zapestnica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> zapestnica (12.6.2007 16:29:25)

Zdravo punce!Bliža se moj rok poroda pa me vse zanima:)kaj napišejo na zapestnico ko jo dobiš oz.dobiva?

max81 -> RE: zapestnica (12.6.2007 16:31:15)

ko greš v porodno, dobiš zapestnico s svojimi osebnimi podatki, ko pa rodiš dobita zapestnico s številko, saj tako je na gorenjskem

Anonimen -> RE: zapestnica (12.6.2007 16:59:37)

Oba z dojenčkom dobita zapestnico s številko.

žarnica -> RE: zapestnica (12.6.2007 18:22:39)

midve sva dobili zapestnici,ko sva šli iz porodne. Na moji je pisal ime in priimek, na hčerkini pa priimek in deklica zraven.

Anonimen -> RE: zapestnica (12.6.2007 18:41:21)

midva sva imela oba zapestnici, kjer je pisalo moje Ime in priimek ter neka cifra. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], je pa še okrog posteljice imel neko verižico, kjer je pisalo prav tako moje ime in primek, leta, deček, in njegove mere ob rojstvu ter datumrojstva.

Anonimen -> RE: zapestnica (12.6.2007 20:21:58)

Midve sva dobili vsaka svojo zapestnico s številko, pa tamala je dobila okrog vratu še vrvico z listkom, na katerem je bilo zapisano moje ime, priimek, datum njenega rojstva, ura rojstva, ista številka kot na zapestnicah ter podatek, da je deklica, porodna teža, velikost in obseg glavice.

valči -> RE: zapestnica (12.6.2007 20:28:33)

Pri mojih obeh otrokih je bilo enako,kot pri Tašonki,saj sva rodili v isti porodnišnici.

BLAŽIKA -> RE: zapestnica (12.6.2007 22:21:22)

obe sva dobili zapestnici z mojim imenom in priimkom, pa čas rojstva in številka je bila gor. Mala pa je dobila tudi verižico-krogec z listkom na katerem pa je pisalo enako kot na zapestnici.

Stran: [1]