|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako rešiti situacijo
10.6.2007 19:54:17   
Anonimen
Punce, duplikatov ne bom mogla dobit, ker nimam prometne od avta, niti nič druga user posted image  
Vsekakor mi je bila to šola za v bodoče, samo sem res jezna nanj, da je lahko tak prašič glede na to, da bi rada nazaj samo moj denar in nič druga.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
10.6.2007 19:58:14   
karmy
ali imaš dovolj prihrankov da začneš znova? ja dobra šola je za drugič... še posebno če nista bila dlje časa skupaj.... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.6.2007 20:13:38   
Strawberrie Cherrie
Upam, da si toliko pametna, pa vsaj zavarovanja mu ne plačuj!
Vseeno idi do odvetnika, mogoče se bo pa dalo kaj.
Imaš tudi BREZPLAČNO PRAVNO POMOČ.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.6.2007 20:16:00   
Anonimen
Kje pa se lahko obrnem na brezplačno pravno pomoč? Sigurno moraš izpolnjevati kakšne pogoje, da si je deležen?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.6.2007 20:21:53   
Magi*
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=810&sid=438, tukaj vse piše. pa mimogrede, česa se pa bojiš. mislim, da ne bi bila upravičena BPP? saj nisi lastnica ničesar, brezposelna in kmalu mamica. takoj jutri pokliči in se pozanimaj. to je namreč tvoja PRAVICA!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.6.2007 20:41:31   
Dejča
Pišeš, da je vsaj enkrat na mesec spakiral in šel nazaj k staršem in da ti je svetoval splav - ne, ti pa še kar v zvezi z njim, še avto prodaš (večina se je tako najbrž on vozil z njim, kajne?). Plačaš na roko pol zavarovanja, za drugo polovico bo pa on na obroke - malo morgen. Si kar mislim, koliko časa je planiral, da te bo tako nategnil. Nekaterih žensk pa res nič ne izuči. Žal.
Saj če ti bo rekel, da bi nazaj prišel in mu je žal - ga boš pa najbrž spet vzela. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.6.2007 20:53:01   
Anonimen
Joj, res nezavidljiva situacija!

Res je neverjetno, ampak včasih enostavno ne moreš nič!
Moja prijateljica je bivšemu zaupala 100%, mela sta res krasen odnos, vse je štimalo. Ona ima sp in je njemu jemala neke kredite, kupila mu je stanovanje, avto na kredit, da bi kao on to plačeval vsaki mesec, ko pa je dobil kar je hotel pa je šel!
Si lahko zamislite?? Bila sta pa skupaj 7 let!!

In zaradi prijateljičine izkušnje jaz ne bi nikoli kaj takega naredila za moškega, čeprav sem s fantom skupaj 4 leta, mu zaupam, se imava zelo rada, ampak za vse kar naredim, hočem imet zagotovilo da ne bom jaz nasrkala, tako pač je! In tako bi morali vsi ravnat, pa čeprav moškemu 100% zaupate in ga imate neskončno radi!

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.6.2007 20:54:10   
Anonimen
aja moja prijateljica je zdaj zaradi njega zapufana do amena, že 3 leta plačuje njegove kredite pribljižno 500€ na mesec in še jih bo kar nekaj let!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.6.2007 20:59:34   
Anonimen
Aleluja,aleluja,alelujaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
10.6.2007 23:18:50   
F*S*M
poglej tudi če je avto na leasing v prometni piše da je lastnik panka v opombah in ne pod lastnika avtomobila, če je avto zavarovan na tvoje ime je tudi v prometni tvoje ime, ker kakor je meni znano ne more biti avto registriran na eno osebo polica za zavarovanje pa na drugo

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
11.6.2007 0:04:59   
Anonimen
Če je avto na lizing, je lastnik lizing hiša, ki je to odobrila.Ko odplačaš vse obroke, se spremeni lastništvo avta. Če je pa kredit, je pa od lastnika, kupca.

