|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pravi obraz sem pravkar spoznala
18.6.2007 11:40:08   
orhideja75
ne oklevaj! pojdi stran. čimdlje od njega.
da mu je vseeno zate, ti je povedal v obraz. ampak vse tako kaže, da mu je vseeno tudi za otroka. saj otrok potrebuje tudi njega. ampak ne takšnega kot ga ti opisuješ. pojdi stran. kasneje ti ne bo žal. otrok bo odraščal ob ljubeči materi in v miru. če pa ostaneš, bosta z otrokom živela v strahu, kdaj se bo spet ponovilo. in tudi ti boš bolj nervozna.
POJDI.POJDI.POJDI.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.6.2007 11:50:51   
Anonimen
Ful težko verjemem da do sedaj še ni nikoli pokazal svojega obraza. Za prvič pokazati svoj bes in jezo je res grozljivo odreagiral. Ker si ga ponižala pred prijateljiuser posted image . Kakšno sliko pa je on o sebi pokazal pred prijatelji? In kakšne prijatelje sploh ima, da vidijo da je s familijo tam, da se ti in otrok prav nič ne zabavata (čeprav ne vem zakaj oba z otrokom nista šla v bazen) in da ga po tem ko že odidete kličejo nazaj in situacijo še bolj provocirajouser posted image . Njemu pa si itak prijatelji bolj pomembni kot ti in otrok, to JE JASNO POKAZAL IN POVEDAL!!!! Kaj boš potem še delala s takim človekom?
In očitno tudi pije, če ti je rekel da pije zato, ker je s tabo, ki si ****, nesposobna, nešolana, brez službe.........

Prijavi ga, odidi domov k staršem. Raje sem doma pri starših, ki me bodo malo po strani gledali, kot pa v takih nečloveških razmerah. Pa ne verjemem da te bodo starši po strani gledali. Sprejeli te bodo domov, saj si njun otrok. Pa še rekli ti bodo, da so samo čakali ta dan, ker še enkrat povdarjam, ne verjemem, da je to bil prvi incident. Ponavadi vsi okoli nas že zdavnja prej vidijo kako je stanje pri nas, samo mi si zatiskamo oči. Ampak takih stvari se nikoli ne da skriti, vsaj ne na dolgi čas.

Upam, da imaš že spakirano.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.6.2007 12:45:14   
Enolla
Jaz ti bom rekla samo to: nisi ti kriva, če pije in nisi ti kriva, da te je pretepel. Nisi in še enkrat nisi tudi če ti še 100 x to reče.

Zakaj to pišem? Ker ženske vse prerade krivimo sebe za tako obnašanje do nas, še posebej pa še če nam to nekdo kapa na možgane se oglasi tisti črviček dvoma - kaj pa če je res.  Ne ni res, nisi kriva.

Preberi še enkrat gornje poste in odidi, rešuj otroka in sebe - poskusi v varni hiši, pri prijateljici in vedi, da si zaslužiš mirno življenje in ne take žalosti, kot je bilo doslej. user posted image  in srečno.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.6.2007 13:00:19   
jade1
Ne vem sicer kakšen odnos imaš s svojimi starši, ampak jaz bi najprej poklicala starše, spakirala in šla z otroci. Pa imam 3. In niti pomislila ne bi, da bi me bilo sram, zakaj le, saj nisi nič naredila narobe. Nihče nima pravice, da se tako obnaša do tebe. Spokaj se stran z otrokom, dobi si službo in živi naprej, sigurno boljše sama kot z nekom, ki te ponižuje. Šla bi tudi na policijo in socialno in vse povedala tam. Ne vem, jaz bi ravnala tako, ti pa boš morala sama zbrati pogum in ukrepati kakorkoli se boš odločila. Samo ne čakaj, da se stvar ponovi.
Obrni se vsaj na sos telefon, če ne drugega, mogoče ti bodo kaj pametnega svetovali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.6.2007 13:04:32   
bambi
ČE ne boš odšla sedaj, te bo jutri zopet vdaril, pa pojutršnjem, dokler te ne bo nalomil tako, da boš pristala v bolnici.... če boš ostala, mu bo jasno, da lahko s teboj počne kar hoče. Obvaruj otroka in mu prihrani takšne incidente, pojdi k prijateljici ali k staršem, razloži situacijo in nekdo ti bo rade volje pomagal. Če ti ne preostane drugega, spakiraj in pojdi v varno hišo....Če nimaš službe, si jo čimprej poišči, magari si uredi, da boš čistila po hišah in likala, to je danes zeeelo iskano. Naj te ne bo sram, delala boš zase in svojega otroka!!!! Njega, ki je položil roko nate pa pusti!!!!!!! To ni človek, to je navadni gnoj!!!!

