|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
22.10.2010 7:21:45   
trixi
dobro jutro
sem en mičkeno prezgodaj vstala, pa mam čas tle tapkat, sm rekla, da vas pozdravim. Sm si celo nohte nalakirala, zdej si jih sušim pol pa šibnem via ljubljana.
ta teden sem bla pa čisto preveč pridna, sem pospravila vse rože notri, edino oleandre sem pustila zunaj, zdaj pa ne vem, če bi zunaj preživeli zimo al bojo zmrznili. Kdo izkušnje ? Potem sem še nasadila malo jesenskih zasaditev, pol je pa zemlje zmanjkalo. Moram možku naročit da nej gre iskat, ker rabim un tavelik žakelj.
Včeraj smo šli pa k zobarci, no, tamalga sem peljala. Nima glih okej zobkov, ma eno luknjico, ma je zobek mrtev in mora bit noter in šparat prostor za stalnega. No, in ga je bolel, ker mu je en polip zrastel. Pol mu je to odstranla in nas poslala na sladoled, da je taboljš proti bolečini in da neha tečt kri. Seveda mali ni imel nič prot. Potem sva šla pa še svečko kupit, da nese danes v šolo, je rekel, da bojo nesli partizanu-majo spomenik pred šolo, al pa na žegen.
Tko, zdaj moram pa šibat, pa veste da se s frišno nalakiranimi nohti težko tipka? sem pa tudi jaz na tekočem kaj dogaja, tako, da tudi če nisem vsake posebej komentirala, vcas berem in vam želim lep dan.
Ajd čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.10.2010 7:47:44   
onur
Dobro jutro in eno kavico želim vsem. Jaz sem si privoščila sok in nato v službi kakav. Včeraj sem končno dobila trenirke za Petjo na sejmu (v trgovinah ni bilo prave velikosti ker smo ravno vmes med 86 in 92). Popoldan sva bile zunaj, se preganjali s psom, pa skrivali v hiško, ki nam jo je sestra dala od tamalih dveh.
Ponoči smo se dvakrat zbudili, ker je tamala bruhnila ven katar. Upam, da se kaj hujšega ne razvije. Zdaj me je klical možek, da je ok.

Če uspe, greva jutri z mojim na Gibonnija. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
23.10.2010 17:04:24   
ona
Živjo!

Kako ste kaj ob takem kislem vremenu?user posted image
jaz sem se ravnokar vrnila iz zelooo dolgega sprehoda s psom in na koncu sem se šla še z njim vozit z biciklom user posted image Sej bo kakšen rekel,da sem nora user posted image ...samo mi je res pasalouser posted image
Prejle sem z otroci skočila v torri`d europa v Trst kupit vsakemu svoje čevlje,ker jima je vse majhno od lani.Sem jim vzela bolj tipo škornje in mulc naš ima ne boste verjele številko noge 41 user posted image Zdej te stare,ki jih en more obut bom pa jaz imela za okrog bajte,ker itak jih en obrabi tako hitro...samo kakšno številko noge bo šele imel,saj nima niti 12 let,jao user posted image
tamala je pa pristala na 30 in zdej upam,da bojo tej škornji zdržali še drugo zimo,če jih prej ne bo znucala,ker ponavadi jih kar zdrsa...
Pol sem še nekaj cunj za našo princeso nakupila,pa eno malenkost zame...ne morem it glih zastonj v Trst,da si nič ne kupimuser posted image
moža smo pa doma pustili,ker mora delat in tudi njemu it prav v ta nakupovalni center mu je muka...vsepovsod bo šel,samo sem pa raje ne...ne vem zakaj mu tako ni ok tam user posted image ..niti on ne veuser posted image

TRIXI,oglih,ko sprašuješ-oleander dej raje notri čez zimo,ker ti ga bo pobrala čim bo minus zunaj,jaz sem naše,ki jih je sicer bodoča tašča kupila že dala noter kjer ima tast spodaj tipo zimski vrt in zdej prou paše tam kakšna rastlinica,da malo poživi.
ONOUR,sej niste kej bolani,a?
APRILČICA,kako so otroci,ste zdravi?

