Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja, itak, da nikjer ni napisano, da sem dala zraven denar, je pa napisano, da sem tudi jaz prodala avto kateri je ostal v tej avto hiši kjer sma potem tega ta novega vzela. Priče: vsa njegova familija in prijatelji, vsi moji domači in prijatelji skratka vsi vejo, da sem prodala avto in mu dala denar zraven. V avto hisi je napisano, da sta tvoj in njegov avto bila prodana njim za prevzem novega. Ne vem ali sta na racunu vpisana oba, vendar je velika moznost saj oni morajo imeti pismeno dokazilo, kam je sel denar, ki bi ga dobila za tvoj avto. Sicer je sistem staro za novo zastavljen tako, da kupnina avta se poracuna s ceno novega. Kolikor vem, ga lahko obdolzis za motenje posesti, saj je avto polovicno tvoj in ti ga nima pravice odtegniti, odvzeti, ukrasti..., saj si solastnik. Ce to poizkusa se to ze lahko tretira kot goljufija, ce je planiral ( a on z dejanju to dokazuje), tvoje imetje prilastiti. Ti ga ne najdes, se ti noce javiti in od policije zahtevas, da zasciti tvoje premozenje. Lepo pot pod noge pa na policijsko postajo, pa podaj ovadbo. Naj naprej oni iscejo podatke, papirje.... Sicer ce so papirji za zavarovanje na tvoje ime, je razumeti, da ti je ukradel dokumentacijo s katero ti lahko scitis svojo lastnino. zavarovalnici se pa obesi za vrat, saj morajo cuvati in imeti dokumentacijo. Kako pa zadeve uredijo, ce nekomu v pozaru zgorijo vsi dokumenti???? Lahko ti dajo kopije in vse podatke, samo so leni in se jim ne da. Ne samo da lahko, temvec morajo. Ce jih pa ne dajo, naj jih policija od njih zahteva. Lahko se pa odpravis na tožilstvo in tam podas ovadbooz. tozbo. Brezplacna pravna pomoc je tudi uporabna. Srecno!