|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj če si fant "premisli"?
14.6.2007 10:56:57   
Taula
Deklica se zaveda da bo lahko težko, in ima željo po otroku. To je že pol poti. Sej tudi v dvoje je težko imeti otroka včasih, ne samo če si samohranilka. Važno je da ima voljo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
14.6.2007 11:01:01   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A tako mislite?Da ni nujen skupni naslov?Potem pa pametno razmišljate.Žalostno preveč žalostno,da tkole gledate ne življenje.A je sploh to življenje.?Ko jočejo na sociali,da nimajo od česa živet,da oče ne plačuje preživnine,ker nima....A to,da očeta nočete pa ne poveste???Sramota za ene.user posted image user posted image user posted image

Meni je sramota to, da se skrivaš za anonimnostjo! Da sem jaz tu Moderatorka, te takoj razkrijem user posted image user posted image user posted image Hudiča ej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Gorazdova!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja,najlažje se je tko spravlat nad nekoga.Tale anonimna nima jajc povedat pod nickom.P...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.6.2007 11:02:09   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Zadržat otroka?Potem pa ni čudn,da je tolk samohranilk.Najlepše je dat otroka naredit potem pa moškega pustit ga tožit za preživnino,sklensat socialo pa se jokat tle gor kako nič nimate.
Pejd na abortus pa se odloč za otroka,ko boš mela pošlihtano in otrok očeta.
Vsak dan berem take in drugačne zgodbe le.Vsaka druga bi parnerja nagnala potem pa ga izžela se z drugimi vlačila....Sramota za ene take.Zakaj sploh greste v postlo,če ne mislite resno.Ne rečem nič za tiste,da nebo pomote katere res dolgo živijo z partnerji ali poročene in pač v zakonu negre.Čist druga stvar.Kaj si sploh daš delati otroka,če niti skup ne živita????In neveš,če bo sploh pršel k tebi.....

Uf, ti ga pa že dolg nisi dobila, kaj? Kakšno zagrenjeno bitje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.6.2007 11:04:34   
birdy
Sori Anonimna ampak to kar ti pišeš je pa mal huda. Sej ni rekla, da ga bo tožila za preživnino. Prav tako sta se odločila oba za otroka in je tip zdaj neodgovoren, ne ona. Tudi na jamrala, ampak je samo za mnenje vprašala. Sicer pa lahko vsako od nas user posted image  tip zajuser posted image  in gre.
Itata, lepo da si se odločila za otroka. Saj si sama rekla, da očka bo sodeloval, da pa ne veš če boste skupaj živeli. To se vse da. Jaz te podpiram in upam da se tudi tvoj fant unese.
P.S.: Tvojega fanta bi pa vseeno kar za uho, da bi se zresnil!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.6.2007 11:06:57   
Taula
Prav zanima me tvoja zgodba. Upam skoraj stavit, da imaš otroke in si z možem (partnerjem), pa totalno nezadovoljna in nesrečna, pa vztrajaš v gnili vezi samo zato, ker tako "moraš

Nakja takega je po moje prisotno ja, da je tako zavrta v betico. Sej to je žalostno..ker sama sebi uničuje življenje.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 55
14.6.2007 11:09:27   
Mešamdrek
Ma,vedno se najde en težak,ki se skriva pod anonimnostjo in moralizira.Vprašala nas je za nasvet,naredila bo itak po svoje.Kaj user posted image  potem moraliziraš anonimna?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 56
14.6.2007 11:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Da sem jaz tu Moderatorka, te takoj razkrijem user posted image user posted image user posted image Hudiča ej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popravek, moderatorji nimamo opcije odkrivati anonimnih, niti sami ne vemo kdo se skriva za anonimnim, to lahko samo Jaka RR in Jerneja RR naredita.

Aha, hvala, da vem user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
14.6.2007 11:39:32   
Wahoo RR
Ok, zdej pa pustite anonimno. Nekdo je napisal svoje mnenje. Pa če se strinjamo z njim ali ne.

