biba77 -> Petek je dan za zametek pa ZA EN FLETEN KOFETEK :))))))))))))))))))))))))))) (29.10.2004 21:11:38)
|
Dober vecer, drage dame!!! Jaz sem tudi sama ostala. :) Moj je sel na eno pijacko (se prej sma mela svoj popoldan z masaziko in :sloncek: ), jaz pa sem rekla, da bom malo sla na neta. Vsi vemo KAM!!!:)-:)-:)- Danes sva sla z mojim v ambulanto, pa sva dobila vse izvide (jaz za scitnico, prolaktin, progesteron med ciklusom, Chlamidijo in UZ, on pa spermiogram): jaz sem brez ovulacij, s potrjenim PCOS, on pa ima vse vazne parametre na meji :zmeden::zmeden::zmeden: Pa smo dobli Klomifencke (ta ciklus sem ravno zamudila :grrr::grrr: ); pa se enkrat sva narocena v januarju za pregled oz. ponovni spermiogram. Samo smo se ze dogovorili, kam moramo poklicati, ker boma ze prej uspela naredit pikico in bova odpovedala ta termin. 8)8)8) Ja, tukaj pri nas je bilo ob pol sestih full sonce in toplo (19 stopinj), tak, da uzivamo v jeseni. Pridite k nam!! ;);););) Hmmm Zdaj pa si grem po :kava:. Aja, kilce?!? So, ja. One glih ok, pa se kar nekaj onih odvec. :hudicek::hudicek::hudicek: Sva se ravno danes z mojim pogovarjala o strategiji. :miska:
|
|
|
|