Anonimna, pojdi do policije in prijavi krajo. Sem 100%, da dobiš nazaj avto po hitrem postopku, brez odvetnika, sploh, če je zavarovanje pisano nate.
Ko mu odvzamejo avto, bo moral on dokazovati, da je 50% lastnik.Zmigaj se še danes!!!Ne rabiš nobenega papirja, ker ga seveda nimaš. Ko ga obiščejo na dom, jim bo sam pokazal papirje, kjer je razvidno tvoje lastništvo, ker oni se ne bodo spuščali v debate, kdo plačuje lizing obroke, ampak, kdo je pravni lastnik na papirju. Zmigaj se čimprej!!!!

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
11.6.2007 0:07:19   
karmy
nati ma prav.... pokliči policijo čimprej

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.6.2007 0:13:25   
Anonimen
F*S*M* je možno, da je avto registriran na eno osebo, polica od zavarovanja pa narejena na drugo. Evo, jaz tukaj sem tak primerek, žal.

nati kako si tako sigurna, da dobim avto nazaj brez odvetnika, "samo" z tem, da je zavarovanje narejeno na mene? Sem bila ziher, če prijavim moj primer policiji mi bodo rekli, da sem sama prostovoljno takrat podpisala zavarovanje, avto je tako pisan nanj plus banka je navedena zraven tako, da kot lastnica avta jaz res nisem pisana v prometni, kako lahko potem prijavim krajo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
11.6.2007 0:24:05   
Anonimen
nati kako si tako sigurna, da dobim avto nazaj brez odvetnika, "samo" z tem, da je zavarovanje narejeno na mene? Sem bila ziher, če prijavim moj primer policiji mi bodo rekli, da sem sama prostovoljno takrat podpisala zavarovanje, avto je tako pisan nanj plus banka je navedena zraven tako, da kot lastnica avta jaz res nisem pisana v prometni, kako lahko potem prijavim krajo?

Enkrat za vedno: na lizing avto nima 2 lastnikov, ampak lizing sam, dokler ga ne izplačaš. Pejt na policijo in ga prijavi. Sej bodo preverjali mogoče, kdo plačuje lizing, ker na podlagi pogodbe z lizing hišo, si "kao" ti naslednji lastnik.
Ne pozabi narest na policiji pregona zoper njega, ker si 50% avta plačala ti.
Sej v bistvu je to zelo zapleteno, ker ne vem, kako bodo na policiji odreagirali in kako se ti na to spoznaš.Jaz bi jim zakone in člene napela, da bi se kar kadilo.
Poišči še te pogodbe z lizing hišo od bivšega, pa jih začasno skri, če že drugače ne gre. Če jih je pa odnesel sabo, potem pa resne vm kaj boš. Sploh, če tisto gotovino, ki si jo dala, nista nikamor napisala. Žal. Tako večina popuši, ker zaupa. Ampak za pregon in za sodišče bo dovolj , da imaš priče.
Zmigaj se na policijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
11.6.2007 0:35:54   
Anonimen
Joj, nati jaz bi kar tebe zraven vzela na policijo, pol bi ziher vredu zrihtala user posted image  
Se ne spoznam nič na te zakone user posted image  
Ja, itak, da nikjer ni napisano, da sem dala zraven denar, je pa napisano, da sem tudi jaz prodala avto kateri je ostal v tej avto hiši kjer sma potem tega ta novega vzela. Priče: vsa njegova familija in prijatelji, vsi moji domači in prijatelji skratka vsi vejo, da sem prodala avto in mu dala denar zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
11.6.2007 0:38:14   
Anonimen
Evo, staro za novo!!!! Potrdilo pa upam, da si shranila!
Zmigaj se, zdej ti že ene 4 govorim.user posted image  In uradno napisana cena tud piše notri oz je vsaj omenjena. Drgač pa na lizing jutr, pa si pridobi vse te papirje, sej jih morjo imet v fasciklih že zaradi revizije. Zmigaj se.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
11.6.2007 7:08:26   
BLAŽIKA
ja potem pa če si dala avto staro za novo potem pa je tako v avtohiši dokaz , če ga ti nimaš več. V prometnem dovoljenju pa so 100% napisani podatki od koga bo avto , ko poteče leasing in podatki kdo je trenutni lastnik. Tako da odvisno, kateri je dvigoval prometno dovoljenje in koga imasta v prometni vpisanega. Če si ti potem si ti 100% bodoči lastnik tega vozila. Mislim pa da se vpiše noter ime takšno kot je na zavarovalni polici.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.6.2007 8:24:49   
bambi
ČE nimaš nobenega dokumenta kam je šel tvoj denar, se lahko pod nosom obrišeš.... kot sem razumela, ja avto pisan na leasing hišo, obroke pa plačuje on, zavarovanje si sicer plačala ti, ampak on bo rekel, da je to bilo darilo...... težko boš dokazala, da si res dala 1/2 za avto, tudi če si starega prodala, bo lahko on rekel, da is denar zapravila in ker nisi zaposlena bo tudi on prej dokazal, da je on priskrbel denar za avto.... odvisno od papirjev, ki jih imaš v rokah...