Prosim nadaljujte temo v normalnem tonu.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
14.6.2007 11:42:06   
maruškaŠ
Prav tako sta se odločila oba za otroka in je tip zdaj neodgovoren, ne ona.

Pa nacsezadnje tut on ni ravno čisto neodgovoren, če prav razumem - saj je rekla,d a odgovornost do otroka bo vsekakor prevzel.

Edini problem je dejansko v tem, da anoanimna1 ne ve ali bo on živel z njo ali ne.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
14.6.2007 11:46:11   
trojči
Joj ste alergične na anonimnost. user posted image  Itak napisano vse pove, a morate zdaj vedet, kera je zgubla živce in napisala to? user posted image  Saj ji je žal, garantirano. Ali pa moškemu.

Nekaj žensk poznam, ki so šle same čez nosečnost, porod,... izobražene, v dolgoletnih zvezah, ki so jim z napovedjo otroka propadle. A otroke imajo rade, obdržale so jih, ni jim žal. Nobeni. OTroci so odraščali v miru, ne pa v vsakodnevnih prepirih o denarju, gospodinjstvu, taščah....nič jim ne manjka. Ženske smo močne, za mladiče vedno dobro poskrbimo. Izjema so le tiste, ki mislijo, da je treba za vsako ceno vztrajati ob partnerju, kljub temu, da nikoli ne doživijo orgazma, da jih pri seksu boli, da jih njihovi ponižujejo, psihično in fizično zlorabljajo, izkoriščajo, ko svojim dragim možekom vsak dan zastonj kuhajo, perejo, likajo, čistijo, komplet skrbijo za njihove otroke, trpijo prevare, ne dobijo tistega, kar obljubljajo pravljice (čustveno podporo user posted image )...

Fajn je, če imaš moškega, a ni potrebno. Zavedati se moramo, da moramo biti ženske sposobne samostojnega življenja, da smo samostojna bitja, ne pa pohabljenke, ki brez pomoči drugega ne moremo funkcionirati.

< Sporočilo je popravil trojči -- 14.6.2007 11:50:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
14.6.2007 11:51:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Wahoo RR

Ok, zdej pa pustite anonimno. Nekdo je napisal svoje mnenje. Pa če se strinjamo z njim ali ne.

Ja mami. user posted image  Vsaj nekdo, ki dela red. user posted image  Ampak anonimna...

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 61
14.6.2007 11:51:53   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Wahoo RR

To ni MNENJE temveč MORALIZIRANJE.Ker če bi bilo mnenje bi tudi ona to povedala v "normalnem"tonu.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 62
14.6.2007 11:57:19   
Taula
Fajn je, če imaš moškega, a ni potrebno. Zavedati se moramo, da moramo biti ženske sposobne samostojnega življenja, da smo samostojna bitja, ne pa pohabljenke, ki brez pomoči drugega ne moremo funkcionirati.

Točno tako. Hudiča..ene se vedejo kot da ne znajo šteti do 5 brez deca.user posted image  Tudi brez moškega so živele prej lahko.user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 63
14.6.2007 13:02:13   
andie

Zadržat otroka?Potem pa ni čudn,da je tolk samohranilk.Najlepše je dat otroka naredit potem pa moškega pustit ga tožit za preživnino,sklensat socialo pa se jokat tle gor kako nič nimate.
Vsak dan berem take in drugačne zgodbe le.Vsaka druga bi parnerja nagnala potem pa ga izžela se z drugimi vlačila....Sramota za ene take.Zakaj sploh greste v postlo,če ne mislite resno.Ne rečem nič za tiste,da nebo pomote katere res dolgo živijo z partnerji ali poročene in pač v zakonu negre.Čist druga stvar.Kaj si sploh daš delati otroka,če niti skup ne živita????In neveš,če bo sploh pršel k tebi.....

jooooooj ............ in joooooooooooooooooj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kok se mi pa ti smiliš ANONIMENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitn si ornk zamorjeno bitje....  HAHAHAHa... mislm kej tazga....

