|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj če si fant "premisli"?
13.6.2007 21:34:05   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Obdržale otroka, ki ste si ga konec koncev želele in ga lahko preživite tudi same ali prekinile nosečnost, ker nimate urejene situacije z očetom tega otroka in je verjetnost, da ne bo nikoli živel z vami?

Jaz bi ga obdržala. Napisala si, da imaš vse "pogoje" imet otroka ter da je zaželjen, torej ne vidim problema user posted image

točno tako!
pa čestitke za user posted image ! in uživaj jo!

< Sporočilo je popravil altati -- 13.6.2007 21:35:40 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2007 21:37:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Nikoli se ne bi odločila da "delam na otroku", če bi se zavedala da če ostanem sama ga ne bom imela. Nikoli. Če nisem zmožna sama skrbet za otroka, pol boljš da ga nimam, ker nikoli ne vemo kaj nas v življenju čaka. Jaz se pa nisem zmožna igrati z življenjem nič krivih otročkov.

Sploh ne razumem, kaj hočeš tukaj povedatuser posted image Saj v življenju nič ni 100% ziher. Lahko mene ali partnerja jutri pobere, pa bova dva otroka brez staršev pustila.

Če si ne bi otroka vsaj malo želela, bi bila zaščitena. On pa tudi, če seksa se mora zavedati posledic. Čestitke ob nosečnosti!! Se mi zdiš čisto sposobna sama zadevo izvesti. Pa pusti mu malo časa, ko ga bo začetna panika popustila, si lahko še premisli.

S tem sem mislila da se osebno ne bi odločila da začnem delat na otroku, če ga ne bi bila zmožna sama vzgajat. Ker nikoli ne veš kaj bo.  Sem pa mal zmeden napisala jauser posted image

V glavnem v nobenem primeru ne bi šla delat splava.

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2007 21:42:58   
Rožica I
Čestitam user posted image ! Uživaj to obdobje na polno!

Mislim, da nisi tako zelo neodgovorna, saj si vendar poskrbela, da bo otrok imel, kar potrebuje!
Glede obeh staršev v istem domu-pa je dandanes žal tako, da tudi če si poročen ali koruznik, ni to kakšna garancija za dolgotrajno skupno življenje.

In koneckoncev: srečna mama+ srečen oče= srečen otrok (za kar pa ni nujen pogoj skupen naslov!) 

Na polno, torej user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2007 21:48:03   
Anonimen
A tako mislite?Da ni nujen skupni naslov?Potem pa pametno razmišljate.Žalostno preveč žalostno,da tkole gledate ne življenje.A je sploh to življenje.?Ko jočejo na sociali,da nimajo od česa živet,da oče ne plačuje preživnine,ker nima....A to,da očeta nočete pa ne poveste???Sramota za ene.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.6.2007 21:49:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A tako mislite?Da ni nujen skupni naslov?Potem pa pametno razmišljate.Žalostno preveč žalostno,da tkole gledate ne življenje.A je sploh to življenje.?Ko jočejo na sociali,da nimajo od česa živet,da oče ne plačuje preživnine,ker nima....A to,da očeta nočete pa ne poveste???Sramota za ene.user posted image user posted image user posted image

Meni je sramota to, da se skrivaš za anonimnostjo! Da sem jaz tu Moderatorka, te takoj razkrijem user posted image user posted image user posted image Hudiča ej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
13.6.2007 21:50:16   
lelaval
user posted image user posted image  Čestitke za user posted image . Pavilno, da si se odločila user posted image  obdržat (jaz bi ga tudi) sploh, če pred tem nisi mogla zanosit (in mama pav tako ne). Moški so pač tako naravnani, da se najprej ustrašijo, poem pa se že veselijo vloge bodočega očka. Za razliko od nas žensk - ki svoje user posted image  vzljubimo takoj, ko se zavedamo, da je začelo v nas rast novo bitjece.
Pa čim lepo user posted image  ti želim.