Jaz ne vem, ko slišim takšne zadeve me res zgrabi jeza, da bi lahko razbijala okoli sebe. Pa dedca bi itak s čimerkoli tako namahala po betici, da bi se onesvestil, prasec nemarni...... Če te pa še enkrat udari, pa zaženi vik in krik, pokliči policijo, pa naj hudiča odvlečejo malo na postajo......potem pa ga toži, itak dobiš brezplačno pravno pomoč, če nimaš zaposlitve, samo naredi temu KONEC!!!!

ŽElim ti veliko sreče user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.6.2007 13:08:12   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: bambi

ČE ne boš odšla sedaj, te bo jutri zopet vdaril, pa pojutršnjem, dokler te ne bo nalomil tako, da boš pristala v bolnici.... če boš ostala, mu bo jasno, da lahko s teboj počne kar hoče. Obvaruj otroka in mu prihrani takšne incidente, pojdi k prijateljici ali k staršem, razloži situacijo in nekdo ti bo rade volje pomagal. Če ti ne preostane drugega, spakiraj in pojdi v varno hišo....Če nimaš službe, si jo čimprej poišči, magari si uredi, da boš čistila po hišah in likala, to je danes zeeelo iskano. Naj te ne bo sram, delala boš zase in svojega otroka!!!! Njega, ki je položil roko nate pa pusti!!!!!!! To ni človek, to je navadni gnoj!!!!

Se podpišem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.6.2007 13:41:28   
Rožica I
Draga anonimna- pojdi (magari) k staršem. Bolje, da te oni pomilovalno gledajo, kot da te mož pretepa.
Takoj zdaj odidi!
Vedno je tako, če ne odideš tisto sekundo, bo to postal tvoj vsakdan!
Razloži staršem, da boš pač pri njih, dokler na najdeš kaj druga, da pa se k možu ne boš več vrnila!
Prosim, naredi to! Če ne zaradi sebe, naredi to zaradi otroka!!!
user posted image user posted image user posted image  

ROŽICA

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.6.2007 14:28:51   
snake
ti priporočam da se lepo stuširaš, lepo odišaviš, otročička ogovoriš naj te za par minutk počaka pri vratih(mu daš kak sladoled da se zamoti)  se vsa lepa, dišeča in malo oblečena prikažeš pred tvojim dragim .........ko se ti približa ga fejst objami in z vso močjo mu zabi koleno v jajca in se poberi z otrokom iz stanovanja!!! pejdi k mami, k kolegici, sestrični, nekoga sigurno imaš ki ti ne bo zapru vrat.....srečno

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.6.2007 14:36:47   
trojči
Ne le v jajca, še kam drugam ga daj.user posted image

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.6.2007 14:37:44   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: snake

ti priporočam da se lepo stuširaš, lepo odišaviš, otročička ogovoriš naj te za par minutk počaka pri vratih(mu daš kak sladoled da se zamoti)  se vsa lepa, dišeča in malo oblečena prikažeš pred tvojim dragim .........ko se ti približa ga fejst objami in z vso močjo mu zabi koleno v jajca in se poberi z otrokom iz stanovanja!!! pejdi k mami, k kolegici, sestrični, nekoga sigurno imaš ki ti ne bo zapru vrat.....srečno

Ta boljša in najboljša. Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.6.2007 17:02:17   
Anonimen
Zavoljo otroka pojdi, če že oklevaš zaradi sebe!