Kje je pa naša MID?????????Ej,če ne prideš na raport bom spet jezna,okuser posted image user posted image
Pa KAROLINA,tebe bi tudi rada kej slišala počasi,okuser posted image

Ok,grem kej naredit za jest oz. grem nekaj pečt,če se mi bo red dalo,ker zdej imam nekaj volje in predvsem malo več časa,ker se mi ni potreba še nevem kako učituser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
23.10.2010 18:18:43   
aprilčica07
Ojla moje dame,

ravno sem se fanj najedla, je blo dobro, njamiuser posted image user posted image sita ko boben...

Z Jakobom smo sami, ostala dva sta že v dolini, jutri gremo še jst in mulček. Drgači sem pa žalostna...user posted image Umrla ena punca, stara kot jst, zapustila dva otročka.. mislim, grozno je to življenje včasih.... Pa sodelavec od brata je tudi umrl, 36 let -rak.. danes sem res taka tužna in se kr ne morem spravit k sebi.. pa take plane smo meli z malim kaj vse bova delala... zdaj pa jst tle vegetiram, Jakoba pa moj brat animira...

ona: ja, HB sta tamala dva zdaj ok, sicer še na antibjotikih, ampak brez vročine že od torka. Itak smo bli v Sežani, veš pri komu?? Tozon spet oziroma še kr dela.... je ratala prava burka se mi zdi.. vse bolj razmišljam, da bi menjala pedijatra, ne da ne bi bla zadovoljna tle, ampak mi je odročno jih vozit tja gori, mi bi blo lažje v Gorici kaj dobit.. bomo vidli, no.. bravo za šoping....
trixi: ja, z frišno pobarvanimi nohti se težko tipka, vem..user posted image user posted image user posted image
onur: kako ste pr vas? kako kuža? greste na Gibonnija? mi2 sva bla dvakrat, je blo obakrat mega dobro...

MID, karolina.. halo kam ste se poskrile??

Grem, da ne bom še tle gori morila z mojimi črnimi mislimi danes...user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
26.10.2010 10:23:45   
onur
Živjo. Mi smo doma. Naša je dobila lažjo obliko driske, je pasalo dobro skozi. Zdaj ji pa nekaj teče iz očka. Jaz pa sem v nedeljo zvečer bruhala in bila včeraj slaba ko norc. Danes je boljše. Upam, da grem jutri delat, ker me že morijo. user posted image user posted image user posted image
V soboto sva šla na Giobonnija, pa prideva, pa piše, da odpade zaradi bolezni. user posted image user posted image user posted image user posted image
Kala ok, se je aklimatizirala. Petja pa cvili, če je ne uboga.

Aprilčica07, misliš to punco s Tomaja?

Ona, ma ima pa res veliko nogo tvoj sine.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
26.10.2010 12:36:02   
aprilčica07
Ojla

na hitro, v službi kaos, delamo nadure ko veliki..user posted image Jakob v vrtcu,  kr ok, Julija je pa še slaba, spet vsa smrkava in še iz očk ji teče, za znoret... Danes gremo v šoping popoldne, nimata zimskih čeveljev, ne eden ne drugi..

onur: user posted image user posted image user posted image za vas.. ja, mislila sem to punco iz Tomaja... user posted image   res grozno...

Tle zebe, bo treba bunde prvlečt iz omare...

Grem delat.user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
26.10.2010 13:20:16   
mucka25
Žvjo.

po zelo dolgem času se mal oglasim. Vas prov pogrešam, sem mislila več napisat pa je že nekaj vmes prišlo.

Lepo se imejte, hitro se pozdravte in se kaj več slišimo jutri......držim pesti da uspeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3657
26.10.2010 14:46:58   
ona
Ojla!
zdej čakam,da bo 15 ura,da grem na predavanje,ma se mi prav nič ne da it danes...je kar nekam čuden dan kaj pa vem user posted image
Drugače smo mi še kar zdravi,moram potrkat....
APRILČICA,lede une punce,jaz poznam njenega moža in je tudi meni kar hudo pri srcu,kako je to življenje lahko krutouser posted image Bogi otročički.....

