|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pravi obraz sem pravkar spoznala
17.6.2007 22:14:19   
Anonimen
Zdaj sem spoznala, kakšen v resnici je. In boste spet rekle, kje jih pobirate? Ne, in tisoč krat ne, ni nikoli prej pokazal takega obraza. In vse to samo zaradi tega, ker je otrok rekel, da naj ati tudi gre domov, medtem pa je on veselo užival v bazenu s tremi puncami in še enim prijateljem. Ja, pa boste rekle, zakaj se nisem pridružila. Zato ker smo bili na neki kmetiji in so vse čez in prek imeli elektičnega pastirja in sem morala letati za otrokom kot bebec. In potem sem rekla, da je otrok rekel da naj gre on tudi domov, ker joče in je bil že vik in krik. Začela sta s kolegom kako sem tečna in smotana.....v glavnem potem pa sem mu rekla da pa naj ostane in uživa in bom jaz že poskrbela za jokajočega otroka, ki hlipa za očetom.
V glavnem potem je šel z svojim avtom domov in na poti ga je klical prijatelj in potem se je obrnil in šel nazaj. Med tem sva se midva srečala in mi je samo rekel, da zdaj ve zakaj pije, ker potem pozabi da z mano živi in da sem ****. V tem pa je klical spet tisti prijatelj iz bazena in sem mu odgovorila nazaj, da pa je on zdaj lahko frajer ko njegove ni tu(prejšnji dan je njegova samo grdo pogledala in se je spakiral in šel za njo ko mucek in mi je potem še moj rekel kaka copata je) in da mi je zaradi njega izrekel ****.
In ko je po nekaj minutah prišel domov se je začelo, prijel me je za roko in brcnil ven!!!! Ponižal me je do amena. Vse mi je zgovoril, kako nisem vredna  življenja, da naj spizdim od njega, kako nisem končala šole in nimam službe, ker sem nesposobna.....In prvič....me je pretepel, v bistvu me je par krat po licu udariluser posted image
Ker sem ga osramotila pred prijatelji!!!!!!!

In jaz se zdaj sprašujem.....kako da nič ne čutim. Jokala sem ob teh besedah, zaradi udarca....ne najdem poguma da bi odšla...., sram me je komu to povedati.....toliko vsega je. Jaz pa tu sedim in se ne ganem. Rada bi vstran šla....toda ne vem zakaj ne morem. Ne upam priti domov k staršem z otrokom, češ razšla sva se.....kolko sem že ponižana, še ne bi prenesla nekih očitajočih pogledov. Ko me je tako poniževal....v tistem prvem besu sem si hotela samo nekaj zadati, neko bolečino....ampak zavoljo otroka si nikoli ne bi ničesar naredila.

Ni treba nobenih komentarjev pisati....samo hotela sem nekomu povedati, izliti, kaj mi ta trenutek leži na duši.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala
17.6.2007 22:16:24   
Anonimen
Ne čakaj naslednje pomladi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2007 22:17:06   
Njuškalo
Sram je lahko kvečjemu njega, ti pa lahko hodiš po svetu z dvignjeno glavo.Največja napaka, ki jo naredi pretepena ženska je, da je tiho in s tem mu dovoli tako obnašanje še naprej.Ne pusti se! Pojdi k staršem,kamorkoli..samo,da greš stran od njega.Če boš sedaj ostala, si praktično privolila v to, da te tepe.user posted image Kar vprašaj kakšno, ki ima take izkušnje.Tako se vse začneuser posted image Srečno!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.6.2007 22:18:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2007 22:18:46   
bskrle
user posted image  zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.6.2007 22:20:28   
Miss Piggy
Kaj bo hodila?!?! On naj gre!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2007 22:20:40   
sky
Ne dovoli, da se kaj takega ponovi!

