Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 11.6.2007 20:20:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Motis se. Na racunu sta lahko dva ali vec lastnikov. Na racunu za avto, ki se fianancira preko lizinga, je izkljucno eno ime in to je lizing hiša. Tudi v pogodbi med lizing hišo in lizingojemalcem je običajno samo ena pogodbena stranka,v konkretnem primeru partner, ki je plačevali mesečne obroke. Anonimna, v pogodbi si lahko navedena v primeru, da si porok. To pomeni, da boš plačevala mesečne obroke, če jih partner ne bo.
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 11.6.2007 22:37:11
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Motis se. Na racunu sta lahko dva ali vec lastnikov. Na racunu za avto, ki se fianancira preko lizinga, je izkljucno eno ime in to je lizing hiša. Tudi v pogodbi med lizing hišo in lizingojemalcem je običajno samo ena pogodbena stranka,v konkretnem primeru partner, ki je plačevali mesečne obroke. Anonimna, v pogodbi si lahko navedena v primeru, da si porok. To pomeni, da boš plačevala mesečne obroke, če jih partner ne bo. V vsakem primeru prodajalec avtomobila mora imeti dokumentacijo o prevzetem avtomobilu, ki se je glasil na njeno ime in dokumentacijo, za kateri novi avtomobil so poracunali kupnino. To je dokazilo o njenem vlozku v avtomobil. Se vedno ostane moznost, da ga ovadi goljufije.
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 9:31:46
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek V vsakem primeru prodajalec avtomobila mora imeti dokumentacijo o prevzetem avtomobilu, ki se je glasil na njeno ime in dokumentacijo, za kateri novi avtomobil so poracunali kupnino. To je dokazilo o njenem vlozku v avtomobil. Se vedno ostane moznost, da ga ovadi goljufije. earth calling Mišek? prodajalec avtomobila (avtohiša) proda avto leasing-hiši. Leasing hiša poplača kupnino avtohiši v celoti. V tem trenutku je lastnik avtomobila leasing hiša, ki sklene pogodbo s svojim leasing-o-jemalcem jasno do sedaj? v tej pogodbi je navedena mesečna anuiteta, katero leasingo-jemalec mesečno tudi plačuje. V primeru neplačane anuitete se avto zaseže. Če je anonimna navedena kot porok, bodo tirjali najprej njo. Če je v pogodbi naveden lastnik on.. potem je lastnik pač on (ponavadi je v pogodbi navedena ista osega, kot je navedena v registraciji vozila). Zdaj.. če je ona pač plačala 80% ali pa 90% ali 10% celotnega leasinga.. je to samo njen problem. Pogodba je jasno sestavljena. Če je pogodba na njegovi strani potem ni tukaj nobene goljufije.. in ko se leasing izteče.. je lastnik avtomobila SAMO oseba v pogodbi. Lastnika avtomobila pa ne MORETA biti 2!!! Lastnik avtomobila je nosilec registracije.. in noben drug..
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 13:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Lastnik avtomobila je nosilec registracije.. in noben drug.. Žal, moram povedati, da tukaj Zahi nimaš prav. Avto je v tem primeru registriran oz.zavarovan na mene, kot lastnik pa je naveden on oz. banka. Tako, da sta lahko zavarovanec in lastnik avtomobila dve različni osebi.
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 13:33:46
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Žal, moram povedati, da tukaj Zahi nimaš prav. Avto je v tem primeru registriran oz.zavarovan na mene, kot lastnik pa je naveden on oz. banka. Tako, da sta lahko zavarovanec in lastnik avtomobila dve različni osebi. now earth calling Zahi
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 13:54:22
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Lastnika avtomobila pa ne MORETA biti 2!!! Lastnik avtomobila je nosilec registracije.. in noben drug.. Lastnika avtomobila sta lahko dva, tako kot sva moj moz in jaz. Nosilec registracije je tisti, za katerega od naju sva se obadva kot lastnika odlocila, da bo nosilec registracije. Ce pustis avtomobil po sistemu staro za novo v avtohisi, avtohisa mora imeti dokumentacijo o prevzemu avtomobila, lastnik ta in ta in tudi o tem kam je sla kupnina za ta konkretni rabljeni avto. Nimam namena risat o cem govorim, ce ti se vedno ni jasno na podlagi cesa ima doticna oseba pravico terjat in ovadit bivsega partnerja.
