|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   letošnja moda
15.6.2007 22:43:46   
eya
Kje na netu bi si lahko pogledala, kaj se letos nosi, kako se kombinira določene stvari skupaj, kake nove ideje dobilauser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: letošnja moda
16.6.2007 17:30:05   
Anonimen
uf, nekje sem 1x eno stran našla, kjer si lahko lutko oblačil...pa različno kombiniral,....bom probala najti...

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 19:42:01   
Anonimen
Sončna kraljica, to kar si napisala ima H&M - dressing room se imenujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 20:18:47   
natasarobi
Raho - je možno link dobit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 20:32:03   
Anonimen
http://www.hm.com/si/#fashion

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 21:24:19   
eya
Hvala za link. Saj je ok, samo izbira je pa res mala, mala. Bo treba kar po trgovinah, zgleda, da v živo vidim situacijo. Sem bila na porodniški, pa v nosečnosti sem si itak same nosečniške cunje kupila, tako da zdaj nimam nič pametnega v omariuser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.6.2007 19:19:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Sončna kraljica, to kar si napisala ima H&M - dressing room se imenujeuser posted image

aha, raho, hvala user posted image  sem kar malo pozabila na tole....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2007 20:20:48   
Ancy
Sprehodi se malo po City parku, ali pa po Ljubljani ali kakšnem drugem večjem mestu in poglej kaj večinoma nosijo dekleta, ženske..... Pa seveda, da je tudi tebi všeč.
Vsekakor pa so to različe tunike in majice predvsem v rjavi, vijolični, rdeči, sivi, zlati barvi, z različnimi motivi (črte, zvezdice, lahko tudi kr nekaj)... poletne hlače pa večinoma kratke jeans in pa 3/4 jeans..... + balerinke ali pa drugačni sandali v kombinaciji z zgoraj oblečenim. Jaz imam najraje eno normalno lepo rjavo tuniko z zvezdicami in črne 3/4 oprijete hlače pa ene sandalčke isto takšne rjave barve (bolj bronz no) in je res ful fajn......

aja pa letos je modern tudi tak nakit, ki mi nikoli ni bil pri srcu, pa mi je zdaj malo bolj - koraude in različne ogrlice, ki zgledajo ful ogromne in sem vedno rekla, da je to za stare mame... pa una velika sončna očala iz nevem-kerih-že-let samo kot modni dodatek al pa dejansko kot uporabna očala - predlagam, da če jih že kupuješ, da kupiš fejk, ker verjetno ne bojo več dolgo v modi user posted image

< Sporočilo je popravil Ancy -- 17.6.2007 20:23:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?