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2007 22:22:35   
Naty*Taja
Poberi se, zberi moči, prespi mogoče, potem bo glava trezna in moraš uvideti, da moraš it! Sej ni treba k staršem. Lahko se za kratek čas zatečeš v kako varno hišo, k kaki prijateljici?! Nikar naj ti ne bo nerodno, saj nisi ti kriva, če je tip glup in se zaradi zafrkancije kolegov znaša nate. Kakršenkoli že je kdo, nihče nima pravice se psihično ali fizično spravljat nanj!!!!! Vedi, da te normalni ljudje ne obtožujemo, ampak ti hočemo pomagat! Tole se bo namreč po moje samo še stopnjevalo, sploh če je zraven pijača, ki naredi človeka nerazsodnega. Samo spakaj in pojdi!

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2007 22:23:18   
karamela
Nalin RR je vse povedala. Pojdi stran, zavoljo otroka in sebe. Ne čakaj do naslednjih udarcev.

Držim pesti zate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.6.2007 22:23:33   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

To bi bilo sicer pravično,ampak ali res misliš, da je to izvedljivo?Če mu bo ona rekla, da gre ,sta dve možnosti:
-ali jo bo spet pretepel in ji s tem dal vedeti,da ne gre nikamor
-ali ji bo obljubljal kako bo sedaj v redu in kako mu je žal..blablabla..in bo spet vse po starem
Šel pa ziher ne bo nikamor.Zato bi se v takem primeru umaknila jaz.Policija jo pa tudi ne bo zaščitila.Mogoče bi ga pridržali za 48 ur,to pa ji ne pomaga na dolgi rok.user posted image Če bi imeli tako zakonodajo kot ponekod po EU, ko se mora nasilnež umakniti, bi bilo lažje.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.6.2007 22:24:31   
Anonimen
Pojdi stran od njega, že zaradi otroka in sebe... Ponižuješ se že s tem, da tam čakaš, namesto, da bi odšla.. Pojdi k staršem, ....

Verjemi, da te bo spet pretepel, vedno bodo na mestu lažne obljube:ne bom več, ....

Drži se user posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.6.2007 22:33:05   
Marogica
ANonimna, kako misliš, da je pravi obraz pokazal šele sedaj? Seveda ga je že prej. Že samo dejstvo, da ti tekaš za otrokom, on se pa namaka v vodi-pa naj bo sam ali s komerkoli, kaže, da je oče samo na papirju. Pri nas se kaj takega ni še nikoli zgodilo.  Midva si deliva obveznosti in lepe trenutke....

To, pa kar ti je naredil-da te je pretepel- je pa višek in kaže samo njegov karakter in da si v vezi z "majhnim" človekom, ki očitno "govori" s pestmi....

Ja, ni enostavno kar iti. Vendar si začni počasi delati plan, KAKO sploh oditi. Naredi si plan, kako je s financami, kje bi lahko živela, pogovori se z mamo(starši), da vidiš, če lahko dobiš kakšno pomoč tudi od doma.

Vendar ODIDI. Že sedaj si najbrž za vse sama. Tako, da ne bo ravno očitne razlike. Razlika pa bo v tem, da ti ne bo treba živeti v strahu, kdaj jih boš zopet dobila...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.6.2007 22:40:25   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

To bi bilo sicer pravično,ampak ali res misliš, da je to izvedljivo?Če mu bo ona rekla, da gre ,sta dve možnosti:
-ali jo bo spet pretepel in ji s tem dal vedeti,da ne gre nikamor
-ali ji bo obljubljal kako bo sedaj v redu in kako mu je žal..blablabla..in bo spet vse po starem
Šel pa ziher ne bo nikamor.Zato bi se v takem primeru umaknila jaz.Policija jo pa tudi ne bo zaščitila.Mogoče bi ga pridržali za 48 ur,to pa ji ne pomaga na dolgi rok.user posted image Če bi imeli tako zakonodajo kot ponekod po EU, ko se mora nasilnež umakniti, bi bilo lažje.