Jaz bi vseeno poklicala policijo, pa naj ga vsaj malo prestrašijo, če pa nisi zaposlena, pa pojdi na CSD po en papir, s katerim si upravičena na sodišču do brezplačne pravne pomoči. Razumljivo je, da sedaj ob vseh teh problemih nimaš denarja za odvetnika....  Pa še glede preživnine za user posted image  se pozanimaj, da bo čimprej začel plačevati, seveda se mora user posted image  najprej roditi. Obvezno se obrni tudi na CSD, saj ti pripada kakšno denarno nadomestilo oz. pomoč, če nisi zaposlena.

Jaz bi takšnemu dedcu nejgovo premoženje vstran vrezala, pa še nabincala bi ga potem......pras.... takšni me pa res razkurijo....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.6.2007 14:12:20   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ja, itak, da nikjer ni napisano, da sem dala zraven denar, je pa napisano, da sem tudi jaz prodala avto kateri je ostal v tej avto hiši kjer sma potem tega ta novega vzela. Priče: vsa njegova familija in prijatelji, vsi moji domači in prijatelji skratka vsi vejo, da sem prodala avto in mu dala denar zraven.

V avto hisi je napisano, da sta tvoj in njegov avto bila prodana njim za prevzem novega. Ne vem ali sta na racunu vpisana oba, vendar je velika moznost saj oni morajo imeti pismeno dokazilo, kam je sel denar, ki bi ga dobila za tvoj avto. Sicer je sistem staro za novo zastavljen tako, da kupnina avta se poracuna s ceno novega.
Kolikor vem, ga lahko obdolzis za motenje posesti, saj je avto polovicno tvoj in ti ga nima pravice odtegniti, odvzeti, ukrasti..., saj si solastnik. Ce to poizkusa se to ze lahko tretira kot goljufija, ce je planiral ( a on z dejanju to dokazuje), tvoje imetje prilastiti. Ti ga ne najdes, se ti noce javiti in od policije zahtevas, da zasciti tvoje premozenje.
Lepo pot pod noge pa na policijsko postajo, pa podaj ovadbo. Naj naprej oni iscejo podatke, papirje.... Sicer ce so papirji za zavarovanje na tvoje ime, je razumeti, da ti je ukradel dokumentacijo s katero ti lahko scitis svojo lastnino. zavarovalnici se pa obesi za vrat, saj morajo cuvati in imeti dokumentacijo. Kako pa zadeve uredijo, ce nekomu v pozaru zgorijo vsi dokumenti???? Lahko ti dajo kopije in vse podatke, samo so leni in se jim ne da. Ne samo da lahko, temvec morajo. Ce jih pa ne dajo, naj jih policija od njih zahteva.
Lahko se pa odpravis na tožilstvo in tam podas ovadbooz. tozbo. Brezplacna pravna pomoc je tudi uporabna.
Srecno!

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.6.2007 14:24:59   
Zahi
zavarovanje za avto naredila na mene, ker imam že full bonifikacije.

nisem bral vsega.. samo.. na koga je avto registriran?

če je registracija na njega.. je on tudi pravni lastnik tega vozila..

kdo je dal denar za avto, zavarovanje ipd. ne igra nobene veze pri dokazovanju lastništva vozila..

