bambi
|
ČE ne boš odšla sedaj, te bo jutri zopet vdaril, pa pojutršnjem, dokler te ne bo nalomil tako, da boš pristala v bolnici.... če boš ostala, mu bo jasno, da lahko s teboj počne kar hoče. Obvaruj otroka in mu prihrani takšne incidente, pojdi k prijateljici ali k staršem, razloži situacijo in nekdo ti bo rade volje pomagal. Če ti ne preostane drugega, spakiraj in pojdi v varno hišo....Če nimaš službe, si jo čimprej poišči, magari si uredi, da boš čistila po hišah in likala, to je danes zeeelo iskano. Naj te ne bo sram, delala boš zase in svojega otroka!!!! Njega, ki je položil roko nate pa pusti!!!!!!! To ni človek, to je navadni gnoj!!!! Jaz ne vem, ko slišim takšne zadeve me res zgrabi jeza, da bi lahko razbijala okoli sebe. Pa dedca bi itak s čimerkoli tako namahala po betici, da bi se onesvestil, prasec nemarni...... Če te pa še enkrat udari, pa zaženi vik in krik, pokliči policijo, pa naj hudiča odvlečejo malo na postajo......potem pa ga toži, itak dobiš brezplačno pravno pomoč, če nimaš zaposlitve, samo naredi temu KONEC!!!! ŽElim ti veliko sreče