|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi storile
13.6.2007 16:22:38   
Anonimen
Prosim vas za pomoč. Ne vem kaj storiti. Bivši partner bi rad po 2 letih, ko je kar odšel od nas, sedaj rad prišel nazaj. Še vedno ga imam rada, on pa pravi, da ima mene tudi rad. Imava skupaj dva otroka, ki ga zelo pogrešata. Kaj naj naredim. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj bi storile
13.6.2007 16:24:06   
Anonimen
Če bi te imel res rad, te ne bi kar tako zapustil. če je to naredil enkrat, bo naredil še drugič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 16:27:01   
orhideja75
ja kaj pa je delal 2 leti?
te v tem času ni nič pogrešal?
vrnitev bi mu dovolila, če bi to bilo kakšen mesec po tem, ko je odšel. ne pa po 2 letih. halo?
po mojem ne ve, kam bi se dal. zdej ste pa vi spet dobri ane'!
LPuser posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 16:34:43   
Maleal
Po 2 letih???user posted image NEEEEEEEEEEE.
Zakaj pa je čakal 2 leti?Da se je lepo ven zgonouser posted image ,ti pa si bila sama z otroci?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 16:35:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Prosim vas za pomoč. Ne vem kaj storiti. Bivši partner bi rad po 2 letih, ko je kar odšel od nas, sedaj rad prišel nazaj. Še vedno ga imam rada, on pa pravi, da ima mene tudi rad. Imava skupaj dva otroka, ki ga zelo pogrešata. Kaj naj naredim. 

Vzami ga nazaj in pusti, da te še enkrat prizadane. Tebe in tvoja otroka.
Dajmo punca pamet v roke, kaj le bi lahko naredila po dveh letih....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 16:37:33   
Anonimen
Po tolikem času ga ne bi nikoli vzela nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 16:48:24   
Anonimen
Po dveh letih ga pa sigurno ne bi vzela nazaj.. Vendar je odločitev tvoja.. Če ga boš vzela nazaj, obstaja možnost, da te bo spet zapustil in te hotel po nekaj letih.. In vedno znova, znova....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 17:10:29   
Anonimen
Vprašaj ga, kako si to predstavlja. Te ljubi ali bi živel s tabo samo, ker se nima kam dati, kot je rekla ena. Enemu sem jaz to naredila, dvakrat ga pustila. Nisva imela otrok, mlada še. Tudi o partnerju, s katerim imam otroke, sem razmišljala, da je bi ok, da brezpogojne ljubezni itak ni, torej tudi ljubezni ne, da je partnerstvo orodje, ki nam koristi, blablabla, a samo po kakih nekaj sekund, ker če ni ljubezni, take prave, kot govorijo, da obstaja user posted image , ne gre. Ubija počasi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 17:13:15   
daddy
     Iskreno vprašaj sebe, tvoj "notranji glas", tvoj glas srca. In si iskreno odgovori, pa boš vedela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 17:27:40   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Iskreno vprašaj sebe, tvoj "notranji glas", tvoj glas srca. In si iskreno odgovori, pa boš vedela.

Danes me povsod prehitis. Se podpisem tudi pod to.user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 17:33:09   
Anonimen
Jaz pa mislim da si še vsak zasluži eno priložnost še posebaj ko so tu otroci. Pa seveda če ni bilo pri končanju veze res kakšen grozen dogodek.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2007 17:33:33   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Po dveh letih ga pa sigurno ne bi vzela nazaj.. Vendar je odločitev tvoja.. Če ga boš vzela nazaj, obstaja možnost, da te bo spet zapustil in te hotel po nekaj letih.. In vedno znova, znova....

Se podpišem,pa če bi mela 5 otrok ne,kje je bil ko so bili otroci bolani,kje je bil ko si se ti slabo počutila,kje bil vse te dneve,mesece ko si ga potrebovala.Če si zdržala 2 leti brez njega boš pa še naprej.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2007 17:43:55   
Anonimen
Ne, najverjetneje ga ne bi vzela nazaj.