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 13:55:55
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Žal, moram povedati, da tukaj Zahi nimaš prav. Avto je v tem primeru registriran oz.zavarovan na mene, kot lastnik pa je naveden on oz. banka. Tako, da sta lahko zavarovanec in lastnik avtomobila dve različni osebi. now earth calling Zahi Ni fora v tem, da nima prav, fora je v tem, da dokaze da jaz nimam prav. Pri Zahiju zamere kar dolgo zivijo. Nekateri temu recejo kar skeleci ego
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 14:11:33
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Lastnik avtomobila je nosilec registracije.. in noben drug.. Žal, moram povedati, da tukaj Zahi nimaš prav. Avto je v tem primeru registriran oz.zavarovan na mene, kot lastnik pa je naveden on oz. banka. Tako, da sta lahko zavarovanec in lastnik avtomobila dve različni osebi. potem preprosto prijavi krajo.. lastnik ni on ampak leasing hiša v primeru, da leasing še ni poplačan. če je avto registriran nate pa prijavi krajo policiji. simpl
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 14:13:55
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Lastnika avtomobila sta lahko dva, tako kot sva moj moz in jaz. Nosilec registracije je tisti, za katerega od naju sva se obadva kot lastnika odlocila, da bo nosilec registracije. Ce pustis avtomobil po sistemu staro za novo v avtohisi, avtohisa mora imeti dokumentacijo o prevzemu avtomobila, lastnik ta in ta in tudi o tem kam je sla kupnina za ta konkretni rabljeni avto. Nimam namena risat o cem govorim, ce ti se vedno ni jasno na podlagi cesa ima doticna oseba pravico terjat in ovadit bivsega partnerja. za prodajo avtomobila potrebuješ samo veljavno prometno dovoljenje, osebni dokument in overjeno pogodbo o prodaji vozila. to stvar lahko izvede tisti, ki je naveden kot lastnik v prometnem dovoljenju. in tukaj NIKOLI nista navedene dve osebe.. če imata pa vidva z možem nek skrit dogovor o "lastništvu" je pa to fajn..
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 14:15:20
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Ni fora v tem, da nima prav, fora je v tem, da dokaze da jaz nimam prav. Pri Zahiju zamere kar dolgo zivijo. Nekateri temu recejo kar skeleci ego zamere? od kje ti to? samo repliciram neumnostim.. to je vse in zadnje čase je polno tega iz tvoje strani pa brez zamere
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 17:46:18
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi zamere? od kje ti to? Simple & Logical, citam te ko seoski bukvar.
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 19:18:26
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Misek Ni fora v tem, da nima prav, fora je v tem, da dokaze da jaz nimam prav. Ja, prav ..... jaz sem tu itak nevtralen
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 19:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 12.6.2007 20:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Eno in isto govorite. Sem imela narobe? Anonimna, ti pa se zmigaj, očitno se do sedaj nisi.
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 13.6.2007 7:05:29
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* tretjič: pa zakaj vsi, ko pričakujete dojenčka greste najprej ogromen avto kupovat? in se zakreditirat do daske, pa še stanovanjskega problema nimate rešenega in službe tudi ne? saj dojenčki res ne rabijo veliko, rabijo samo varen dom. saj vem, da ti je bila ta šola do konca življenja, upam pa, da se bo katera druga iz tvojega primera kaj naučila. Oprosti anonimna, s tem se tudi jaz strinjam. Pa brez zamere, pa še brez službe je. Nasveta nimam, saj so ti že punce dale dovolj dobrih nasvetov. Zdaj je, kar je. Če je tak bedak, se mogoče jaz osebno sploh ne bi spuščala v to, pa naj vzdržuje avto, če ga lahko, če je brez službe. Avto itak ni na zrak, pa gume, zavarovanje,..... Tebi in tvoji pikici pa želim vsa naj v življenju.
|
|
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 13.6.2007 7:19:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* da se bo katera druga iz tvojega primera kaj naučila. Na prste ene roke jih boš lahko preštela. Žal. Avto vidijo vsi sosedje....
|
|
RE: Kako rešiti situacijo 13.6.2007 9:20:05
|
|
|
|
jade1
|
Jah eni moramo imeti velik avto, ker drugače ne bo šli not 3 avtosedeži. Kar se pa sosedov tiče pa ga itak ne vidijo, ker ni nikjer v bližini nobenega soseda .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?