Glede bund...jaz sem že plašček oblekla zimski,sej malo čudno zgleda,ma mene ne bo zeblo,zunaj je celo 6 stopinj user posted image Ja,zima je tukaj,nimamo kajuser posted image
Pa želim vam,da se čimprej pozdravite user posted image user posted image

ONUR,joj,ne spominjaj me na driske...če jo jaz še kdaj dobim bom znorela....sem enkrat dobila eno bakterijo v telo in bila cel teden vsak dan na vsake 10 minut na školjki user posted image user posted image
Sem mislila,da grem v Idrijo....

MUCKA,joj,tebe je pa lepo slišat,da si še prisotnauser posted image Dej,vzemi si čas,pa nam kej lepega napiši,ok!

Ala,grem še kafe spit in počasi v šolo....
Lepo se imejte!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
29.10.2010 0:00:28   
trixi
ojla,
končno spet jaz- to zato, ker se mi zdi, da sem zadnje štiri dni preživela nekje med nebom in zemljo, v nedeljo sem namreč pokasirala ful močno migreno- mah, čisto prav mi je, sama sem si kriva, upam, da me je tokrat izučilouser posted image , dan sem preživela z ledenim obkladkom na čelu, no in tisti mraz očitno ni naredil nič dobrega sinusom. Da pa je slika popolna je bolan tudi tamičken, že od sobote ima vročino, malo dol, malo gor, sicer pa na čase sploh ne zgleda bolan, potem spet poležuje, skratka cel "žur". Jaz pa toliko načrtov kaj bom naredila zdaj med počitnicami. danes sva šla v ambulantno, mu je dr dala naredit komplet krvno sliko in vodo, pa je vse uredu, samo še za eno preiskavo moram poklicat jutri zjutraj. Sploh ne vem, kako naj ga pozdravim, ker je rekla, da to ni za nobena zdravila, ab in to. Potem pa je prej zvečer- se je pazil pri moji mami in je malo zaspal, potem ko je prišel domov je pa razlagal, da nas vidi ful majhne, tata da ima majhno glavo, da nas vidi kot da bi nas gledal v daljavo, maaauser posted image  nama nič jasno. Potem pa kar naenkrat poln energije, je šel spat čez enajsto, dobre volje, razigran. Jaz sem še prej likala- joj, se mi je nabralo. Sem pa imela družbo, sem se pogovarjala s hčerjo, sem dala mobi na zvočnik in sem zlikala en dva tri. Pa še za malim sta malao pokepetala, ma jih poslušat, bolje kot vsak film. Aja, klepetali smo 45 minut.user posted image
Spet ne bom vsake posebej ogovorila, saj sem vas prebrala, samo toliko aprilčica kako kaj stojijo nove zizike
a stare pa niso več okuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se tako nasmejala, teli naši jih res pokajo.
aja, še to, sem neki čula, da dobite novo pediatrinjo v sežano, eno iz gorice, a je fajn al ne pa ne poznam. Več pa ne bom opravljala, samo tako, mimogrede, če je to sploh novica za vas al že veste. 
Ajd, mejte se, grem še malo plest pa potem spat

< Sporočilo je popravil trixi -- 29.10.2010 0:04:17 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
29.10.2010 17:25:08   
onur
Živjo Gremo pa včeraj ven s psičko in stopim na nogo ful narodno. Zvečer pa tako boli kot user posted image . Danes obiščem zdravnika in zvin. Šla sem vseeno delat, ker sem imela nekaj za dokončat.
Jutri naju s Petjo pelje možek k našim, da bomo v nedeljo pri njih (moj v nedeljo dela cel dan), da bo mama malo imela Petjo, jaz pa z mojo nogo počivala.