Maš prav...sam ni fer!!!user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
17.6.2007 22:41:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.6.2007 23:11:05   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

ANonimna, kako misliš, da je pravi obraz pokazal šele sedaj? Seveda ga je že prej. Že samo dejstvo, da ti tekaš za otrokom, on se pa namaka v vodi-pa naj bo sam ali s komerkoli, kaže, da je oče samo na papirju. Pri nas se kaj takega ni še nikoli zgodilo.  Midva si deliva obveznosti in lepe trenutke....

To, pa kar ti je naredil-da te je pretepel- je pa višek in kaže samo njegov karakter in da si v vezi z "majhnim" človekom, ki očitno "govori" s pestmi....

Ja, ni enostavno kar iti. Vendar si začni počasi delati plan, KAKO sploh oditi. Naredi si plan, kako je s financami, kje bi lahko živela, pogovori se z mamo(starši), da vidiš, če lahko dobiš kakšno pomoč tudi od doma.

Vendar ODIDI. Že sedaj si najbrž za vse sama. Tako, da ne bo ravno očitne razlike. Razlika pa bo v tem, da ti ne bo treba živeti v strahu, kdaj jih boš zopet dobila...

Pod to se pa samo podpišem, se strinjam z prav vsako besedo.
Res je, da ga moraš zapustiti, ampak si naredi načrt, kako in kaj. Da je pa slabič, ker je dvignil roko nate in se pustil diktirati prijateljem...o tem ne bom izgubljala besed.

Veliko moči in sreče v življenju ti želim. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.6.2007 23:44:03   
lelaval
Se podpišem pod Marogico - ti je vse napisala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.6.2007 23:50:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

V bistvu ne vem, kaj bi še lahko temu dodala... Vsekakor zavoljo otroka požri ponos glede tvojih staršev in se pogovori z njimi, če lahko začasno prideš z otrokom tja.
Vse dobro!user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.6.2007 0:20:13   
Olivija
Mene bi prijelo in bi skopirala njegovo fotko potem pa pripisala kaj je naredil in po celi vasi obesla. user posted image

In v trenutku bi spokala k staršem ali pa kamorkoli.

Ne res prav jezijo me že te prikriti nasilneži, pedofili in podobni, ki so na zunaj oh in sploh, za zaprtimi vrati se pa potem čisto drugače obnašajo ...

Sram je pa edino njega lahko. Drugače ti je pa Marogico dobro svetovala, samo čimprej uresniči in odidi ...

Srečno in user posted image !

(sva imela ravno prej debato na to temo in veliko podobnih primerov poznam, zato me vse skupaj še toliko bolj jezi)

< Sporočilo je popravil Olivija -- 18.6.2007 0:22:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.6.2007 10:08:09   
trojči
Toži ga! Za tako matretiranje lahko dobiš najmanj 2 mio starih. Po moje bi se fizično obračunavanje nehalo, če bi vse te moške žene tožile. Šele potem bi se zavedli, da to ni kar tako. Pojdi k zdravniku, povej, da te boli glava od včerajšnjih udarcev, da boš imela dokaz na sodišču. Čimprej se obrni po pomoč, tako iz oči v oči je najlažje, najbolj pomaga, bolj kot glas po telefonu in to pisanje tu.

Sedaj si najbrž v dvomih, bi ukrepala ali ne. Večina jih ostane. Ker verjamejo, da mu je žal, da ne bo nikoli več naredil tega,.....seveda verjame, ker je iskren, ker resno misli, da se ne bo nikoli več spozabil. A dejstvo je, da jih večina fizično nasilje ponovi, stopnjuje....zato, ker si ne znajo pomagati, ne ker so hudobni in ker bi namenoma to počeli. Se mu opraviči, če se napije in nenamenoma ...... ????????? Tam pri eni temi o varanju, ko se je ena spozabila in pod vplivom alkohola NENAMENOMA ....... ji je Tyazy oprostil, ker je bilo nenamenoma. Zato se odpušča, ker je bilo nenamenoma. Bljak.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.6.2007 10:13:55   
Anonimen
Problem je v tem, da ženske nič ne naredijo, kadar so tepene.Že drugi dan živijo naprej, kot da ni bilo nič.
Seveda partnerji tako ugotovijo, da lahko z njimi delajo kar želijo.Potrebno je ukrepati, vsaj za voljo otrok, če že same sebe ne spoštujejo dovolj, da bi hudiča prijavile.Poznam eno, ki jo je mož pretepel, potem je pa drugi dan šla z njim in otrokom na sprehod, kjer sta se obnašala kot največja srečneža.To mi gre pa res na bruhanje in takšni osebki se mi ne smilijo, ker ne storijo nič drugega, kot jamrajo.Treba je UKREPATI.