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2007 18:22:39   
Anonimen
A dve leti se je gonil z drugimi zdaj pa bi rad nazak k tebi??Hvala lepa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2007 18:26:26   
Anonimen
Čaki malo, kje pa piše, da se je gono okoli? Niso vsi moški isti... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2007 18:42:53   
Anonimen
Sem bila v isti situaciji tudi sama.
Razšla sva se, imava otroka, bil je skrajno nesramen do mene (tudi še kaj drugega je z mano počel), In je velikokrat ko me je srečal prosil za nazaj, telefoniral nagovarjal kolege in kolegice, da so mi nosili sporočila-ustna. Jaz trapa sem ga celo nazaj vzela. Zmenila sva se, kako bo naprej, prosila, da naj napake popravi, naj ne hodi ven, naj ne pije preveč, naj se ukvarja z majhnim otrokom in naj ne zapravlja denar, že tako ga nisva imela. In držal se je natanko tri mesece. Toliko je lahko zdržal, nato pa je bilo vse po starem.
Ko sem mu omenila, kaj vse sva se zmenila, me je debelo gledal, kot da ne bi še nikoli nič slišal. Iz mene in predvsem iz sebe, se je delal norca. Norca na kvadrat.
Videla sem, da kjub otroku, ki se mu ni nič posvečal, pa sva se zmenila, da bo vsaj malo z njim, da iz te moke kruha ne bo.
Iskal vse mogoče banalne uzgovore, jokal (še danes ne vem zakaj, saj ga ni v družino noben nič silil), uglavnem vse skupaj je bilo že preveč, in sklenila sem mu reči, naj pobere šila in kopita, in naj gre. V
tistem trenutku, ko sem to izgovorila, se mi je kamen odvalil od srca, in moja duša je kar dihati začela. Ni mi bilo mar, da ne bo imel kam, ni mi bilo mar za nič na svetu, kot za mojo svobodo, in lepo življenje za sina.Tudi po tistem, me je še dvakrat prosil skoraj da na kolenih, vendar sem se mu samo nasmejala in rekla,"Pod nosom se obriši" In tako se je "fehtanje" tudi prenehalo. Bila sem dolgo časa sama, ker pač v nobenega nisem imela zaupanja. zdaj pa sem končno našla tapravega, ki ga ljubim, in predvsem zaupam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2007 18:51:06   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Danes me povsod prehitis. Se podpisem tudi pod to.user posted image

Misek, dont worry ..... to še daleč ne pomeni, da je "učenec prekosil učitelja"   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2007 18:54:15   
paris
Lej, za brezzveze verjetno niste šli narazen, a ne? Je moral biti zadosti velik razlog, a je tako? A si že čisto vse pozabila, vse trpljenje in solze, tvoje in od otročkov. Jah, če je tako, potem ga pa kar vzemi nazaj!user posted image Boste lahko še enkrat vse probali, jovo na novo! Mogoče bo potem kaj zaleglo, kdo ve!user posted image
Ma še pregovori pravijo, da pogreta župa nikoli ni dobra in, da gre osel samo enkrat na led, no mogoče se pa motijo!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2007 19:03:30   
Anonimen

Misliš,da si ga je dve leti na roko metal?

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2007 19:39:23   
daddy

če si jo je ona, zakaj ni možno, da bi si ga tudi on user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2007 19:43:31   
Anonimen
Pa hudiča, kaj ne moreš s svojim nickom napisati posta? user posted image

Niso vsi neki majmuni na seks, eni lahko zdržijo tudi brez, eni si ga pa samo mečejo...

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.6.2007 19:45:49   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Pa hudiča, kaj ne moreš s svojim nickom napisati posta? user posted image

Niso vsi neki majmuni na seks, eni lahko zdržijo tudi brez, eni si ga pa samo mečejo...

??????? komu je blo to namenjeno? jaz sem "majmun na seks", ne skrivam, ampak pišem vedno pod svojim nickom ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.6.2007 19:47:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Namenjeno je tej anonimni, ki je napisala tole:

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
13.6.2007 19:49:20   
Anonimen
Nazaj bi ga vzela in se delala kot da nič ni bilo. Igrali bi se dalje družino, jaz bi mu prala, likala, kuhala, na izlete bi hodili.....kot vsaka dobra žena.user posted image user posted image user posted image user posted image . Če verjameš.

Če me je enkrat zapustil mu nebi dala priložnosti da me še drugič. Me ni vreden, še sploh da me pusti samo z dvema otrokoma. Naj gre točno tja kamor je šel pred dvema letoma!!

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
13.6.2007 19:49:36   
daddy
   aha .... sori, ni mi takoj potegnilo, ker piše spodaj odgovor članu daddy .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?