|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Partner v bolnišnici
13.6.2007 11:14:03   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

tuki nima firbčnost nč zravn.
tuki gre za nečimrnost in prepričanost da je tiop popoln, kadar ni v bolnici in se boji da bi ga kdo vidu nepopolnega kar itak ni. kr neki! traparija.

in ne vem kaj je v tem slabga če te pride partner v bolnco za 10 min obiskat ti dat lupčka pa en objem kako lepo besedo? a ti ne da to nič energije?
plus tega si pa tm v bolnci itak ves sam in nebogljen in osamljen, men se je še v porodnišnii mešal kaj šele v bolnici. js sem samo čakala kdaj bo kdo pršu na obisk najraj bi vidla da bi cel dan pri men visel

to je tvoja teorija.. zame totalno brezvezna.. kaj ma tukaj popolnost?? pač noče obiskov?!?! kaj n itukaj jasnega??

v obisku ni nič slabega.. je pa zelo groznega, če partner obiska NOČE.. pa žena kljub temu pride morit..

če sama hočeš obiske super.. potem naj mož le pride.. če je pa obratno.. naj pa ostane doma.. in lepo čaka..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.6.2007 11:15:08   
Anonimen
Tudi sama sem enkrat bila v bolnici 5 dni in ljudem naročila, da me ne rabijo obiskovat, saj se vidimo ko pridem domov. Bila sem ful boga, ker sem okrevala po prometni nesreči, cele dneve sem hotela samo spat (učinek zdravil) in mi obiski niso pasali. Pa še malo nečimirna sem im res nebi rada, da me ravno vsi vidijo v tisti blesavi pižamiuser posted image .
Pa so vseeno domači prišli in je prav pasalo, saj vsi okoli tebe dobijo obiske in bi se počutila izolirano in kot da me nihče ne marauser posted image .
Pa fant se je  vlakom pripeljal 300 km samo da me je obiskal, pa mi je tudi "obljubil" da ga ne bo. Pa sem ga bila ful ful vesela.
Drugače pa prijatelji in znanci pa res niso hodli, pa jaz jih tudi nisem pogrešala.

Sicer pa se bo tvoj fant mogoče po parih osamljenih dnevih le premislil in te bo še prosil da prideš.
Razen, če ima res "tehten" razlog da ne pridi.
Drugače pa sem tudi že vsem povedala, da ko bom v porodnišnici nimajo kaj hodit kar vsi po vrsti. Samo mož in ožji sorodniki, pa še ti če se res ne morejo upreti (kar se ne bodo mogliuser posted image ). Ostali nimajo kaj iskat preden ne mine vsaj 1 mesec.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
13.6.2007 11:16:03   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Ne pravim, da je kaj narobe z njim, ker ne želi nikogar ob sebi, ampak tudi ona ima svoj prav. Bistvo vsega tega pa je lahko to tudi pokazatelj, da pač nista ravno za skupaj?.

nista za skupaj, ker on ne mara obiskov v bolnici?? user posted image  jao.. potem ni noben za skupaj.. noben človek nima identičnih želj..

Moja mami tut ni hotla očija pri porodu, ker bi imeli več dela z njim kot pa z njo user posted image .

torej nista za skupaj, če je oči hotel bit zraven?? user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 53
13.6.2007 11:17:24   
maruškaŠ
Ne, ne srki - moja dva sta oba menila enako. Če pa bi moja mami izrazila željo, da je kljub temu ob njej, pa bi bil (100%). Tako je pa tut ona rekla, da bolje da ga ni zraven - zna se onesvestit namreč. Je pa takoj po porodu prišel.

In anonimna noče bit zraven pri operaciji, ampak on ne želi njenih obiskov niti v bolnišnici, niti ko bo že doma. Men je to še vseeno kr neki. Pa tut njegovi razlogi so kr neki.

