septembra
|
Antipropagandistke, ne razumem, zakaj se prijavljate na forum, kjer si zelimo izmenjati izkusnje o porodu v drugi porodnisnici, pa o tem nimate kaj povedati in nimate izkusenj. Zakaj potem negativno mnenje? Ste res tako prestrasene pred novim, drugacnim, ste nevoscljive, v cem je vas problem? Presenecena sem bila tudi nad sestro iz Lj porodnisnice na predavanju v Soli za starse, ki si je, brez da bi jo sploh kdo kaj vprasal o tem, gladko izmislila, da ``stane porod v Feldbachu 1000 eur, pa vseeno, kaj vam bodo tam delali, pa samo 12 ur boste tam lezale, pol vas bodo pa kar domov poslali, tako da ne tja hodit``. Po eni strani se pritozujejo, da imajo 10 porodnih sob in 25 porodov na dan (torej boste po veliki verjetnosti rodile v dvoje), po drugi pa zenske odvracajo, da bi hodile drugam, Po njihovih predavanji pa smo tiste, ki kdaj pokukamo tudi v tujo literaturo in cez meje, presenecene, da smo v Sloveniji se vedno tako zaplankani. V Feldbachu je rodila moja sestricna in dve prijateljici. Vse so zelo zadovoljne s strokovnostjo in ker nismo navajeni, da bi bili v zdravstvu z nami prijazni, tudi presenecene. Porod imajo v lepem spominu, od prijateljic, ki so rodile pri nas, pa poslusam samo bolj ali manj grozlive ali vsaj skrajno neprijetne zgodbe. Imam moznost izbire. Torej? Jaz grem v Feldbach.
|