Trixi, verjetno je viroza, če ni za antibiotik. Čeprav tole videnje je malo sumljivo. Pediatrinja, jaz sem slišala spet drugo, baje, da pride ena iz Krepelj. Mlada. Ma saj ne več kaj delo v ZD Sežana.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
29.10.2010 17:43:55   
aprilčica07
OJLA BABUŠKE..

aaa velike črkeuser posted image jst semt trdno odločena, da menjam pedijatra. tole v sežani mi gre počasi na k.... bom provala kaj dobit v gorici... vem kam bi rada šla, če mi bo ratalo bomo pa še vidli..user posted image

onur: ajoj, zvin boli... počivaj, da se pocajtaš.....
trixi: madona ob kašnih urah se javljašuser posted image user posted image kako je mali?
ona: kako šola? kolko še do konca?

Preživela hudo naporen teden na šihtu. Če bo tako dalje, se mi ne piše dobro..user posted image user posted image user posted image Trenutno smo sami, moj dela, tamala dva pa norita. Prej šli na dolg sprehod... Vsi trije po dolgem času.. Smo še v dolini...

Si pacam neki sirov buhtel, bog ti ga vedi, kaj mi bo ratalo.. Otroci bojo pa mineštro jedli...user posted image

Uživajte.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
30.10.2010 20:18:46   
trixi
ojla,
midva z malim zdaj čakava, da se nama posuši najino ustvarjanje, da lahko še na drugi strani pobarvava. Delava jesensko dekoracijo -tema je gozd. Tata je odžagal podstavke in veje, ki imajo vlogo debel, gor pa smo nasadili iz kartona izrezane kroge ki bojo za krošnjo. No, tejle kartoni se zdaj sušijo, jutri pa pride na vrsto še leplenje jesensko obarvanih listkov. Potem pa tole gozdno vzdušje tle gor na polico nad računalnik kjer sva zdajle. Pa še malo kostanjčkov bom potrosla pod drevesca, ježka in gozdni palček-ki prinaša srečouser posted image   so pa kupljeni. Bi pa moralo biti narejeno že en lep čas nazaj, pa si nisem dala časa. Sem se že bala, da bom drevesca barvala v belo, in gor lepla snežinkeuser posted image
Aja, drugače smo pa tako fajn, samo da je zdravje, se mi zdi prav čudno, da nič ne nabiva v glavi, za malega sem včeraj klicala dr še za oni drugi izvid in je tudi ok. Včeraj tudi ni imel več vročine, za vid nisem niti omenila, ma je rekla mama, da pri teh malih je itak "vse možno", v smislu je v redu. Očitno ga je zdelala res ena močna viroza, ampak kaže da bo. Me je to skrbelo, da se mu ne kaj packa in bi mi bilo potem žal.
onur, auč, tole pa ni ravno fajna a. Dobro, da imaš koga ki ti pomaga, malim je pa č težko dopovedat, da mama mora počivat.
aprilčica, midva sva tudi sama, je šel naš kuhat k enim prijateljem, jutri imamo tradicionalen žur za helovin- je reku, da ga ne bo ene dve urce, pa da vidimo, kako moškim teče čas. Sicer se pa imava čisto lepo. Za večerjo sva pa tudi midva jedla mineštro, najm.
Zdaj grem pa v kontrolo, če je suho, da barvamo naprej, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 30.10.2010 20:21:24 >

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
1.11.2010 20:52:33   
onur
Živjo na hitro.

Trixi, tudi jaz sem naredila dekoracijo jesensko, ma pa za na steno. Ježka v okvirju od trt, dol pa visijo gobice in listi. Je prav fletno. Pripopala pa sem na hodnik.

Drugač pa nič kaj novega. V soboto smo vsi trije prespali pri naših, v nedeljo je šel možek delat, mene in Petjo pa sta prišla iskat tast in tašča. Danes smo bili doma in malo zunaj. Na pokopališče nismo šli. Jutri pa grem do LJ na seminar. Ma se mi prav nič ne da. Komaj čakam, še ta teden mimo, pa drugi ponedeljek, pol pa upam, da fraj do 21.11.2010, ko naša čebela praznuje drugi rojstni dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.11.2010 12:54:57   
ona
Ojla!