Če se pa najdeta 2, ki jima tu ustreza pa tut prav.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.6.2007 11:20:54   
Zahi

In anonimna noče bit zraven pri operaciji, ampak on ne želi njenih obiskov niti v bolnišnici, niti ko bo že doma. Men je to še vseeno kr neki. Pa tut njegovi razlogi so kr neki.

Če se pa najdeta 2, ki jima tu ustreza pa tut prav.

izrazil je željo, da noče nobenega ob sebi dokler ne okreva.. super.. spoštuj njegovo željo in gotovo..

če je anonimni to nekaj groznega.. pol si naj najde drugega.. povedat hočem samo to, da je to popolnoma normalno..

in če najdeta dva katera spoštujeta želje drugega.. potem je to super.. če pa nekdo teži proti želji drugega.. potem ta dva sigurno nista za skupaj..

< Sporočilo je popravil Zahi -- 13.6.2007 11:21:39 >

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 55
13.6.2007 11:21:22   
maruškaŠ
nista za skupaj, ker on ne mara obiskov v bolnici?? jao.. potem ni noben za skupaj.. noben človek nima identičnih želj..

Drugač je rekla, da sta še čist na začetku (torej še iščeta), ni to neka dolgoletna veza kjer prevladajo drugi dejavniki oziroma globoka ljubezen?

Pa ne gre za tako malenkost, željo, ampak bolj za to, da na zelo različen način dojemata svoje težke trenutke, ne vem no - vsak pač tko kot njemu paše. IN kul je dokler en pri drugem sprejemata te "različne želje", če ne potem pač ne.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 56
13.6.2007 11:23:12   
maruškaŠ
če je anonimno to nekaj groznega.. pol si naj najde drugega.. povedat hoče samo to, da je to popolnoma normalno..

in če najdeta dva katera spoštujeta želje drugega.. potem je to super.. če pa nekdo teži proti želji drugega.. potem ta dva sigurno nista za skupaj..

no to sm hotla povedat, hvala user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 57
13.6.2007 11:23:55   
Zahi

Drugač je rekla, da sta še čist na začetku (torej še iščeta), ni to neka dolgoletna veza kjer prevladajo drugi dejavniki oziroma globoka ljubezen?

Pa ne gre za tako malenkost, željo, ampak bolj za to, da na zelo različen način dojemata svoje težke trenutke, ne vem no - vsak pač tko kot njemu paše. IN kul je dokler en pri drugem sprejemata te "različne želje", če ne potem pač ne.

vprašanje.. ali bi bila ta želja drugačnega pomena, če bi bila onadva skupaj 10 let?

ne gre za težke trenutke.. ampak željo.. željo po tem, da noče obiskov v bolnici.. ima že razlog za to.. in s tem ne more biti anonimna prizadeta..

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.6.2007 11:24:30   
srki
Aja, nisem dobro prebrala, maruška.

No, kakorkoli, meni se to še vedno ne zdi nič čudnega. Pač, upoštevanje želje in to še res ne pomeni, da nista za skupaj. Bosta že sama rešila, vsaj upam, da.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 59
13.6.2007 11:25:56   
maruškaŠ
vprašanje.. ali bi bila ta želja drugačnega pomena, če bi bila onadva skupaj 10 let?

Ja, jst mislim, da bi bila. Ker trenutno je še vse odprto in nedorečeno in vsaka taka "malenkost" ima velik pomen za nadaljevanje veze.

Po 10 letih letih je pa zelo, zelo drugače.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.6.2007 11:27:54   
Zahi

Ja, jst mislim, da bi bila. Ker trenutno je še vse odprto in nedorečeno in vsaka taka "malenkost" ima velik pomen za nadaljevanje veze.

Po 10 letih letih je pa zelo, zelo drugače.

no.. tukaj se ne strinjam user posted image

take stvari so stvar karatkerja.. enemu pašejo obiski v bolnici.. drugemu pač ne..

zdej.. če sta 10 let skupaj.. in gre po 10ih letih prvič v bolnico in izrazi to željo.. pomeni da nista za skupaj? user posted image

mislim, da je tukaj čisto osebna stvar.. tega ne želi.. in to je to.. to ne pomeni, da ne ljubi svoje partnerice.. ampak da tako želi.. in to je njegova stvar in ne stvar partnerice..