P.S. -zadnja anonimna - kaj si pa ti tako negativno nastrojena - a imaš slabo izkušnjo in si samohranilka, ki ji ni uspelo uveljavit svojih pravic, drugim, ki jim je to uspelo, pa si nevoščljiva?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.6.2007 22:01:56   
Anonimen
Fant, je vedel, da si želim otroke enkrat in sva imela nezaščitene odnose, pa se je sedaj, ko se je to dejansko zgodilo ustrašil dodatnih obveznosti.

Kaj pa to pomeni, da se je ustrašil?

Verjetno se marsikdo, tudi ženske, ustraši nove odgovornosti. Njegova reakcija se mi zdi zelo normalna, sploh, če že ima otroka.

Jaz bi se na tvojem mestu za začetek iskreno in prijazno pogovorila z njim user posted image .

Pa zdi se mi, da se ti (vama) sploh ne bo treba odločat user posted image

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.6.2007 22:18:58   
karmy
huh, jaz pa ne vem zakaj misliš da si neodgovorna pri 29? veš da maš vse pogoje za otroka, vendar se mi zdi da samo iščeš izgovor da splaviš ker tudi ti nisi prepričana vase da bi zmogla otroka sama, am i right? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.6.2007 22:28:29   
Putka
Moja prijateljica ima zelo podobno zgodbo. S fantom sta bila nezaščitena (bi rekla da si je želela, da bi se ponesrečilo) in je zanosila. Takoj je bil proti, naj splavi, da z njo ne želi imeti otrok (samo seks pa jauser posted image ). Odločila se je obdržati ga, saj je bila že blizu 30. Ta otrok ima zdaj ljubečo mamo in njeno familijo. Pa še njegovi starši so za otroka zvedeli in prav lepo sprejeli vnuka.

Dec pa ima zdaj svojo familijo in me prav zanima, kako je njegova partnerka sprejela, ko je zvedela da ima že enega otroka, s katerim noče imeti kontaktov. Jaz bi se prav vprašala, če hočem da je tako človek oče mojemu otroku.

Sicer pa imajo otroci samohranilcev lahko povsem enako "kvalitetno" življenje kot otroci v "normalnih" družinah.  Anonimni, kdo  je bolj srečen: otrok zakoncev, ki se  sovražita in sta skupaj zgolj zaradi otroka ali druge lastnine ali otrok  v enostarševski družini  (z ali brez preživnine user posted image )

Itata - prav si se odločila. Pa fajn nosečnost ti želim. Če te ima očka otroka dovolj rad, vaju bo sigurno sprejel.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.6.2007 23:09:05   
Anonimen
Anonimna, ti pa maš probleme sama s sabo.user posted image

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
14.6.2007 6:35:33   
maruškaŠ
Zadržat otroka?Potem pa ni čudn,da je tolk samohranilk.Najlepše je dat otroka naredit potem pa moškega pustit ga tožit za preživnino,sklensat socialo pa se jokat tle gor kako nič nimate.
Pejd na abortus pa se odloč za otroka,ko boš mela pošlihtano in otrok očeta.
Vsak dan berem take in drugačne zgodbe le.Vsaka druga bi parnerja nagnala potem pa ga izžela se z drugimi vlačila....Sramota za ene take.Zakaj sploh greste v postlo,če ne mislite resno.Ne rečem nič za tiste,da nebo pomote katere res dolgo živijo z partnerji ali poročene in pač v zakonu negre.Čist druga stvar.Kaj si sploh daš delati otroka,če niti skup ne živita????In neveš,če bo sploh pršel k tebi.....

Kako bolano. Nimajo vsi idealno pošlihtano in ja, včasih se lahko 'zalomi'. Grešiti je človeško (baje). In navsezadnje ni prosila za moralne nauke za nekaj kar itak ne more spremeniti, ampak kaj bi me storile v trenutni situaciji.