Moja mama je odšla od očeta, ko sem bila stara 8 let, ker jo je pretepel. Bilo je samo 1x, ampak dovolj, da se dogodka do vsake potankosti spominjam še danes, 20 let kasneje. Srečna sem in zelo sem ji hvaležna, da sva odšli. Ne znam si predstavljat, da bi ostali in bi morala gledat mamo, kako trpi, zraven pa trepetati v strahu, kdaj bom še jaz dobila klofute.

Tudi midve sva šli k njenim staršem, pa je verjetno tudi mami bilo težko, ker je drugače zelo "ponosna" ženska, ampak bolje je za trenutek požreti ponos in živeti naprej normalno življenje, kot pa vztrajati v nasilnem odnosu (fizično zate in psihično za otroka).

Čimprej odidita!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
18.6.2007 17:53:25   
Naty*Taja
sem bila prejle pri sosedi - fajn familija, pa mi pove, da jo bi zadnjič orng udaru, če nebi zbežala user posted image . V pričo njega mi je to rekla, pa sem se tak razburla, da če bi meni takole uštimu, bi ga tako nazaj, pa če druga nebi mogla bi ga pa ugriznala, al pa ko bi spal s kijem po glav!! Res me razpizdijo takile junaki. Še posebej, če delajo take bedarije, ko so pijani! Ka piješ, če ti škodi!!!!
Dej se bran in ga pošlji nekam in bodi vzor vsem , ki ne upajo in se sprijaznijo zavoljo njegovega prilizovanja, otrok.... RECIMO ODLOČNI NE NASILJU NAD ŽENSKAMI!!!! Kje pa piše, da se moramo pokoravat močnejšim - sej nismo v kot v nazadnjaški muslimanski skupnosti naprimer, kjer je ženska nič! (včerajšnji film!)

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.6.2007 17:56:36   
Naty*Taja
Pa še neki - me pa res zanima razplet! Še nobena ni javla (vsaj kolker jaz vem), kako se je v takihle trenutkih (in predvsem komentarjih) odločle. Dej napiš, kako se bo razpletlo?!!?!?!?!

MONTIGNAC

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.6.2007 18:06:40   
snake
ja res vsaj ena da bi napisala da je še živa.... zgleda da vse ostanejo s svojimi dragimi, ki jim verjetno pol prepovejo tudi net in se ne morejo javit na RR-ju...

žalostno upam da to nires kar sem napisala in da se bo vsaj kakšna pogumna oglasila in se pohvalila za velik korakuser posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.6.2007 18:22:13   
Anonimen
Čimprej pojdi stran od njega. Pri nas je bilo tudi tako. Le da je pri nas oče nehal pretepati mamo, se je pa spravil na nas-otroke. Verjemi, da noben od otrok nima lepih spominov na tako otroštvo. Če sebe nimaš dovolj rada, da si pomagaš, vsaj otroku ne uniči otroštva.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
18.6.2007 18:30:26   
Anonimen
Pred leti sem bila z modelom (bila sva brez otrok) ki me je kar krepko pretepal. Vsi so vedeli kaj dela z mano. Nihče mi ni ničesar rekel. Jaz sem vedno znova padala po stopnicah. Če je že kdo dal kakšen nasvet je bilo pojdi stran. Vsi so nekaj pametovali. To je zelo težko. Težko je iti od nekoga s katerim si ustvariš skupno prihodnost. Tako me je prebutal da so me peljali na šivanje glave in to 1000 km stran od doma. Kjer ni nihče govoril slovensko. Kaj je storil, opravičil se je in plačal zdravljenje, me peljal na pizzo in že sva se sprehajala kot največja zaljubljenca. Najbolj žalostno pa je, da sem bila stara 17let.

Hvala bogu sem šla stran, bilo je zelo zelo težko, a čas naredi svoje.

