Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 20:00:36
|
|
|
|
vesnaRR
|
Jančika, saj ne bi ukinili zadnjih 30 debat, samo ta dva foruma se ne bi prikazovala. In to je samo ideja. Da še enkrat predstavim problem - gre za številčnost novih debat na dan predvsem na Vsakdanu. NE motijo me čestitke in ostalo, to je ful lepo in normalno zaželjeno, samo številčno pa je vseskupaj problem. Npr. tole debato sem začela okrog 12h, pa smo tik pred drugo stranjo na Vsakdanu, na zadnjih 30 nas že dolgo ni več. To je malo problem, ki bi ga rada tudi rešila. Če bi imeli forum 'čestitke in pozdravi' potem se ne bi prikazoval na zadnjih 30, ker bi bilo res preveč. Po drugi strani pa se mi zdi tak forum preveč predalčkast, bi voščila izgubila svoj smisel. Sploh ker ponavadi voščiš nekomu na forumu, kjer večinoma 'domuje'. Ja, iskalnik bi lahko prestavili na kakšno bolj opazno mesto, to je res. Ali te moti kaj pri strukturi stavka? Registracija: zaenkrat dopuščam možnost, da se kdo ne želi registrirat, in to željo spoštujem. Če pa ... saj vemo kaj, smo že v pripravljenosti za preureditev. Tako da zaenkrat ne bi več debatirala o tem, razmišljam da bi dala anketo pa potem vidimo želje in potrebe. Mimogrede, res ne štekam kaj si mislila s tistim zadnjih 20:zmeden: Torej vsem, če vas kaj moti v 'pravilih' (tudi slovnične napake) mi to povejte direktno prosim.
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 20:16:02
|
|
|
|
mammika
|
Fino bi bilo tudi to da ko odgovori kdo zadnji da se ta debata prenese na prvo mesto...Joj ne znam napisat:)-:)-:)-:)- Tko mislm če kdo odgovori ti tam žarnica gori pol pa morš tri strani odpret da sploh pogruntaš kje je kdo odgovoril......No upam da zdaj bo...:)- LP:sloncek:
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 20:20:47
|
|
|
|
Blanka77
|
Meni se pa zdijo tale pravila glede obnašanja na forumu čisto nepotrebna. Mislim, da smo vsi odrasli ljudje, ki naj bi se znali obnašat. Če nekdo pač svojega mnenja ne zna povedat normalno in tako, da za souporabnike foruma ne bi bilo žaljivo, mu niti pravila ne morejo pomagati. Najbolje se mi zdi taka sporočila ignorirat. Knjižna slovenščina pa res ni potrebna, se vsaj naučiš kako zanimivo slovensko narečno besedo. Men je beseda "štrampelčki" tko luštna. Sem pa kar nekaj časa ugotavljala, kaj pomeni. Blanka
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 20:33:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Bom probala še enkrat razložit (samo se mi zdi, da bi lažje narisala:)- ). Torej, da bi recimo namesto zadnjih 30 debat bilo zadnjih 10 (ali 20 ali 30) na vseh forumih v stolpcih eden ob drugem. Da bi bilo na en pogled videti vse zadnje debate na vseh forumih. Takole na prvi pogled bi rekla, da bi lahko spravili na ekran 10 okvirčkov s po 10 debatami. Upam, da je to bolj razumljivo. Lahko pa na hitro skiciram , poskeniram in ti pošljem po mejlu. Iskalnik bi lahko res bil na bolj vidnem mestu, pa mogoče da bi bilo ob registraciji nekje napisano, za kaj se ga lahko uporablja. Hm, res ne vem za kateri stavek me sprašuješ za strukturo, tako da me zgleda ne moti:)-.
