Ancy -> RE: letošnja moda (17.6.2007 20:20:48)
|
Sprehodi se malo po City parku, ali pa po Ljubljani ali kakšnem drugem večjem mestu in poglej kaj večinoma nosijo dekleta, ženske..... Pa seveda, da je tudi tebi všeč. Vsekakor pa so to različe tunike in majice predvsem v rjavi, vijolični, rdeči, sivi, zlati barvi, z različnimi motivi (črte, zvezdice, lahko tudi kr nekaj)... poletne hlače pa večinoma kratke jeans in pa 3/4 jeans..... + balerinke ali pa drugačni sandali v kombinaciji z zgoraj oblečenim. Jaz imam najraje eno normalno lepo rjavo tuniko z zvezdicami in črne 3/4 oprijete hlače pa ene sandalčke isto takšne rjave barve (bolj bronz no) in je res ful fajn...... aja pa letos je modern tudi tak nakit, ki mi nikoli ni bil pri srcu, pa mi je zdaj malo bolj - koraude in različne ogrlice, ki zgledajo ful ogromne in sem vedno rekla, da je to za stare mame... pa una velika sončna očala iz nevem-kerih-že-let samo kot modni dodatek al pa dejansko kot uporabna očala - predlagam, da če jih že kupuješ, da kupiš fejk, ker verjetno ne bojo več dolgo v modi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|