Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:31:30
|
|
|
|
Pia73
|
Vidim, da ste vse pobegnile,.....:(( Rekorda nismo potolkle,..... Nočko,... Lp Pia73 :metulj:
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:32:18
|
|
|
|
biba77
|
ne se it...
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:35:03
|
|
|
|
biba77
|
Ja, meni bi tvoj meni ze bil vsec, ce: se ne bi odlocila, da bom znizala kolicino mascob v obrokih (pomfri=ocvrt krompir, pohan sir=ocvrt); omaka in solata bi bila pa super. Pa se ata je bil na bypasih in NE JE mastne hrane. Drugace pa bi blo fino. Pohanega sira ze celo vecnost nisem jedla :(:(:(:( Imas kak drug predlog?!? :miska:
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:43:13
|
|
|
|
pika74
|
oooooo jst sm pa mal nazaj pršla - a je še kej placa zame?
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:47:13
|
|
|
|
biba77
|
Aha! Fino :bravo::bravo::bravo:! Jaz se kar sama pocutim, ko nekaj minut ni odgovora:((:((:(( - ste me prej razvadile. Kam pa si svojega soncka poslala, Pika74? :miska: Ps: kaj pa bos ti zacoprala za kosilo jutri?
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:51:08
|
|
|
|
pika74
|
moj gleda CNN - čist je not padu:)-:)-:)- tko kt jst na RR:)-. Jutr morm v službo, ker me drug tedn ne bo. Zato bo za kosilo :zmeden::zmeden::zmeden: aha, že vem, motovilc bo zihr, ker ga je prej prnesu od mame, pa pomoje bojo špinačni in sirovi torteloni s paradižnikovo omako z baziliko... sladica bo pa japčk;), ker sva zadnč dobla 2 gajbi domačih. Mogoče bo pa še župca na začetk vsega tega. Ampak vse skup bo okol 2h, 3h.
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
KAKO IMPRESIONIRATI ZENSKO? > > Hvali jo. > Spostuj jo. > Ceni jo. > Poljubljaj jo. > Ljubkuj jo. > Ljubi jo. > Bozaj jo > Nagajaj ji. > Sciti jo. > Objemaj jo. > Drzi jo. > Zapravljaj denar zanjo. > Strezi ji pijaco in hrano. > Kupuj ji stvari. > Poslusaj jo. > Skrbi zanjo. > Stoj ob njej. > Podpiraj jo. > Navdihuj jo. > Pojdi na konec sveta zanjo. > > KAKO IMPRESIONIRATI MOSKEGA? > > Prinesi hrano in pir. Gola. Evo abbe, nekej za vas:):):)
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:54:57
|
|
|
|
biba77
|
Ohhh, Pika, tudi fino. Sam men tud to ne pride v postev, ko smo danes jedli testenine in jih imava od vseh samo midva z mojim rada. Jaz pa v torek odpotujem za nekaj casa. Bom pa vseeno na RR prihajala, samo samo podnevi. Vecerna srecanja, na zalost :((:((:((:((, odpadejo. Ti gres na lepse naslednji teden?!?
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:56:17
|
|
|
|
pika74
|
ja bo kr držal - mojmu bi sicer tud TV škatla pa CNN zadostoval:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 22:58:58
|
|
|
|
pika74
|
pol pa nared neki antipasti;). Jaz grem v pondelk najprej na britof mal pogledat, v tork grem v KC na HSG, pol sm v sredo doma, v čet. popoldne pa letiiiiiiiim :angel: v Sarajevo in se vrnem v soboto. No evo, pa bo tedn naokol. Ka pa ti? Kam jo mahaš? V južne kraje?:morje:
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 23:03:05
|
|
|
|
pika74
|
jst sm pa že cel tedn neki na sendvičih, dons sm mela takle jedilnik: Zjutrej nč, ker sm šla kri dat v lab. Pol okol 10h en jabuk. Ob 3h pa dve šalci čokolešnika. Doma pa spet nč kuhanga. Zvečer se mi niti ni več dal kuhat. Zdej mi pa krul.... ampak boljš, da ne jem, k sm itak že zobe umila, pol jih morm pa še enkrat. Pa še spat ne bom mogla...:)-:)-
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 23:06:21
|
|
|
|
biba77
|
Via Bratislava... do 21.11. Zalost :((:((:((; po eni strani komaj cakam, pol pa se spomnim, kak bom dalec od mojega misa in kak dolgo lahko trajata 2 in pol tedna... No, tegobice vsakdanjega zivljenja. Ti gres veckrat v Sarajevo al je to nekaj novega? Jaz grem v Sarajevo konec junija (imamo neki seminar). Mogoce pa bom jutri naredla gobovo rizoto pa solato. Juho... Moski bojo ze hteli meso zravn... Nekako se umirjajo dekleta, se ti ne zdi? Jaz pa BUDNA 100/h. Jutri pa bo kriza, ko bom morala vstat... joj, joj, joj, se moja :kuza: je prej zaspala kot jaz; anticuvaj.
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 23:11:03
|
|
|
|
biba77
|
Kako lahko tako malo jes cez dan??? Jaz sem lacna na 3 ure in ce nic ne pojem, mi je dobesedno slabo. Magari nekaj malega. Zajtrk zacnem delat, ko sem se napol v komi - okoli pol seste vsako jutro (med tednom); kosilo pa tudi tasca skuha, tak, da imam topli obrok (malo pozno - okoli 16. ure); vecerje po novem nocem. Samo sem prej ravno eno salco visnjevega kompota zmazala.
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 23:12:25
|
|
|
|
pika74
|
a tko... fino Bratislava je lepa. Jaz grem v Sarajevo službeno. A veš kaj, zdele je pa ena dobra oddaja po TV na RTV SLO1. Jst bom kr gledala. FAjn kuhej jutr, pa pridna bot. Se še kej beremo. Lp, Pika74 :metulj: P.S. S tabo je prou fajn klepetat;).
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 23:18:18
|
|
|
|
biba77
|
No, bom pa se jaz zakljucila svoje udejstvovanje na RR in sla malo TV vklopit. Fajn spite babike in se "pisemo" jutri. Lahko noc... :miska: PS: Ce mojega :love: ne bo cez eno uro nazaj, pa bom se ziher pospegala sem. Noro...
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 29.10.2004 23:22:29
|
|
|
|
tia
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pika74 in biba77 prvai sta. :)-:)-:)- Tia
|
|
|
|
Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFET... 30.10.2004 18:44:52
|
|
|
|
Anitka
|
:(:((:(:((:(:((:(:((:( HEJ BEJBE! Jaz sem tako žalostna, ker včeraj nisem mogla bi z vami.:((:(:((:(:((:( Pa tako fajn debato ste imele. Hja in vzrok? Najprej sem bila na jogi, kjer sem se lepoooooooooooo sprostila, potem pa je ena prijateljica rodila hčerkico pa smo šlo malce proslavljat. In domov sva prišla ob treh zjutraj, takrat pa ste ve vse že glasno smrčale.:muca::muca::muca::muca: PIKA 74 lepo se pripravi na HSG in prosim brez strahu, ker če sem jaz to tako dobro preživela , potem boš ti še bolj! Ovire bodo odmašene, medve pa kmalu v 9nebesa Punce vse ste bile enkratne! Kapo dol!:bravo::bravo::bravo::bravo: Anitka:metulj:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?