ona -> RE: mamice iz Krasa (14.1.2010 10:49:10)
|
Oj, pa je noč mimo,kajne? Jaz bi danes še tako spala....ma kaj ko je treba delat... ONOUR,ma si faca,no[sm=smiley36.gif]Se te prav predstavljam s tistim medom[sm=smiley36.gif] Kostime sem kupila v eni papirnici,ki je takoj,ko prideš na Opčine tam v centru,pred tistim krožnim križiščem na desni strani.Zraven je neka pescheria Aldo,kot se spomnim.Imajo pa svega in svašta za velike in majhne,kar pejdi pogledat,ker jaz grem skoraj vedno tja,ker pri nas jim na kraj pameti ne pade,kaj je treba prodajat za pusta[sm=zmeden.gif] KAROLINA,glede tistega prenosnika ne vem kakšni so,mogoče je pa uredu. Samo big beng je pa vseeno najdražji kar se tega tiče,tako,da se ti splača malo okrog pogledat,ker lahko dobiš dosti cenejšega.pejsi na une strani kot so lovec na cene.si ali pa ceneje.si,tam imaš primerjave za vse živo in vem zame,ko kupujem veliko kartuš,da so take rezlike v ceni,da se splača primerjat! ja,naša ima 19.1. rojstni dan,bomo pa praznovali 23,smo se tako odločili[sm=smiley1.gif] tebi pa držim pesti,da speljete vsaj rojstni dan mimo,drugo leto boš pa kar za oba otroka skupaj naredila...si prav lepo zračunala datum poroda[sm=smiley1.gif] pa obvezno mi sporoči,ko boš rodila,da ti čestitamo,ok!!! ala,delo kliče....
|
|
|
|