Škoda besed, no pa vsaj nasmejala sem se zraven, čeprav sm morala 2x prebrat, da sm sploh zastopla. Nekak..
Zamorjen človk v glavnem...

No da ti še js povem, js sem zanosla pr 25 ,narjen fax brez diplome. S fantom sma bla že en let narazen in on je mel še pa još problemov sam  s sabo. otroka sem obdržala in zej mam 2 mesečno pupiko. Zdej smo vsi 3 skup in se mamo radi. Lahk bi ostala sama in še vseen bi bebiko obdržala. Ka hočm povedat? Rodiš se sam, živiš sam in umreš sam.
Ne se zanašat na druge, sej je lepo, da maš nekoga ob sebi, ampak vedn se zanes nase in ne pričakuj od drugih, da te bojo osrečli.
Js ti čestitamuser posted image user posted image user posted image za user posted image , mislm da vem, kak se boš odločla, v vsakem primeru se boš pa tak, da bo zate najbolš. Nič v življenju ni prav pa nič narobe. Vse je samo relativno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
14.6.2007 13:02:17   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: itata
Obdržale otroka, ki ste si ga konec koncev želele in ga lahko preživite tudi same ali prekinile nosečnost, ker nimate urejene situacije z očetom tega otroka

Vedno je nekaj neurejenega. Pri tebi eno, pri drugi služba, stanovanje. Nikoli pa ne sme biti razloga, otroka ubiti.

Znanstveno in pravno lahko definirajo kakor hočejo, a ti boš v srcu vedno vedela.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 65
14.6.2007 13:28:18   
itata
Točno take misli me vodijo dalje. Tudi sama tako razmišljam. Preveč je vztrajanja v zvezah, ker se to pričakuje ali pa da lepo zgleda al pa da sosedje ne bodo kaj rekli. Kaj vemo kaj se za zaprtimi vrati dogaja. Mislim, da jih večina ni prav srečnih. Pa spet drug ekstrem, da živi nekdo s tabo 30 let pa se ne zmeni zate, ti ne nakloni lepe besede, za čustveno podporo pa še slišal ni. Potem sem tako ali tako raje brez partnerja.
Vem, da bom večinsko breme odgovornosti kot samohranilka morala sama nositi. Seveda me to skrbi. Ampak tudi do sedaj je bilo vedno vse na meni. Vse sem si morala sama urediti in sama doseči / zaslužiti. Neka huda novost zame tudi to ne bo. Zanašam se pa v življenju zgolj na pomoč staršev, od katerih vem, da jo bom dobila. Vse drugo je relevantno. Pa vseeno sem raje sama, kot da je nekdo nesrečen ob meni ali zraven samo zato ker ima slabo vest ali kaj podobnega. Mi bo prinesel več slabe energije kot dobrega.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 66
14.6.2007 13:34:47   
ronja
Če si ga želiš tudi brez očeta v isti hiši, ga seveda obdrži. Mislim, da je tudi na rr par takih, ki ne živijo skup z očeti, nekatere sploh ne nameravajo, čeprav so skup.

Nezaščitene odnose sta pa po moje mela zato, ker si je ona otroka želela, on pa ni nasprotoval... Ne vem, če je to tako strašno neodgovorno, saj ima vse pogoje za otroka in si ga želi... Sama sem sicer čakala, vendar prej sama nisem bila pripravljena na otroka, in se mi zdi, da če bi vsi čakali, da bomo meli vse pogoje in partnerja, v katerega smo 100%, da bo vse ok itd... bi že davno izumrli...

