ona -> RE: mamice iz Krasa (30.1.2010 8:45:54)
|
Ojla punce! Ma meni kar letijo dnevi,ne mi zamerit[sm=smiley36.gif] Zadnjič me je nekaj rolalo,kajne?[sm=jezicek.gif]Sem provala zbrisat tele RR piškotke,ma ne gre in pol sem malo testirala...hotla sem samo kakšno slikco prilepit,a ne gre.To lahko naredim le na sinovem računalniku,drugje pa ne,ker imam tole visto in zgleda,da mi preprečuje oz. ima visoko zaščito[sm=zmeden.gif]Mah,bo že! Drugače sem bila skoraj cel teden z sinom v zvezkih,ker je bilo konec 1 polletja in so imeli še nekaj testov,pa mu je treba malo pomagat.Je prinesel včeraj spričevalo in,če sama ocenim je prav dober uspeh[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem prav zadovoljna,da nimam težav oz. da sine nima problemov v šoli[sm=smiley1.gif] Včeraj je imela naša tamala sistematski pregled pri 5 letih in so ugotovili,da malo slabše vidi na desno oko,tako,da gremo k okulistu.Upam,da ne bo kaj hujšega.Je rekla sestra,da se ful hiro vid spreminja pri tako majhnih in se spomnim,da je tudi sin nosil očala tam eno leto in se mu je vse popravilo.Bomo vidli kako bo z našo tamičkeno,ko grem do okulista. Zvečer smo jo mahnili v kino z otroci gledat Planet51 in valda so bli vsi presrečni ker gremo z njimi v kino[sm=smiley36.gif] A imate kaj snega?Včeraj je tukaj ful začelo snežit,zdej pa ga je že pobralo.Sem šla z psom en krog in je sama voda. Zdej gremo še v Lipico plavat,popoldne pa peljem sina v Izolo na RD od sestrične.Je prav lepo,da ima stike vsaj z žlahto tam doli in,da se z vsemi razumemo,samo z bivšim ne[sm=jezicek.gif] Še dobro,da me pusti na miru,mene in sina!! Ničmse gremo počasi odpravit...lepo se imejte!
|
|
|
|