|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako rešiti situacijo
11.6.2007 20:20:48   
Anonimen
Motis se. Na racunu sta lahko dva ali vec lastnikov. 

Na racunu za avto, ki se fianancira preko lizinga, je izkljucno eno ime in to je lizing hiša.

Tudi v pogodbi med lizing hišo in lizingojemalcem je običajno samo ena pogodbena stranka,v konkretnem primeru partner, ki je plačevali mesečne obroke.

Anonimna, v pogodbi si lahko navedena v primeru, da si porok. To pomeni, da boš plačevala mesečne obroke, če jih partner ne bo.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
11.6.2007 22:37:11   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Motis se. Na racunu sta lahko dva ali vec lastnikov. 

Na racunu za avto, ki se fianancira preko lizinga, je izkljucno eno ime in to je lizing hiša.

Tudi v pogodbi med lizing hišo in lizingojemalcem je običajno samo ena pogodbena stranka,v konkretnem primeru partner, ki je plačevali mesečne obroke.

Anonimna, v pogodbi si lahko navedena v primeru, da si porok. To pomeni, da boš plačevala mesečne obroke, če jih partner ne bo.

V vsakem primeru prodajalec avtomobila mora imeti dokumentacijo o prevzetem avtomobilu, ki se je glasil na njeno ime in dokumentacijo, za kateri novi avtomobil so poracunali kupnino.  To je dokazilo o njenem vlozku v avtomobil. Se vedno ostane moznost, da ga ovadi goljufije.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
12.6.2007 9:31:46   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

V vsakem primeru prodajalec avtomobila mora imeti dokumentacijo o prevzetem avtomobilu, ki se je glasil na njeno ime in dokumentacijo, za kateri novi avtomobil so poracunali kupnino.  To je dokazilo o njenem vlozku v avtomobil. Se vedno ostane moznost, da ga ovadi goljufije.

earth calling Mišek? user posted image

prodajalec avtomobila (avtohiša) proda avto leasing-hiši. Leasing hiša poplača kupnino avtohiši v celoti. V tem trenutku je lastnik avtomobila leasing hiša, ki sklene pogodbo s svojim leasing-o-jemalcem user posted image

jasno do sedaj?

v tej pogodbi je navedena mesečna anuiteta, katero leasingo-jemalec mesečno tudi plačuje.

V primeru neplačane anuitete se avto zaseže. Če je anonimna navedena kot porok, bodo tirjali najprej njo.

Če je v pogodbi naveden lastnik on.. potem je lastnik pač on (ponavadi je v pogodbi navedena ista osega, kot je navedena v registraciji vozila).

Zdaj.. če je ona pač plačala 80% ali pa 90% ali 10% celotnega leasinga.. je to samo njen problem.

Pogodba je jasno sestavljena. Če je pogodba na njegovi strani potem ni tukaj nobene goljufije..

in ko se leasing izteče.. je lastnik avtomobila SAMO oseba v pogodbi. Lastnika avtomobila pa ne MORETA biti 2!!!

Lastnik avtomobila je nosilec registracije.. in noben drug..

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.6.2007 13:30:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

Žal, moram povedati, da tukaj Zahi nimaš prav. Avto je v tem primeru registriran oz.zavarovan na mene, kot lastnik pa je naveden on oz. banka.
Tako, da sta lahko zavarovanec in lastnik avtomobila dve različni osebi.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
12.6.2007 13:33:46   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Žal, moram povedati, da tukaj Zahi nimaš prav. Avto je v tem primeru registriran oz.zavarovan na mene, kot lastnik pa je naveden on oz. banka.

now earth calling Zahi  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
12.6.2007 13:54:22   
Misek

Lastnika avtomobila pa ne MORETA biti 2!!!