Se pozna,da nimam več veliko časa za čokolatuser posted image
Dobro,sej zdej med prazniki bi se lahko kaj javila,ma po pravici povedano,se mi ni dalo...pol smo še 31 imeli polno bajto žlahte,ker se nam pripopajo na obisk vsako leto za dan mrtvih vse sestre od pokojne mame od mojega moža,tako,da je res pestro,5 sestr z njihovimi moškimiuser posted image
tako,da sem en dan prej jaz nekaj packala in pekla cel popoldan,vmes me je tamala nafehtala,da še piškote pečemo,ki niso bili v planu,tako,da sem na koncu bla kar utrujena,samo se je splačalo,ker je ratalo vse finouser posted image
Na grobove nismo šli,ker mogoč me boste imeli za čudno,ampak jaz grem na grob najraje kadar se čutim,da je prav da grem,ne pa za 1.11.,ko je itak vse natrpano in se mi zdi,da postaja vse skupaj že pravo tekomovanje z svečami in cvetjem,da se grobovi šibijo pod težo tega,čez celo leto pa samevajo,se vam ne zdi?

TRIXI,kako je z sinovim zdravjem,je šlo mimo?Kako pa kaj v šoli,zdej je že v 2.razredu,če se ne motim?
APRILČICA,ti je uspel buhtelj?glede pediatra pa ne bi razglabljala in hvalabogu,da ga ne rabim veliko oz. da je naša tamala sicer zelo uredu z zdravjem,samo,ko so majhni otroci pa verjamem,da ti rata dosadno še posebej tle v sežani hodit v ambulanto,ko ne veš al bo delal kdo al ne....user posted image
ONOUR,kaj pa tvoja noga,je ok?Vidim pa,da zelo uživate z kužkom,superuser posted image

No,to je zaenkrat vse od mene,imejte se lepo!user posted image
user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.11.2010 21:06:25   
onur
Živjo še na hitro od mene. Sem zadnjič v službi nekaj pisala, pa so nato mi v pisarno prišli in ni bilo več časa. Pri nas dogaja na veliko, ma kaj več ob drugi priliki povem. V nedeljo gremo k mojim na kosilo, ker mama v torek praznuje rojstni dan. Smo se pa s sestro odločile, da jo peljemo v trgovino in si kupi kaj za obleči, midve pa plačava. user posted image user posted image user posted image user posted image
Petja pridna in istočasno tako nagajiva da glava peče. Mi je pa tako posrečena, ker ful poje pesmice. Njena priljubljena igračka pa je dojenček (gor in dol, pa ga pogrinja, pa pestva, seveda tudi zabriše v tla, ...).
Kužka je prava lumpa.
Sem pa jaz tako srečna, ker sem zdaj 14 dni na dopustu. Če bo vse po sreči, pa gremo naslednji konec tedna v toplice. user posted image user posted image user posted image user posted image
Noga v redu.

Ona, si pa imela pester prvi november in pridna v kuhanju. Meni se pa tako nič ne da. Pol pa še pomislim, da moram zraven tekat za tamalo. No, imam srečo taščo, da skuha. Ma saj tudi jaz kaj no, ne morem reči, da ne.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.11.2010 21:12:22   
aprilčica07
Čer

zmatrana ko pes.

Šiht: kažin tako in drugače.user posted image user posted image user posted image visimo vsak dan tam preko urnika... user posted image user posted image user posted image

onur: zdaj sem pa radovedna..user posted image user posted image user posted image
ona: ja, pediajater, ja... ma kaj čmo.. tako je pač in takle imamo... user posted image kako ste?

Popoldan smo bli sami, so šli vsi oljke obirat. Jih je ful, pa baje bo jutri dež.. pojma nimam kdaj bojo pol obirali.

