trixi
|
ojla, končno spet jaz- to zato, ker se mi zdi, da sem zadnje štiri dni preživela nekje med nebom in zemljo, v nedeljo sem namreč pokasirala ful močno migreno- mah, čisto prav mi je, sama sem si kriva, upam, da me je tokrat izučilo , dan sem preživela z ledenim obkladkom na čelu, no in tisti mraz očitno ni naredil nič dobrega sinusom. Da pa je slika popolna je bolan tudi tamičken, že od sobote ima vročino, malo dol, malo gor, sicer pa na čase sploh ne zgleda bolan, potem spet poležuje, skratka cel "žur". Jaz pa toliko načrtov kaj bom naredila zdaj med počitnicami. danes sva šla v ambulantno, mu je dr dala naredit komplet krvno sliko in vodo, pa je vse uredu, samo še za eno preiskavo moram poklicat jutri zjutraj. Sploh ne vem, kako naj ga pozdravim, ker je rekla, da to ni za nobena zdravila, ab in to. Potem pa je prej zvečer- se je pazil pri moji mami in je malo zaspal, potem ko je prišel domov je pa razlagal, da nas vidi ful majhne, tata da ima majhno glavo, da nas vidi kot da bi nas gledal v daljavo, maaa nama nič jasno. Potem pa kar naenkrat poln energije, je šel spat čez enajsto, dobre volje, razigran. Jaz sem še prej likala- joj, se mi je nabralo. Sem pa imela družbo, sem se pogovarjala s hčerjo, sem dala mobi na zvočnik in sem zlikala en dva tri. Pa še za malim sta malao pokepetala, ma jih poslušat, bolje kot vsak film. Aja, klepetali smo 45 minut. Spet ne bom vsake posebej ogovorila, saj sem vas prebrala, samo toliko aprilčica kako kaj stojijo nove zizike a stare pa niso več ok . Sem se tako nasmejala, teli naši jih res pokajo. aja, še to, sem neki čula, da dobite novo pediatrinjo v sežano, eno iz gorice, a je fajn al ne pa ne poznam. Več pa ne bom opravljala, samo tako, mimogrede, če je to sploh novica za vas al že veste. Ajd, mejte se, grem še malo plest pa potem spat
< Sporočilo je popravil trixi -- 29.10.2010 0:04:17 >
|