Sicer pa očitno je pod 'anonimno' lahko pljuvati po drugih. Pa marsikatera samohranilka (samohranilec) je sposobna za otroka poskrbeti bolje kot "idealna" družina (navzven).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.6.2007 6:40:12   
maruškaŠ

NE, sramota zate, da v teh časih še vedno razmišljaš tako zahojeno in primitivno.  Sej tut družine z obema staršema jočejo na socialni, da nimajo od česa živeti (a oni imajo pa prav?). Sicer pa nismo v srednjem veku, da samo moški (torej očetje) služijo denar, ane?

Prav zanima me tvoja zgodba. Upam skoraj stavit, da imaš otroke in si z možem (partnerjem), pa totalno nezadovoljna in nesrečna, pa vztrajaš v gnili vezi samo zato, ker tako "moraš".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.6.2007 6:46:34   
Anonimen

Zadržat otroka?Potem pa ni čudn,da je tolk samohranilk.Najlepše je dat otroka naredit potem pa moškega pustit ga tožit za preživnino,sklensat socialo pa se jokat tle gor kako nič nimate.
Vsak dan berem take in drugačne zgodbe le.Vsaka druga bi parnerja nagnala potem pa ga izžela se z drugimi vlačila....Sramota za ene take.Zakaj sploh greste v postlo,če ne mislite resno.Ne rečem nič za tiste,da nebo pomote katere res dolgo živijo z partnerji ali poročene in pač v zakonu negre.Čist druga stvar.Kaj si sploh daš delati otroka,če niti skup ne živita????In neveš,če bo sploh pršel k tebi.....

Uf, ti ga pa že dolg nisi dobila, kaj? Kakšno zagrenjeno bitje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
14.6.2007 7:18:13   
altati

Blagor ubogim na duši, kajti njih je nebeško kraljevstvo....to je edini komentar, ki ga premorem ob tako neumestnih komentarjihuser posted image user posted image ....sploh pa anonimnih....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.6.2007 7:19:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Uf, ti ga pa že dolg nisi dobila, kaj? Kakšno zagrenjeno bitje...

ja, prav imaš, to ji manjka.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.6.2007 8:16:46   
tanikaa

Sveti Jezususer posted image  A je kaj takega možno dan danes prebratiuser posted image  Bog se te usmili. Zagrnjena in naveličana vsega. Ne bi bila rada v tvoji koži.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.6.2007 8:22:38   
kesora
Če mene vprašate, je Anonimen -moški.In tudi jaz pravim-Blagor ubogim na duši, kajti.....

Če otroka ne boš obdržala, si boš očitala celo življenje.Nikoli več ne boš živela normalno.
Če ga boš imela, bo sicer hudo, ampak verjemi da ni primerjave s tem kako ti bo hudo šele, če boš naredila splav.

Sicer pa mislim, da si se ti itak že odločila...obdržati otroka!

Pa srečno!

