nemogočega. Samo za svoje življenje sem se odločila. Hvala vsem. Samo res se ne počutim tak, kak mi vi čestitate. Samo enostavno srečna sem. Tak fejst srečna.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 21.6.2007 23:39:04
|
|
|
|
david
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa ... ko zraven sebe zagledam mojega Kretenčka. Prosim lepo. Ne ga podcenjevat. Glede na to, kar si napisala, ga lahko mirno povišaš v Kretena. d.
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 21.6.2007 23:53:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa srečna sem. Tak fejst srečna. Kjut .
|
|
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 22.6.2007 7:09:15
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: david IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa ... ko zraven sebe zagledam mojega Kretenčka. Prosim lepo. Ne ga podcenjevat. Glede na to, kar si napisala, ga lahko mirno povišaš v Kretena. d. Hvala tudi v njegovem imenu.
|
|
RE: Depresija - odgovor na ZS 22.6.2007 10:22:13
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: david IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa ... ko zraven sebe zagledam mojega Kretenčka. Prosim lepo. Ne ga podcenjevat. Glede na to, kar si napisala, ga lahko mirno povišaš v Kretena. d. Me je glih zdaj klical ta moj Kretenček. In je povedal, da je klical na Upravno enoto in se hotel preimenovati oz. povišati v Kretena, pa je baje dobil odgovor, da več ni možno, ker je zadnje razpoložljivo mesto, ki so ga meli še za ta naziv prevzel nek david. Mogoče bo mel več sreče prihodnjič.
|
porod in čepV kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?tisti dan (
73%)
v roku enega tedna (
18%)
v roku dveh tednov (
5%)
v roku treh tednov (
2%)
več kot tri tedne kasneje (
2%)
Število vseh glasov: 222Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!