Lastnika avtomobila sta lahko dva, tako kot sva moj moz in jaz. Nosilec registracije je tisti, za katerega od naju sva se obadva kot lastnika odlocila, da bo nosilec registracije. Ce pustis avtomobil po sistemu staro za novo v avtohisi, avtohisa mora imeti dokumentacijo o prevzemu avtomobila, lastnik ta in ta in tudi o tem kam je sla kupnina za ta konkretni rabljeni avto. Nimam namena risat o cem govorim, ce ti se vedno ni jasno na podlagi cesa ima doticna oseba pravico terjat in ovadit bivsega partnerja.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 56
12.6.2007 13:55:55   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

now earth calling Zahi  user posted image user posted image

Ni fora v tem, da nima prav, fora je v tem, da dokaze da jaz nimam prav. Pri Zahiju zamere kar dolgo zivijo. Nekateri temu recejo kar skeleci ego user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
12.6.2007 14:11:33   
Zahi

potem preprosto prijavi krajo.. lastnik ni on ampak leasing hiša v primeru, da leasing še ni poplačan. če je avto registriran nate pa prijavi krajo policiji. simpl user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.6.2007 14:13:55   
Zahi

Lastnika avtomobila sta lahko dva, tako kot sva moj moz in jaz. Nosilec registracije je tisti, za katerega od naju sva se obadva kot lastnika odlocila, da bo nosilec registracije. Ce pustis avtomobil po sistemu staro za novo v avtohisi, avtohisa mora imeti dokumentacijo o prevzemu avtomobila, lastnik ta in ta in tudi o tem kam je sla kupnina za ta konkretni rabljeni avto. Nimam namena risat o cem govorim, ce ti se vedno ni jasno na podlagi cesa ima doticna oseba pravico terjat in ovadit bivsega partnerja.

za prodajo avtomobila potrebuješ samo veljavno prometno dovoljenje, osebni dokument in overjeno pogodbo o prodaji vozila.

to stvar lahko izvede tisti, ki je naveden kot lastnik v prometnem dovoljenju. in tukaj NIKOLI nista navedene dve osebe..

če imata pa vidva z možem nek skrit dogovor o "lastništvu" je pa to fajn.. user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 59
12.6.2007 14:15:20   
Zahi

Ni fora v tem, da nima prav, fora je v tem, da dokaze da jaz nimam prav. Pri Zahiju zamere kar dolgo zivijo. Nekateri temu recejo kar skeleci ego user posted image

zamere? od kje ti to?

samo repliciram neumnostim.. to je vse user posted image  in zadnje čase je polno tega iz tvoje strani user posted image  pa brez zamere user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 60
12.6.2007 17:46:18   
Misek
zamere? od kje ti to?

Simple & Logical, citam te ko seoski bukvar.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 61
12.6.2007 19:18:26   
daddy

Ni fora v tem, da nima prav, fora je v tem, da dokaze da jaz nimam prav. 

Ja, prav ..... jaz sem tu itak nevtralen user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.6.2007 19:42:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
12.6.2007 20:48:46   
Anonimen
Eno in isto govorite. Sem imela narobe?
Anonimna, ti pa se zmigaj, očitno se do sedaj nisi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
13.6.2007 7:05:29   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

tretjič: pa zakaj vsi, ko pričakujete dojenčka greste najprej ogromen avto kupovat? in se zakreditirat do daske, pa še stanovanjskega problema nimate rešenega in službe tudi ne? saj dojenčki res ne rabijo veliko, rabijo samo varen dom. saj vem, da ti je bila ta šola do konca življenja, upam pa, da se bo katera druga iz tvojega primera kaj naučila. 

Oprosti anonimna, s tem se tudi jaz strinjam. Pa brez zamere, pa še brez službe je.

Nasveta nimam, saj so ti že punce dale dovolj dobrih nasvetov. Zdaj je, kar je. Če je tak bedak, se mogoče jaz osebno sploh ne bi spuščala v to, pa naj vzdržuje avto, če ga lahko, če je brez službe. Avto itak ni na zrak, pa gume, zavarovanje,.....

Tebi in tvoji pikici pa želim vsa naj v življenju.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 65
13.6.2007 7:19:27   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

da se bo katera druga iz tvojega primera kaj naučila. 

Na prste ene roke jih boš lahko preštela. Žal. Avto vidijo vsi sosedje....

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 66
13.6.2007 9:20:05   
jade1
Jah eni moramo imeti velik avto, ker drugače ne bo šli not 3 avtosedeži. user posted image  Kar se pa sosedov tiče pa ga itak ne vidijo, ker ni nikjer v bližini nobenega soseda user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
13.6.2007 9:21:46   
jade1
Lepo pojdi na policijo in vprašaj kaj lahko narediš v tvojem primeru. Boš vsaj vedela kakšne možnosti imaš.

< Sporočilo je popravil jade1 -- 13.6.2007 9:22:08 >

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?