Kot je rekla tista mama v Pod njenim oknom: če bi se rodilo samo toliko otrok, kolikor si jih moški želijo, bi že davno izumrliuser posted image Lahko imaš srečo, pa se bo konec koncev začel veselit otroka, se preselil k vam in bosta videla, da je bil to tisti puš, ki sta ga rabila, da so se stvari premaknile iz mrtve točke, lahko pa da se bo umaknil od tebe, vendar ti še vedno bil v oporo pri otroku, kot praviš. Zakaj bi torej delala splav, če si ga ne želiš delat in če ni za otroka nekih resnih ovir?

Držim pesti, da bo prva možnost, jaz sem itak optimistuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 67
14.6.2007 13:38:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andie

Rodiš se sam, živiš sam in umreš sam.
Ne se zanašat na druge, sej je lepo, da maš nekoga ob sebi, ampak vedn se zanes nase in ne pričakuj od drugih, da te bojo osrečli.

Se popolnoma strinjam!!

(odgovor članu andie)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
14.6.2007 13:55:23   
ronja

Najlepše je dat otroka naredit potem pa moškega pustit ga tožit za preživnino,sklensat socialo pa se jokat tle gor kako nič nimate.
Vsak dan berem take in drugačne zgodbe le.Vsaka druga bi parnerja nagnala potem pa ga izžela se z drugimi vlačila....

Anonimna, pa ti to resno?user posted image Se ti res zdi to najlepše? Mater sm staromodna, meni se zdi pa najlepše se skup z mojim srčkom cartat...

Lej biološka urca tiktaka, ene pač mogoče malo kasneje spozajo partnerje, ki bi bili primerni tudi za očetovsko vlogo... In se pač malo hitreje odločijo. S tem ni nič narobe, sploh če punca sama prevzema odgovornost, če se zgodi neželeno (da se partner ustraši)...

Lej, sama sem s tem fantom že dobrih 8 let, (poznava se pa že 10 let, prej sva bila "samo" prijatelja) torej dobrih 7 let, predno sva se odločila za user posted image , oba skup, seveda, par mesecev prej sva se skup preselila, že prej sva skup živela, mela skupno gospodinjstvo, skratka zelo ziheraška variantauser posted image ... Vse pošlihtano, kot bi ti rekla. In tudi sva še vedno skup in upam, da bo tako ostalo.

Vendar pa - ko sva recimo pred leti mela prometno nesrečo, je bil trenutek - bum, pa ga ne bi bilo več tu - ali pa mene... NOben nič kriv, nič na kar bi lahko kakorkoli vplivala... Lahko se zgodi pa čisto komurkoli in čisto kadarkoli...

Lahko da bova padla v krizo, ko recimo ne bo časa en za drugega in se bo zaljubil v sodelavko (no, dobro, to malo možno, so vse starejše, pa v kiro drugo...), pa kaj češ... Se zgodi... Ne moreš čisto za ziher računat nikoli... In čakat na tak trenutek je lahko predolgo... Je pa fino, da imaš back up plan B, če stvari ne grejo po planu A, ker navadno ne grejouser posted image - ampak če sem prav razumela, ga ona ima - pravi, da lahko za otroka skrbi tudi sama...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
14.6.2007 14:07:12   
modrooka
Čestitke za nosečnost! Vso srečo ti želim!

Lep dan!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 70
17.6.2007 19:27:11   
dory
ce imas pogoje za zivljenje, ce mislis,da si dovolj zrela in psihicno sposobna, potem ne vem,zakaj bi razmisljala?
jst tud nisem in mi je en dec,ki se ni znal odlocil predstavljal prej probleme,kot kej druzga...otroka sem obdrzala in prou dober nama gre....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
17.6.2007 21:24:21   
mamsi
Nisem brala ostalih... moj nasvet je, da nikakor ne upoštevaj mnenja od nikogar ampak si vzemi čas in sama sebe iskreno vprašaj. samo ti poznaš sebe, vse okoliščine, ali si pripravljena sama vzgajat otroka, ali si želiš raje družine z otrokovim očetom. Samo sebe poslušaj, tvoj otrok bo in on bo čutiv, če ne boš zadovoljna.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 72
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?