|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mesto - podeželje
15.6.2007 10:18:12   
rija
kak lahko rečeš, da je moja rit razvajenauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.6.2007 10:20:36   
Zahi
a sem kje to napisu? user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.6.2007 10:21:15   
Zahi
pravim da se vsak navadi.. tut razvajene rite user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.6.2007 10:27:17   
rija
seveda si.
jaz se ne morem navaditi, torej sem razvajena rituser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.6.2007 10:30:39   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: rija

seveda si.
jaz se ne morem navaditi, torej sem razvajena rituser posted image

vidš k ne bereš.. napisu sm da se TUT razvajene rite navadjo.. torej to nisi, če se nisi navadila user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.6.2007 10:48:44   
rija
hvala za pojasnilouser posted image

grem zdaj svojo kvazi razvajeno rit v mesto peljat user posted image  da se malo naužije smoga, galame user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.6.2007 10:48:54   
Anonimen
Veš kaj, Zahi... Tudi jaz sem živela 30 km iz LJ. Pa je bilo prav fajn. Sem sedla v avto in bila v20 min v LJ - ja, je bila AC. Pa sem šla nazaj v domači krajuser posted image user posted image user posted image

Sedaj živim v majhnem kraju. Do štacune se moram peljati 8 km - pa še to po osnovne stvari, če hočem kaj več, vsaj 30 km. Mimo hiše se mi vsak dan pelje 8000 šleperjev - pa živim na vasi, da ne bo pomote.

Za vsako bedno stvar moram sesti v avto in se peljati vsaj 10 km. S tem, da ponavadi potrebujem 5 min, da zapeljem z dvorišča, ker je na M13 toliko šleperjev

< Sporočilo je popravil raho -- 15.6.2007 10:49:43 >

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
15.6.2007 10:49:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

hvala za pojasnilouser posted image

grem zdaj svojo kvazi razvajeno rit v mesto peljat user posted image  da se malo naužije smoga, galame user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
15.6.2007 10:50:07   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Veš kaj, Zahi... Tudi jaz sem živela 30 km iz LJ. Pa je bilo prav fajn. Sem sedla v avto in bila v20 min v LJ - ja, je bila AC.

Sedaj živim v majhnem kraju. Do štacune se moram peljati 8 km - pa še to po osnovne stvari, če hočem kaj več, vsaj 30 km. Mimo hiše se mi vsak dan pelje 8000 šleperjev - pa živim na vasi, da ne bo pomote.

Za vsako bedno stvar moram sesti v avto in se peljati vsaj 10 km. S tem, da ponavadi potrebujem 5 min, da zapeljem z dvorišča, ker je na M13 toliko šleperjev

nč bat.. še mal pa jih ne bo več user posted image

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20070615_3099965.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.6.2007 12:23:29   
Anonimen
Midva pa imava obraten problem. jaz sem s podeželja on pa iz mesta... pa on želi živet na podeželju jaz pa v mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
20.6.2007 20:02:21   
Anonimen
Jaz sem rojena na vasi in tudi živela na vasi 25 let.Zdaj živim v mestu 10 let in vam povem,da nebi šla več nazaj v vas.Ker:ni vožje dosti,v trgovino grem peš,do šole je 500 metrov,do zdrastvenega doma 700 metrov,do parka in bazena 200 metrov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
20.6.2007 21:29:14   
Anonimen
In ne živim v bloku temveč v hiši kjer je tudi zelenica okoli pa vrt pa mir.No včasih ma sosed dirke z svtom ampak tega več ne slišim niti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
21.6.2007 13:13:34   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

vožnja ni noben problem.. vrtcov in šol najdeš precej.. tako, da.. to ni nek argument.

argument najdem samo v tem, da se sin hoče preselit k mamici.. to ni nikoli dolgoročno dobra stvar..

nadzor in kontrola mame se zna spremenit v teženje ipd..

jap, se podpišem po njegovim postom

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.6.2007 13:42:01   
sneška_
Ne grem na podeželje pa konec.Celo življenje sem živela v mestu pa v hiši in da me živ bog  ne spravi več  na vas   .Pa tudi je to sreča da so mama in tašča daleč od mene user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil maja 30 -- 21.6.2007 13:43:19 >

Najdojenček

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.6.2007 14:03:39   
Dadi
Tudi jaz sem šla iz mesta na hudo podeželje......Sem že tri leta tukaj ampak se nisem navadila.....tudi možnosti za otroke ni veliko...je res da je vrtec in šola, vse dejavnosti in druge stvari za otroke pa so v bližnjem večjem kraju......