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 61
13.6.2007 11:41:21   
maruškaŠ
zdej.. če sta 10 let skupaj.. in gre po 10ih letih prvič v bolnico in izrazi to željo.. pomeni da nista za skupaj?

Ne ampak po 10 letih se bosta čisto drugače pogovorila o tem, čisto drugače bosta razumela en drugega. Na začetku pa samo vsak pri sebi premlevata in si delata neskončne teorije o tem kaj je prav in kaj ne.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 62
13.6.2007 12:02:49   
Zahi

Ne ampak po 10 letih se bosta čisto drugače pogovorila o tem, čisto drugače bosta razumela en drugega. Na začetku pa samo vsak pri sebi premlevata in si delata neskončne teorije o tem kaj je prav in kaj ne.

a zdaj se ne moreta pogovort?

en reče "jaz tega ne želim" .. in drug mora to spoštovat.. ne? user posted image

za teorije pa ni prostora... pogovr je važen.. teorija je za znastvenike..

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 63
13.6.2007 12:04:11   
tanikaa
Kak se vam dauser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.6.2007 12:09:24   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

tok kukr teb govort "kak se vam da" user posted image  pa kukr se teb da brat to

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
13.6.2007 12:18:35   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

tok kukr teb govort "kak se vam da" user posted image  pa kukr se teb da brat to

Berem ne. user posted image  Samo nike pogledam, pa to je tudi vse...ker kaj piše itak lahko predvidevam... glede na nik.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 66
13.6.2007 12:20:05   
Zahi
glede na nik je tudi razvidni post "kak se vam da" user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
13.6.2007 12:20:54   
tanikaa
dodaj še Itak. user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 68
13.6.2007 12:49:48   
srki
Jah, eni imamo preveč časauser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 69
13.6.2007 12:50:38   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jah, eni imamo preveč časauser posted image .

Po moje ni čas glavni adut. user posted image  ampak volja in živci. user posted image  

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 70
13.6.2007 12:57:12   
srki
Saj ti jih imaš pa na temi od gejevuser posted image user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
13.6.2007 12:58:22   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Saj ti jih imaš pa na temi od gejevuser posted image user posted image .

Itak. user posted image  

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.6.2007 13:12:50   
baguSka
Zahi!!!?? Kaj pa ce ma ona fuuuuuull zeljo, da bi ga obiskala??? Se mora potem ona svoji zelji odrect??? Zato da bo ustregla njegovi??? Kaj pa ce imata oba enako mocno zeljo??? Torej tud on nje ne spostuje, ker ne uposteva njene zelje.....

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.6.2007 13:20:11   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Zahi!!!?? Kaj pa ce ma ona fuuuuuull zeljo, da bi ga obiskala??? Se mora potem ona svoji zelji odrect??? Zato da bo ustregla njegovi??? Kaj pa ce imata oba enako mocno zeljo??? Torej tud on nje ne spostuje, ker ne uposteva njene zelje.....

v tem primeru bo on v bolnici.. torej lahko on izrazi željo, da noče obiskov.. če bi bile vloge obrnjene.. in bi ona želela isto.. bi pač moglo tako bit..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
13.6.2007 13:26:13   
baguSka
v tem primeru bo on v bolnici..

ja ok.... kaj pa ko doma? kot sem jaz razbrala, bo imel on kar tezko operacijo.... torej bo verjetno imel tudi dolgo okrevanje.... kar verjetno pomeni kar nekaj mesecev.... in tudi meni nebi blo vseeno, ce bi bil moj partner bolan in ga nebi smela obiskat, ker ima on tako zeljo.... bolelo bi me.... da niti mene ne mara ob sebi....

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!