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 21:01:23
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
ojla!tuki smo malo zgubili ritem in po vsem ne razumemo več nič:ups::ups::)-:)- kar se jezika tiče me prav nič ne moti,ker če kakšno stvar ne razumeš,vprašaš ne?:zmeden2: kot veliko punc me pa motijo neregistrirani uporabniki,ki samo netijo ogenj.:grrr: npr.na obala netu si lahko ogledaš novice,lahko pogledaš samo imena oz. nicke uporabnikov,ne moreš pa sodelovat nikjer,ne z komentarji,ne na anketah,in še par stvari,če nisi prijavljen,in to se mi zdi najbolj prav:bravo::bravo::bravo:no to je samo moj predlog,drugo mi pa štima tako kot je,se prilagodim vsaki novosti.:bravo::bravo::bravo: kar tako naprej:)-:)-:bravo::bravo: lp,Katja:kuza::muca::pujs::sloncek:
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 21:06:06
|
|
|
|
puncica
|
- vprimeru da pravila ne bodo upoštevana se bo tema ZBRISALA - žalitve na račun rase, nacionalne, verske in politične pripadnosti ter spolne naravnanosti so PREPOVEDANE in bodo zbrisane Ja ja sej vem sem stroga kaj, no jaz bi kr prepovedi napisala ne pa prošenj.:)- A ja a zokni, zizike,... veste kaj pomeni?:)-:)- Če ne ne bom tega uporabljala:)-
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 21:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zokni so O.K., zizika še kar, ampak ziza je pa že malo huda... ne, saj se hecam, meni je vseeno, saj se razumemo.
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 21:32:52
|
|
|
|
Alexandra
|
RR je zakon :bravo:. Lahko pa bi: - uporaba iskalnika, saj je ogromno tem že predelanih (npr. kaj vzeti s sabo v porodnišnico,...) in bi tam našli vprašanja in odgovore - za tiste, ki radi kritizirajo, popravljajo slovnične napake, oz. se preveč ukvarjajo z nepotrebnimi stvarmi, naj se raje preselijo na sosednji MON, saj je ta forum namenjen prijaznim,... L.P.
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 22:23:08
|
|
|
|
vesnaRR
|
Mammika, ja to bi se dalo, vendar samo na forumih, kjer ni veliko novih tem dnevno. Tam kjer pa jih je dnevno več, bi pa ta sistem povzročil, da bi marsikatera tema ostala neopažena. Je pa žarnice za uporabljat po sistemu 'preberem kar me zanima, ostalo dam označi vse kot prebrano'. Vsaj jaz ne iščem dlje kot eventuelno na drugi strani. Sicer pa imaš pod 'mojo RR' tudi moje in naše debate, pri zadnji vidiš vse tiste kjer si odgovarjala in če te še vedno zanima lahko pogledaš, brez da jo iščeš po forumih.
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 22:40:31
|
|
|
|
mammika
|
ok.....Sem mislila nekaj podobnega kot na mon-u..ampka sej ql LP :sloncek:
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 22:46:09
|
|
|
|
vesnaRR
|
Jančika: zdaj razumem. Ne vem če bi imelo kakšno resno funkcijo, bilo bi prenatrpano. Ne bi o estetiki, Jaka nas po moje niti resno ne bi jemal:)-:)-:)- Glede stavka nisem bila sigurna, če si mi mogoče hotela kaj med vrsticami povedat. Pozabi. Puncica: Dokler ne rabim streljat je vse ok:)-:)-:)-Upoštevano. Oz. bom celo tako napisala: - moderator bo po svoji presoji vsako neprimerno temo zbrisal Alexandra: kaj praviš na varianto - teme se ponavljajo, uporabljajte iskalnik Drugi se mi pa zdi malo...preveč direkten Vsem: na prvi strani je zdaj anketa glede zaprtja foruma na registrirane, čez nekaj časa bomo pa videli kaj in kako.
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 28.10.2004 23:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::)-:)-:)-Vidiš to je bil pa danes zelo konstruktivni čvek..to mi je všeč!!!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
Pomagajte mi sestavit pravilnik komuniciranja... 29.10.2004 10:53:11
|
|
|
|
vesnaRR
|
Tale konstruktiven čvek nadaljujemo v novi temi;)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?