Ravno zaradi tega in zaradi več možnosti za zaposlitev sva z možem kupila parcelo v tem kraju...Ni ravno mesto, je pa vsaj večje naselje, z vso potrebno infrastrukturo, ki jo potrebujemo. Pa do bližnjih mest ni daleč (Kr., Lj.) Je pa še vseeno toliko odmaknjeno, da je narava na dosegu roke...Skratka idealno za najine želje in potrebeuser posted image

Ker ni je čez srečnega in zadovoljnega človeka......če te nekaj ne osrečuje, potem poskušaj to spremeniti ali pač sprejeti in pretvoriti v srečo.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.6.2007 22:27:24   
Anonimen
Oh ja verjamem, da je tezko skombinirat mesto-vas. Moj se je preselil v mesto, men je groza, ker moram zapustit lepo naravo,  mir, pejte ptic, čričke, lastni vrt, vse najnajboljše v glavnem, svez zrak pa je nadomestil vonj betona, in hrupna okolica. Povrh vsega pa iz velike hiše v blok (komaj se obrnes, si ze zunaj user posted image )
Nisem vajena, nikakor, odbija me, ampak se bom mogla navadt. Se dobr, da je "samo" 10km od domauser posted image Ze res da je fajn, ce imas vse pri roki, gres lahko peš kamorkol, samo to ni to :)
tko da Sončnica24, če imas šanso, pejt na vas, ne zamenjas je več :) je pa tezko...verjamem user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
25.6.2007 15:25:14   
Slončica
Jst sem iz hribov,tle še vas ni sama hosta pa travniki,moj pa je iz mesta in zdej ko smo 3 se selimo v mesto.Zakaj?Zato ker morm za vsako klinčevo malenkost v avto,če hočem kam peš mam pravi mali projekt kako pa kaj skombinirat da bom vse vzela sabo,ni CK ampak kuri in boš na toplem,ni kabelske ampak tvs1 tvs2 in pop če je lepo vreme mogoče koper,internet dela ko da bi ga shirani hrčki gnali,kljub ADSL IN SIOL skupi!!!In seveda brez elektrike vsaj 3 na  mesec ker so nujna dela na omrežju visoke napetosti in da ne omenjam vsakoletne dirke rally zasavje in starodobniki,kateri te zabetonirajo za cel vikend v hišo ker poteka cesta mimo našega dovoza in lahko sploh za rally lepo sedim doma al pa se spokamo za cel vikend od doma.Ker pa so slednji totalno brezobrazni mormo že kak teden prej pazit kako hodmo po cesti da te kdo ne zbije ker imajo "oglede secte" tko da prileti 100 mim tebe in zadni ogled se zaključi okrog 24.00.Evo pa sem napisala,pol pa županu pojamraš da te moti in frajer napiše da je to pomembno za razvoj Zasavja in da se itak mora neki dogajat.Zanimivo pa da se ne dogaja mim njegove bajte.
Tko da ses elima v mesto bomo mel saj mir!

< Sporočilo je popravil Slončica -- 25.6.2007 15:26:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.6.2007 15:29:27   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pa še otroci iz podeželja so bolj samostojni kot mesti.

V čem bolj samostojni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
25.6.2007 15:35:47   
jade1
Pred poroko sem živela v mestu v bloku. Sem bila stoprocentna, da ne grem nikoli ven iz mesta ampak... Zdaj sem skoraj v divjini user posted image , nikjer nobene hiše, do najbljižje trgovine 10 min. z avtom, šola, vrtec daleč - vse je treba z avtom. Do službe imam 1 uro vožnje. Kamor pogledam okoli hiše, je breg, travnik, hosta, nikjer nobene hiše. Ampak uživamo sto na uro. Otroci letajo okoli hiše brez strahu, da jih bo zbil avto, vseeno ti je kak si zrihtan, ker te itak noben ne vidi. Edino kakšno srno lahko vidiš, ko krade taščino solato user posted image .  In taka tišina, da se spočiješ, razen kakšni živalski zvoki. Ma ni šans, da grem nazaj v mesto.
Ko grem v Lj. na obisk staršem komaj čakam, da pridem ven s tiste betonsko - avtomobilske đungle.

Neposredna povezava do sporočila: 44
25.6.2007 15:46:48   
Slončica
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
pa še otroci iz podeželja so bolj samostojni kot mesti.

V čem bolj samostojni?

Sam res kako samostojni,a pol so ko sport biliji al kaj?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.6.2007 17:44:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Kako bi ve to na en diplomski način to rešile?

Ja na diplomatskega sigurno ne user posted image .

Živim tam, kjer jaz želim živeti. Ne razumem, zakaj bi se morala pri tem prilagajati staršem user posted image . Oni so izbrali svoj način življenja, mi pa svojega. Konec debate in kompliciranja.

Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?