Grem, kr sem tečna sama sebi::.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.11.2010 17:57:24   
onur
Živjo še malo od mene. V ponedeljek sem začela 14 dnevni dopust in kar paše. V petek, če bo vse v redu pičimo v Čatežke za en teden. Včeraj sva bila z možekom na Perpetuum Jazzile, mi še zdaj odmevajo zvoki v glavi, bilo je superca. Psička je živahna in nabrita 100 na uro.
Zdaj pa še ena novička, samo za na RR in ne za na FB. Če bo vse v redu, se bomo junija drugo leto povečali za še enega družinskega člana. Danes sem bila na prvem pregledu in je ok. Drugač sem pa bila že prejšnji teden v porodnišnici na pregledu, ker sem imela malo krvavega izcedka. Držite pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 3667
9.11.2010 19:59:02   
trixi
user posted image user posted image ooo, čestitke onur, srečno in mirno nosečnost ti želim,user posted image user posted image

drugači pri nas nič novega, tako kot aprilčico tudi mene matra služba, bi kar spisala odpoved in šla kot heidi past ovce daleč proč od ponorelega sveta. Ma to ni normalno več nooo.
Zdaj po novem jaz pišem poste tako, da jaz tipkam mali pa mi tle zraven bere in zdaj ga zanima kdo sta julija in jakob ( ker sta v podpisu), torej aprilčica kdaj gremo na kafeuser posted image ? Zdaj čakam da pride še do podpisa od onuruser posted image . Ona , ti nisi v ožjem izboru, ker nimaš podpisa, hecam se, da ne bom užaljena.
Ajd, grem še neki delat za službo, čau, aču 

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
10.11.2010 4:53:38   
bcljka
Sem Barbara, študentka 4. letnika Fakultete za šport v Ljubljani. Za raziskovalno nalogo pri predmetu Sociologija športa 2 z naslovom, Športno udejstvovanje mladih mamic (mamice do 1. leta po porodu), bom preučevala povezanost vadbe pred nosečnostjo z vadbo po porodu. O vadbi po porodu namreč obstajajo različna mnenja, hkrati pa ni veliko napisanega.
Lepo Vas prosim za Vaše sodelovanje. Zagotavljam Vam zaupnost podatkov, kajti podatke bom uporabila izključno v namen raziskovalne naloge.
Anketo rešite tako, da dopišete ali pa označite ustrezno polje (polja) pred željenim odgovorom.
ANKETA JE V TREH LOČENIH DELIH. Prosim da rešite vse tri posamezne dele, kajti le tako bodo podatki uporabni.
Za sodelovanje se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/2CD34DC482DBD22F
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/9EA40834C65E7B33
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/50A091EA8AFB13CB

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
10.11.2010 7:21:56   
aprilčica07
Jutro

ne morem, da ne bi:

onur; jeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj poteka mirno in lepo do konca!user posted image user posted image user posted image
trixi:  na kofe gremo lahko kadarkoli.... bi blo fino se spoznat še v živo, ja....

šiht: groza, nevem več kaj si mislit.... enostavno sem cele dneve tle... drug teden gremo na eno usposabljanje v lj, cel teden od jutra do večera.... nimam pojma kako bomo zvozili z frocovjem, ma bomo mogli... itak, ni izbire..user posted image

postajam, pa nekako čudna, nervozna čisto preveč, pa zdiram se nad tamalima... se moram v roke vzet, ker to ni več normalno.. enostavno me baše, ker ne nardim več vsega, pa vsi hočejo vse takoj, ozrioma že včeraj, še predno ti povejo kaj naredit, je treba, da je narejo, stranke tečne, sodelavci včasih še bolj.. skratka začaran krog.. a preživet moramo, ne?

Grem, delat, seveda...