če je pa avto registriran nate.. pa prijavi krajo policiji..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.6.2007 14:33:24   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

zavarovanje za avto naredila na mene, ker imam že full bonifikacije.

nisem bral vsega.. samo.. na koga je avto registriran?

če je registracija na njega.. je on tudi pravni lastnik tega vozila..

kdo je dal denar za avto, zavarovanje ipd. ne igra nobene veze pri dokazovanju lastništva vozila..

če je pa avto registriran nate.. pa prijavi krajo policiji..

Motis se. Na racunu sta lahko dva ali vec lastnikov. Prometna se pa ponavadi napise na enega in sicer na prvo ime, ki je na racunu, ce se drugace lastniki med seboj ne zmenijo. prometna nima posebne zveze z dokazovanjem lastnistva. Prometna na tvoje ime pomeni res, da je avto tvoj, vendar ne govori nic o tem ali si 100% lastnik ali solastnik. Denarni vložek v avto določa lastnika in lastniške deleže. Pravno formalno, tudi ce je v prometni on vpisan, se vedno ni lastnik on, temvec banka po pogodbi o lizingu....

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.6.2007 14:57:52   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Motis se. Na racunu sta lahko dva ali vec lastnikov. Prometna se pa ponavadi napise na enega in sicer na prvo ime, ki je na racunu, ce se drugace lastniki med seboj ne zmenijo. prometna nima posebne zveze z dokazovanjem lastnistva. Prometna na tvoje ime pomeni res, da je avto tvoj, vendar ne govori nic o tem ali si 100% lastnik ali solastnik. Denarni vložek v avto določa lastnika in lastniške deleže. Pravno formalno, tudi ce je v prometni on vpisan, se vedno ni lastnik on, temvec banka po pogodbi o lizingu....

hehe.. ne dojemaš.. ona lahko svira ku**u o kaki prijavi..

avto je na njegovo ime.. torej.. ga tudi on vozi.. zapleti lastništva se pa začnejo šele ko se avto prodaja..

torej.. če ga on noče vrnit.. potem ona ne more ničesar.. lahko ga samo potem civilno toži v zvezi z sorazmernim deležem (če je v leasing pogodbi tako navedeno).

in NE.. denarni vložek ne določa lastnika avta.. user posted image  kje jih pobiraš?

lastnik v tem primeru je samo leasing hiša.. dolžnika po leasing pogodbi sta pa lahko oba.. torej.. leasing hiša tirja oba dolžnika oz. samo enega, če je v pogodbi tako navedeno.. prav tako se lastništvo avta določa po izteku zadnjega obroka leasinga.. in ta lastnik je prav tako naveden ob podpisu pogodbe samega najema leasinga..

zdaj.. če se njeno ime ne pojavlja v tem kontekstu.. je pravno lastni avtomobila prav on..

če je pa ona plačala celoten leasing.. še ne pomeni, da lahko tirja lastništvo..

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.6.2007 15:39:11   
Anonimen
draga anonimna,

evo...link do prezplacnih pravnih nasvetov

http://www.pravniki.info/

za zacetek ti svetujem, da tam opises svoj problem...ker ocitno ti tule na rr (zaenkrat) se noben ni pravilno svetoval...enkrat si lastnik, drugic nisi in bla bla bla!! torej obrni se na strokovnjake...da bos sploh vedela kako v nadaljevanju postopati...

pa srecno!user posted image

< Sporočilo je popravil sreckanosecka -- 11.6.2007 15:40:34 >

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
11.6.2007 16:45:02   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

hehe.. ne dojemaš.. ona lahko svira ku**u o kaki prijavi..

Se nekrat preberi kaj sem napisala in premisli. Ce ti bo se vedno vleklo na smeh, je cas, da se zamislis.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.6.2007 20:14:41   
Anonimen
Enkrat za vedno: na lizing avto nima 2 lastnikov,

Finančni lizing ima vedno dva lastnika. Pravni lastnik je lizing hiša, ekonomski pa lizingojemalec, to je običajno oseba, ki tudi plačuje mesečne obroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?