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.6.2007 10:15:44   
beba76
Marogica ti je vse lepo napisala. Se podpišem! Pojdi!!

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.6.2007 10:18:26   
orhideja75
naj se tudi jaz pridružim vsem, ki so ti svetovale, da pojdi. ampak res. pojdi takoj. ne oklevaj. starši te bodo sigurno sprejeli. ampak povej resnico, da si bila tepena. če te je enkrat, te bo še tudi drugič in tretjič,... na koncu bo batine dobil še otrok. ne dopusti, da se to zgodi.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.6.2007 10:25:51   
trojči
Aha, čisto prav imaš Nežna. Še vedno se dogaja, da je prisotna miselnost, ko ljudje vidijo samohranilko z otrokom na sprehodu, ona velja za ubogo revo, ko pa vidijo celo družino, so pa oni srečna družina. Se pa nekaj resno sprašujem, bi bile te ženske (najprej psihično, nato še fizično zlorabljene) sploh sposobne samostojnega življenja? Partner jih je, nenamenoma seveda user posted image , spravil v položaj, ko ne znajo ven. V glavo imajo zabito, da ne znajo in ne morejo živeti same. Zakaj vztrajajo, mi nikoli ne bo jasno, edini možni odgovor, ki mi ni prav nič všeč, je, da imajo interes ostati. Da drži tisto, da nikogar ne moreš spremeniti, da le če ima on interes oditi, odide.

Anonimna, naredi sama pri sebi inventuro, preberi literaturo, najlažje je narediti nič, a imaš dolžnost kot mama, da zagotoviš svojim otrokom mirno in varno otroštvo. Oni imajo prednost pred vsem. Apeliram tudi na vse ostale, ki živijo v nasilnem razmerju. V stiku sem z materami, ki so zdaj stare 40, 50 let, vse po vrsti pravijo, da jih zdaj gloda, da si ne morejo odpustiti. Da imajo boljše in slabše dneve. A da jih neizmerno boli, ker so postavile sebe pred otroka. Da je otrok zaradi njih trpel. Sprašujejo se še in še, o ljubezni do otrok, ali imajo otroci radi njih......jaz pravim ven, ven iz takih zvez.

< Sporočilo je popravil trojči -- 18.6.2007 10:33:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.6.2007 11:35:27   
Dejča
Lahko stokrat napišeš, da prej ni pokazal pravega obraza, pa ti lahko tisočkrat odgovorimo, da se je kazalo že prej. Napisala si, da ti je rekel, zakaj pije - se pravi, da je to očitno vsaj eden od problemov med vama. In da je sposoben izreči toliko poniževalnih besed - v jezi marsikaj rečemo, toda to presega vse meje. Njemu očitno do tebe ni nič. Da sama skrbiš za otroka, mi je iz tvojega posta tako jasno. Ne predstavljam si, da očeta ne gane, če otrok joče po njem - in da se obrne ter gre nazaj h kolegom. Sram naj ga bo!!! In če boš to dopuščala, bo le še slabše.
Predlagam ti, da prespiš zadevo, urediš, kar je dobro urediti - in zaključiš z njim. Magari zamenjaš ključavnice. Vem, da ti je hudo in ne veš, kako bi povedala drugim, toda še huje bo, če boš ostala - če te je pretepel enkrat, bo naslednjič še manj okleval.
Drži se!!! Želim ti vse dobro.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.6.2007 11:39:09   
daddy
   Ma, me razpizdijo taki "junaki" .......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?