Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 20.6.2007 13:11:53
|
|
|
|
modrooka
|
Vso srečo ti želim! Odidi, dokler je še čas!
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 14.7.2007 12:14:28
|
|
|
|
Nalini
|
Kaj še čakaš? Spakiraj otroka in pojdi!!!!!!!! Če si zdaj ostala in tolerirala njegove udarce .... Vejemi, da niso bili zadnji! zakaj te je strah pred starši? A ti privoščijo, da živiš z nekom, ki te tepe? verjamem, da ne. le pogumno. Drugega ti ne morem povedat! Pa čimprej si najdi službo!
|
|
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 14.7.2007 12:16:40
|
|
|
|
Nalini
|
Prej greš od njega, prej si boš uredila življenje! Dlje boš čakala le slabše bo! verjemi!
|
|
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 14.7.2007 12:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej Kako je pa bilo prej? A sta imela že prej probleme? Upam, da boš rešila zadevo - v dobro otroka!
|
|
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 14.7.2007 13:21:03
|
|
|
|
snake
|
še ena ki se ne javi, upam pa da zato ker se je odselila od kretena in si ni še nabavla računalnika!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 14.7.2007 20:47:20
|
|
|
|
trojči
|
Po prvem tepežu se redkokatera, vsaka najde tisoč izgovorov zanj in da nima kam itd. Ker se ne zaveda, da se je že prej pustila tlačit. In ima interes ostati. Žal. Nasilje ni zaman tako razmahnjeno.
|
|
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 14.7.2007 20:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Trojči, pod to se samo podpišem.Na žalost je tako, da nekatere ostanejo zraven nasilneža zaradi interesa, ne pomislijo pa na tisto, kar je najbolj pomembno, otroka.S takim dejanjem mu največkrat uničijo otroštvo in tudi nadaljnje življenje.Takšen otrok velikokrat postane do svoje partnerke nasilen,saj se otroci učijo od staršev.
|
|
|
|
RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala 15.7.2007 10:17:12
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nežna ... ne pomislijo pa na tisto, kar je najbolj pomembno, otroka.S takim dejanjem mu največkrat uničijo otroštvo in tudi nadaljnje življenje.Takšen otrok velikokrat postane do svoje partnerke nasilen,saj se otroci učijo od staršev. Ja, žal je res tako.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?