Allia -> RE: Se katera pridruži meni?? (12.6.2007 11:47:07)
|
Govorimo o knjigi od Rine in sicer 90-dnevna ločevalna dieta v kateri so recepti za vsak dan posebej za 90 dni in razlaga diete.Dobiš jo v vsakem kiosku, cena pa je 3.000 sit; zdaj v eurih.Je pa to posebna izdaja.Jaz mislim da jo dobiš. Lani pa se izdali še eno in sicer nadaljevanje oz. vzdrževanje teže in so spet recepti še za 90 dni, ampak dopuščajo malo več svobode. Jaz mislim, da jo lahko naročiš tudi v uredništvu Rina. Glede palačink.Tu notri je recept za palačinke s šampinjoni, uporabiš pa 1 jogurtov kozarec mehke bele moke, potem 1 jog. kozarec PZ moke, 1 jog. kozarec blanširanih gob, 2 jog. kozarca mineralne vode, 1 žlička peteršilja, 1 žlička drobnjaka. 1 strok česna, ščepec pecilnega praška, malo soli in žlička olja.Evo in to vse zmešaš in spečeš palačinke v ponvi, ki ste jo namazali z malo olja. Palačinke pojejte tople in po želji jih premažite s paradižnikovo omako ali kečapom. Glede vode. Jaz pijem vodo brez okusa, ker tista vsebuje konzervanse in sladkor, zato naj ne bi bila v redu. Ne smemo piti niti sladkih sokov, ampak samo čaje in vodo BREZ SLADKORJA!!! ok. Danes imam jaz sadni dan, ker nisem ljubiteljica sadja, bom najbrž za kosilo naredila kar solatko.
|
|
|
|