Sicer pa HB, trenutno otroci zdravi (trkaaaaaaaaaaaaaam)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
10.11.2010 14:39:57   
onur
Hvala za čestitke in upam, da bo vse ok. Drugač pa vse po starem. Dež pada ko zmešan. Ma včeraj smo šli vseeno ven popoldan. Malo s psičko divjat. Petji pa smo dali škornje in palerino in je blo. Potlej pa je itak prenehalo padati. Zdaj sem zlikala en kup perila. Zdaj pa greva po Petjo v vrtec in pičimo k našim, pol pa Petja na telovadbo.

Trixi in aprilčica07, naj se vama umiri v službi.

Neposredna povezava do sporočila: 3671
11.11.2010 13:39:35   
ona
Ojla!
Ko končno dobim nekaj minut,da se vam na hitrco javi,mi pa strani noče odpreti....skratka,sem že večkrat provala prit na našo tole stran in vse dela takooo počasi,da me mine volja za odpirat RRuser posted image
res,že en cajt vse šteka in melje in melje,tako,da te mine vse še preden odpreš RRuser posted image

Mi smo drugače uredu,zdravi,pridni....jaz seveda v šoli z vedno več izpiti,ma se ne sekiram,ker itak moram naredit,ni drugeuser posted image
otroci so uredu,moram rečt,da dokaj pridni,sin v šoli raztura,edino tamala preveč tečnari na momente...ja,je pač tamala in hoče imet vedno več pozornostiuser posted image jaz samo upam,da je spet eno obdobje,ki bo slej ko prej minilo.
A,ja sem vam pozabla povedat eno zanimivost....našo tamalo sem septembra merila koliko je velika in potem sem jo točno čez en mesec spet merila in kar nisem mogla verjeti,da je v enem mesecu zrastla 2,5 cm....sem kar večkrat preverila in je blo pravuser posted image To mi je res zanimivouser posted image

ONOUR,da ne pozabim,čestiiiitkeeeeeeuser posted image user posted image user posted image In seveda  ti želim, da bi bilo vse lepo in prav do poletjauser posted image user posted image
APRILČICA,ne sekiraj se dosti v službi,ker včasih ni vredno živcev,resuser posted image
TRIXI,tebe tudi hecajo na delu,samo nimaš kej,bo boljšeuser posted image

Nč,bodi dovolj od mene za en cajtuser posted image
lepo se imejte pa se še kej preberEmouser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
11.11.2010 20:08:57   
onur
Živjo. Pred dobro urco sem prišla iz predavanja - šola za starše v okviru vrtca, kar zanimivo. Zdej pa smo se najedli klobas, repe in krompirja - za Martina. Jutri pa odrinemo v Čatežke tako, da vas za dober teden zapuščam. Ko se pa vrnemo pa že naša čebela praznuje 2. rojstni dan.

Ona, user posted image user posted image user posted image user posted image , da zmoreš vse te izpite. Jaz samo pomislim, da bi zdaj mogla kaj takega delati, pa me vse mine. Sem se ulenila.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
11.11.2010 20:38:21   
aprilčica07
Čer

končno iz šihta doma. Se bašem z pistacijo, in pijem vino.user posted image user posted image Jutri pa dopust, bo tašča čuvala Julijo, jst grem pa obirat oljke. KOmaj čakam, bo dobra družba in bo zihr lepo.

Trenutno smo zdravi (trkam). Jakob malo smrka, ma ni panike zaenkrat.

onur: uživajte na dopustu....user posted image jst bi tudi kam šla, pa do januarja ne gremo nikamor.. takrat pa smučat, jeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image eno mičkeno vprašanje, a boš vprašala za spol? sem radovedna, priznamuser posted image
ona: res si dobra, ves študij in vse... mene me ta moj šiht kr uničuje in da bi še zraven mogla izpite delat.. me lih na hribček odpeljejo, v belem jopičuuser posted image

Tako, to je za zdej. Uživajte babuške moje..user posted image še to, sem si kupla danes budno, ful lepo, zelo na hitro, kr med malco, pa ugodna cena je bla.. vsa ponosna...user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
11.11.2010 23:07:00   
onur
eno mičkeno vprašanje, a boš vprašala za spol? sem radovedna, priznam

Bom, bom.

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.