Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:28:44
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja ok.... kaj pa ko doma? kot sem jaz razbrala, bo imel on kar tezko operacijo.... torej bo verjetno imel tudi dolgo okrevanje.... kar verjetno pomeni kar nekaj mesecev.... in tudi meni nebi blo vseeno, ce bi bil moj partner bolan in ga nebi smela obiskat, ker ima on tako zeljo.... bolelo bi me.... da niti mene ne mara ob sebi.... če si njen partner tako želi.. si pač tako želi.. anonimna lahko še vedno pove da se ji to narobe zdi.. ampak če tako on hoče.. naj to tudi spoštuje.. ima že tehten razlog za to..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ima že tehten razlog za to.. Mogoče ljubico..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:36:02
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj pa ce bi onadva ze skupi zivela in bi on hotel okrevat sam!? Bi ona sla nekam za 3 mesece, zato da mu ustreze?? Ali bi se on odselil za 3 mesece in ji rekel, da ko se pozdravi pride nazaj domov..... Fak.
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:36:58
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ima že tehten razlog za to.. Mogoče ljubico.. Skor zihr.
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:37:04
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova Mogoče ljubico.. hehe.. tipična ženska logika...
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:37:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Kak se vam da Itak.
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:37:52
|
|
|
|
baguSka
|
tipična ženska logika... niti ne.... bolj dejstvo
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:38:16
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kaj pa ce bi onadva ze skupi zivela in bi on hotel okrevat sam!? Bi ona sla nekam za 3 mesece, zato da mu ustreze?? Ali bi se on odselil za 3 mesece in ji rekel, da ko se pozdravi pride nazaj domov..... Fak. v tem trenutku ne živita skupaj.. mogoče mu je bad bit pred njo nepokreten in bolan.. tko, da.. kot sem reku.. če ga ne razume.. nej gre dalje.. če pa razume.. naj pa pač razume..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:38:21
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kak se vam da Itak. A ti zahija vikas??
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:38:48
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kak se vam da Itak. itak da se nam da itak teb tut..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:39:00
|
|
|
|
tanikaa
|
Itak.
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:39:14
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Kak se vam da Itak. A ti zahija vikas?? jasno.. respect the wise man..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:39:29
|
|
|
|
baguSka
|
v tem trenutku ne živita skupaj.. mogoče mu je bad bit pred njo nepokreten in bolan.. torej ce bi zivela skupi, bi bil tvoj odgovor drugacen???
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem vsega brala, ker nimam časa ampak rada bi povedala, da je njen partner morda takšen človek, ki si ne želi, da bi ga kdo videl, kadar je ves ubogi in bolan.Ljudje smo različni, nekateri imajo v bolezni radi, da jih strežejo spredaj in zadaj, sploh tisti, ki se sami sebi smilijo, nekateri so pa takrat radi sami in to moramo spoštovati.Če bi mene moj prosil, naj ga ne obiskujem, bi njegovo željo spoštovala.
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:43:35
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka v tem trenutku ne živita skupaj.. mogoče mu je bad bit pred njo nepokreten in bolan.. torej ce bi zivela skupi, bi bil tvoj odgovor drugacen??? če bi živela skupaj.. bi on lahko še vedno reke, da noče nobenega v bolnici.. če bi pa hotel jit za 3 mesece nekam v hotel okrevat.. pol bi bil pa čuden ja dokler pa ne živita skupaj.. je pa to čist drugo..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:44:01
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nežna Nisem vsega brala, ker nimam časa ampak rada bi povedala, da je njen partner morda takšen človek, ki si ne želi, da bi ga kdo videl, kadar je ves ubogi in bolan.Ljudje smo različni, nekateri imajo v bolezni radi, da jih strežejo spredaj in zadaj, sploh tisti, ki se sami sebi smilijo, nekateri so pa takrat radi sami in to moramo spoštovati.Če bi mene moj prosil, naj ga ne obiskujem, bi njegovo željo spoštovala.
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je tudi na začetku najine zveze moral na eno operacijo.. In si je želel, da sem ob njemu, čeprav še nisem spoznala njegove družine.. In ne verjamem, da je pri njemu razlog, da ga ne bi videla nepokretnega, pač pa, da bo lahko prišla ljubica.. Pa da ji ne pusti takrat ko bo doma okreval?
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:47:12
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova Moj je tudi na začetku najine zveze moral na eno operacijo.. In si je želel, da sem ob njemu, čeprav še nisem spoznala njegove družine.. In ne verjamem, da je pri njemu razlog, da ga ne bi videla nepokretnega, pač pa, da bo lahko prišla ljubica.. Pa da ji ne pusti takrat ko bo doma okreval? to je pač tvoj.. nekdo drug pa tega noče.. zakaj to ni jasno?
