Bejba -> RE: Mesto - podeželje (14.6.2007 12:05:40)
|
Jaz sem večino svojega življenja preživela v mestu, v bloku. Mož je iz podeželja in ko sva se odločala kje bova živela sem se komaj dala prepričat, da bova na podeželju. Tudi, ko sva vse sezidala, uredila in se preselila, sem bila še vedno skeptična. Ni mi bilo to to. Po kakšnem letu sem se navadila in sedaj ti rečem: NE MENJAM PODEŽELJA ZA MESTO. Ko so prišli otroci, pa sem šele videla v kakšnem raju smo. Otroci so lahko cele dneve zunaj, na travniku, v naravi, ni betona kamorkoli pogledaš, polomljenih igrišč, pokakanih in polulanih peskovnikov, kjer moraš imeti otroka non stop na očeh, ni prometne ceste, ....skratka za nas zakon. Tudi odnosi med sosedi so bolj pristni, umirjeni. Resnično si ne predstavljam, da bi bila sedaj z dvema malima vražičkoma v bloku. Pri nas je cel kažin, če jih hočem gor spravit. Samo zunaj bi bila. Kakšna televizija, narava je zakon. A imaš kaj boljšega? No, to je moje mnenje. Kar se pa tiče tega kako blizu enih ali drugih staršev bosta bila, pa je seveda čisto vajina odločitev. Moja tašča je zlata in zato s tem nimamo problemov, težko pa si predstavljam, da bi živela čisto blizu mojih staršev. Tako, da vsak po svoje. Pa srečno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]! LP; B
|
|
|
|