Ampak najbolj grozno je da je v očeh mojih staršev on še vedno idealen. Lepo olikan, simpatičen. Ni važno kakšen je do mene, važno kakšen odnos ima do drugih. Grozno kar na bruhanje mi gre. V takih primerih nobena  ne pove, da je bila tudi sama pretepena. Vse govorijo le pojdi stran. Težko je user posted image  a čas prinese svoje

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
18.6.2007 18:51:01   
Anonimen
Ali naj svetujemo, da ostane pri njemu in uživa, ko jo pretepa, kasneje pa še otroka? Edina rešitev je, da gre stran pa če je še tako težko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
18.6.2007 19:29:25   
Anonimen
Jaz bi pa priporočala tole:

http://www.drustvo-sos.si/

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
18.6.2007 20:31:04   
Anonimen
Ja to so največ taki moški sposobni ki imajo tudi take prijatelje,ki jih še malo hujskajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
18.6.2007 21:20:51   
Magi*
čisto enako sem ti hotela napisat, kot ti je napisala Marogica. že po prvem odstavku mi je postajalo slabo. kako je bil on v bazenu, ti pa z otrokom? no ja, pri nas zgleda družinsko življenje malo drugače...

...še to sem pozabla napisat: ko sem brala dalje, mi je šlo pa na jok...bejži, kot te nesejo pete. če ne zavoljo sebe, pa zavoljo otroka. tak tip ni vreden niti, da bi ga pes poscaluser posted image

< Sporočilo je popravil Magi* -- 18.6.2007 21:24:30 >

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
18.6.2007 21:23:54   
Anonimen
no ja, pri nas zgleda družinsko življenje malo drugače.

user posted image user posted image user posted image user posted image enako

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
18.6.2007 21:41:45   
kalbo
ti priporočam da se lepo stuširaš, lepo odišaviš, otročička ogovoriš naj te za par minutk počaka pri vratih(mu daš kak sladoled da se zamoti) se vsa lepa, dišeča in malo oblečena prikažeš pred tvojim dragim .........ko se ti približa ga fejst objami in z vso močjo mu zabi koleno v jajca in se poberi z otrokom iz stanovanja!!! pejdi k mami, k kolegici, sestrični, nekoga sigurno imaš ki ti ne bo zapru vrat.....srečno

Ma kaki sunit v jajca, lepo mu ga potegni, tik preden mu bo začelo prihajat, pa lepo zasadi zobe v glavico, boš videla kako bo ratal ponižen. Na koncu pa dodaš, da če se te še enkrat dotakne, bohnedaj da zaspi....me zanima, če bi te še kdaj udaril.

Takega mačota bi blo treba fajn prebutat, ker to je pa gnoj od gnoja.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 47
18.6.2007 21:45:38   
kalbo
Mi je pa sodelavec, ki je že v penziji povedal zgodbo tajnice, ki je leta hodila v modricah v službo. Pol so ji pa sodelavci rekli, naj ga ko bo prišel domov mrtvo pijan pošteno prebuta. no namlatila ga je tako, da je pristal na intenzivni negi v kliničnem centru uradno zarazi padca po stopnicah. Od takrat se je ni niti dotaknil.

Močki, ki pretepa ženo je navadna reva, ki zatrokira v trenutku, ko se mu gdo postavi po robu. Pa tud če bi se mu muha.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.6.2007 13:06:44   
Anonimen
Draga moja naj te malo potolažim, mene je za lase pred otroki in ven vrgel ker sem odkrila njegovo ****rijo. prišla po samo še po stvari in z otroci odšla. Tudi enega dneva nisem obžalovala da sem šla,prav nasprotno. Ni me vreden da tako ravna z mano. No tudi pri meni so v lelem lajfu bile ene tri klofute,pa črne roke od prijemov ,pa grde besede vse samo človek ne.,poniževanja itd......Od tega je že 10 let,pa sem srečna že od prvega dne... Nisem se zato rodila res ne da me bo nekdo v nič dajal,pa čeprav je oče mojih otrok.Moj ni pil,pa zelo izobražen je bil.Zato naj te ne bo sram pred nikomur.Meni starši stojijo ob strani mi pomagajo,tudi tebi bojo ko bojo zvedeli resnico.Verjemi,srečno..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
20.6.2007 11:24:17   
piščanc
pravi obraz si prej tolerirala, otrok pa ti je odprl oči.

ali toleriraj še naprej, ali pa odidi. pa to čist enostavno povej, "če te ponižujem pred prijatelji, pač pojdi".

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?