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 13:52:02
|
|
|
|
baguSka
|
Zahi tok si mi smesen..... Jaz sem pa skor prepricana, da bi su ti svojo pogledat..... tud ce bi te prosila da ne...!?
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 14:05:31
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zahi tok si mi smesen..... Jaz sem pa skor prepricana, da bi su ti svojo pogledat..... tud ce bi te prosila da ne...!? če bi rekla, da jo bo to motilo.. pa da res nebi rada .. pol bi to spoštoval še zmer ne pomen, da me nebi skrbel.. al pa da nebi rad prišel.. ampak samo to je njena stvar..
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 14:31:56
|
|
|
|
srki
|
Točno tako, Nežna. Lahko da bo anonimna vseeno prišla, pa bo on še bolj slabe volje in ubogi, kot je, lahko pa ga bo to razveselilo. Mogoče je to samo trenutno njegovo "razmišljanje". Ljubica? Itak je vse možno. Ampak za vsako "drugačnost", pa tudi ni vse ljubica ali ljubček kriv.
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 14:36:17
|
|
|
|
baguSka
|
pa tudi ni vse ljubica ali ljubček kriv itak da ne..... kriva sta oba
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 15:35:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj... komaj sem se prebila skozi vse vaše prispevke. Torej... ZAHI... hvala, hvala, hvala, ker si osvetlil moški pogled na vso stvar. Si me potolažil. Ok, res je da ne razumem te fantove želje. Ampak mislim da jo bom spoštovala. Nisem ljubosumen človek (če bi bila, bi ga že zdavnja pustila). In nimam namena sumničit vsako njegovo dejanje oz. besedo. Prav gotovo pa bova na zvezi po telefonu (temu se pač ne bom mogla odreči, ga bom preveč pogrešala). Kar se tiče njegovih staršev - jih še ne poznam. Pa ne zato, ker on tega ne bi želel. Ampak ker tega JAZ nisem želela. Ne vem zakaj bi že kar v štartu vpletala staršem in sorodnike. Bova najprej počakala, kaj se bo odvijalo med nama. Če bo vse po sreči in bova ostala skupaj, bova prej al slej postala del družine (on moje, jaz pa njegove). Po karakterju sva zelo različna. pa imam tudi jaz želje oz. zahteve, ki jih fant ne razume, vendar pa jih spoštuje in me ne sili v nekaj kar jaz nočem. Jaz osebno ne maram bolnišnic, ampak on tega (še) ne ve. Rekel pa je, da sovraži, ko mu začne kdo z:" Sej bo, sej bo" al pa "Kako si? A te fejst boli? Joj kk si bogi". No prav to sem pa jaz sposobna izjavit v takih situacijah. Se pa strinjam z Zahijem, da je v tem primeru ON tisti, katerega željo je treba upoštevat.... jaz v tem trenutku nisem tolk pomembna, sej se ne gre zame. vsaj v tistem čist osnovnem smislu. Na trenutke sem dobila občutek kot da ste nekatere tu gor dobile patnerje identične sebi. A se v vsem strinjate z njimi? pa oni z vami? Pa ste se že na začetku kr z vsem strinjali? Močno dvomim. Aja pa še to.... a za vsako stvar ko se ne strinjate s partnerjem, pa že kar sumite da ima drugo? Za vsako besedo, ki jo partner izreče drugače, kot bi jo izrekle ve, že razmišljate da niste za skup, pa da vas vara?
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 15:51:49
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se pa strinjam z Zahijem, da je v tem primeru ON tisti, katerega željo je treba upoštevat.... jaz v tem trenutku nisem tolk pomembna, sej se ne gre zame. vsaj v tistem čist osnovnem smislu. on bo pa upošteval tvoje želje.. in bosta srečna do konca svojih dni nič bat.. pač tega ne mara.. ne poslušat pa zgornjih neumnosti o ljubicah ipd.. pač tko hoče.. kaj češ jaz bi isto rekel.. "NOBEN V BOLNICO".. in tko bi mogl bit.. kar nič druzga ne pomeni, kot to, da nočem obiskov
|
|
|
|
RE: Partner v bolnišnici 13.6.2007 16:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, pravimo, da bi to bila ena od možnosti, ne pa da je to ta možnost.. Če pa že odpreš temo, se moraš zavedati, da ne bodo odgovori takšni kot si ti želiš, ampak tudi drugačni.. Itak ima vsak pravico povedati svoje mnenje, ti ga pa tudi upoštevaj.. Ja, če mu zaupaš, ... super.. Upam samo, da bo vsaj telefon imel prižgan, če že obiskov noče..
|
|
|
imesymbakatero ime ti je lepše?tadej (
42%)
matic (
58%)
Število vseh glasov: 104Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!