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 8:23:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 8:29:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
14.6.2007 8:32:45   
itata
ja, kaj naj rečem. nismo vsi tako popolni. pa ni nam vsem damo, da zgradimo hišo, vse zrihtamo s partnerjem, se poročimo pa imamo potem še idealna 2 skodrana otročička in zlatega prinašalca! pa ne potrebujem denarja verjemi. mislim, da mi z več kot 2200 eur bruto plače ne bi nobena sociala denarja dajala in ga tudi ne potrebujem. sem lastnica polovice hiše, druge polovice starši. vse sem sama sfinancirala in opremila, zato se sigurno ne mislim tožarit okol ničesar. sem se spustila v riziko, da lahko imam otroka, ker si otroke pač želim, ampak sem prej poskrbela, da ga bom lahko sama preživela, če bo treba. in sem šla v posteljo zato ker sem resno mislila in ne zato, da bi lahko kasneje koga izsiljevala. lahko bi gledal tudi z druge strani. mogoče je bilo pa meni obljubljeno, da bo on pri sebi zadeve porihtal in se preselil k meni pa jih ni. in jih mogoče nikoli ne bo. a potem predlagaš, da pač skenslam vse in čakam na naslednjo "idealno" priložnost, pa tudi takrat ne bom vedela a bo moški ostal, umrl ali šel kam drugam. še sreča, da nisem taka oseba, da bi gledala stvari iz tako negativnega stališča!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.6.2007 8:41:24   
cmokec
Otroka bi obdržala. Imaš vse materialne pogoje, pa tudi iskreno željo, da bi otroka rada imela. Tvoje vprašanje je sicer na mestu, kar kaže na zavedanje odgovornosti, ampak mislim, da si se v sebi že odločila. Zato iskrene čestitke in lepo nosečnost.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.6.2007 8:54:32   
Dejča
Kakšni ljudje vse hodijo po svetu - mislim seveda na anonimneža/-o!!! user posted image  NAjbrž gre za kako okorelo nuno, drugače si ne morem predstavljati, da kdo še dandanes tako razmišlja???!!! Boljše biti v družini, kjer se dnevno vrstijo prepiri, kot pa sam poskrbeti za otroka (sploh če mu lahko nudiš dovolj)?! Morda pa bo tudi bodoči očka prav lepo poskrbel za tega user posted image , čeprav ne bo živel z njegovo mamico. Tudi sama sovražim ženske, ki od moških le denar vlečejo - pa ne mislim denarja za otroke, saj do tega so otroci menda ja upravičeni, ker brezmadežno početje NE obstaja, če še ne veš.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.6.2007 9:00:09   
itata
Sem malce prehitro odgovorila - še preden sem prebrala vse vaše replike na odgovor Anonimnega (po mojem tudi moški) - tako da hvala za podporo. Res sreča, da ne gledam tako črno na svet!! In hvala ker vsaj kdo meni, da moje ravnanje ni bilo tako neodgovorno. Res hvala. Za fanta se bom pa potrudila, da bova v čimboljših odnosih. Ne bom gojila zamere, ker ni izpolnil obljum. Vsi smo krvavi pod kožo. Naj se pa potrudi po svojih močeh za otročička. Več si ne morem želeti.
Sem se prav pomirila, ker vidim, da se vas precej strinja z mano. Držite pesti, da bo v ponedeljek pri ginekologu vse ok. Potem imam pa še rojstni dan.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.6.2007 10:36:57   
Taula
Pejd na abortus pa se odloč za otroka,ko boš mela pošlihtano in otrok očeta

A si ti  iz prejšnjega stoletja ali kaj?user posted image  user posted image user posted image user posted image
Kaj mama sama ne more imeti otroka? Kaj pa če oče umre? Kaj je treba takoj splav delati? Kaj pa če oče začne pretepati mamo in otroka..je treba vztrajati za vsako ceno z njim????

Sramota je tvoje mišljenje, ne pa to da ima taka ženska otroka. Itak anonimno kaj pa drugega...če si tako prepiričana v svoj prav, ga napiši vsaj javno.

Itata..obdrži otroka. Veš da mu lahko nudiš finančne in ljubeče pogoje. Srečno.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 14.6.2007 10:37:56 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.6.2007 10:53:23   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Zanima me mnenje nevpletenih oseb.

Takšna mnenja so lahko včasih v pomoč, včasih pa brca v temo. Zakaj? Lahko je vsakemu izmed tukaj reči obrdrži otroka, saj nobene to osebno ne bo prizadelo ali "oškodovalo" v vseh pomenih te besede. Ko pa boš v določenih situacijah sama z otrokom ali ko bo otrok v določenih situacijah potreboval moško-očetovsko figuro, je pa ne bo. In nas tudi ne, ker bomo tvojo zgodbo dale na stranski tir...kot že mnogo drugih..

In res je, pri mnogih samohranilkah je tako, da živijo same z otroci in sfolgajo. Vendar se je to(razhod partnerjev)  zgodilo kasneje, ne pa še preden se je otrok rodil. In tukaj, se za nazaj, ne da nič "popravljati", temveč se sprejmejo realna dejstva in se živi dalje.

Ti še imaš možnost odločanja. In to odločitev ti me ne moremo odvzeti. In v tvojem primeru nobena izmed odločitev ni optimalna. Važno je, katera je zate bolj sprejemljiva za nadaljne življenje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?