|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zapestnica
12.6.2007 16:29:25   
Anonimen
Zdravo punce!Bliža se moj rok poroda pa me vse zanima:)kaj napišejo na zapestnico ko jo dobiš oz.dobiva?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zapestnica
12.6.2007 16:31:15   
max81
ko greš v porodno, dobiš zapestnico s svojimi osebnimi podatki, ko pa rodiš dobita zapestnico s številko, saj tako je na gorenjskem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2007 16:59:37   
Anonimen
Oba z dojenčkom dobita zapestnico s številko.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2007 18:22:39   
žarnica
midve sva dobili zapestnici,ko sva šli iz porodne. Na moji je pisal ime in priimek, na hčerkini pa priimek in deklica zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2007 18:41:21   
Anonimen
midva sva imela oba zapestnici, kjer je pisalo moje Ime in priimek ter neka cifra. user posted image , je pa še okrog posteljice imel neko verižico, kjer je pisalo prav tako moje ime in primek, leta, deček, in njegove mere ob rojstvu ter datumrojstva.

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2007 20:21:58   
Anonimen
Midve sva dobili vsaka svojo zapestnico s številko, pa tamala je dobila okrog vratu še vrvico z listkom, na katerem je bilo zapisano moje ime, priimek, datum njenega rojstva, ura rojstva, ista številka kot na zapestnicah ter podatek, da je deklica, porodna teža, velikost in obseg glavice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2007 20:28:33   
valči
Pri mojih obeh otrokih je bilo enako,kot pri Tašonki,saj sva rodili v isti porodnišnici.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2007 22:21:22   
BLAŽIKA
obe sva dobili zapestnici z mojim imenom in priimkom, pa čas rojstva in številka je bila gor. Mala pa je dobila tudi verižico-krogec z listkom na katerem pa je pisalo enako kot na zapestnici.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?