Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 14:46:01
|
|
|
|
GoYa
|
Oooo, superca. :bravo::duda::bravo::duda: Cestitke nosečki :nosecka: in vse najboljše bodočemu očku. Lp, GoYa
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 14:52:16
|
|
|
|
Tiamo
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: čestitam :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: upam ,da se ti kmalu pridružimo v klubu :nosecka:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 14:59:27
|
|
|
|
špelin@
|
BRAVO !!! 9nebesa9nebesa9nebesa Iskrene čestitke tudi z moje strani :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:12:45
|
|
|
|
meeryana
|
Pa čestitaaaaaam, kaka srečaaaa!!!!!! VSO SREČO OBEMA IN MALI PIKICI!!!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:15:10
|
|
|
|
simonas
|
ISKRENE ČESTITKE TUDI Z MOJE STRANI! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: SIMONA
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:48:22
|
|
|
|
Ninika1
|
:bravo::bravo::bravo:ČESTITAM!!!:bravo::bravo::bravo: Res lepo in zdravo nosečnost ti želim!! Dragemu si dala najlepše darilo za :torta:!!! Drži pesti, da se ti čimprej pridružimo :):zajcek: Še enkrat ČESTITAM!!!!:bravo::bravo::bravo: Ninika
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 15:50:00
|
|
|
|
Janeja
|
:bravo::bravo::bravo: Čestitke Bety! :bravo::bravo::bravo: Zdaj pa pazi nase in :duda:, pa čim bolj uživaj kot :nosecka:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 16:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, še od mene malo slončkov! :sloncek::sloncek::sloncek: Čestitam!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 18:34:57
|
|
|
|
Kinokija
|
Evo, še od mene tople,iskrene čestitke :darilo::darilo::darilo: Tako lepo doživeto si opisovala to, da so mi kar take solzice stopile v oči, tko lepo in oh 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :miska:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 18:38:28
|
|
|
|
cat
|
Čestitaaaaaaaam!:rozica::darilo: Kako lepo, da si srečka :nosecka:. Zdej pa že :kuza: vse za tabo... Uživaj!:bravo::muca:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 20:24:25
|
|
|
|
Anitka
|
Ja Č9nebesaE9nebesaS9nebesaT9nebesaI9nebesaT9nebesaA9nebesaM9nebesa! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Spet ena izmed "fosilk"! Draga Bety iskrene čestitke, lepo nosečnost in zdravo pikico ti želim. Čestitke seveda tudi dragemu! Anitka:metulj: P.S. PRIDEMO KMALU ZA TABO V 9nebesa
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 21:25:39
|
|
|
|
puncica
|
Evo pa je še en semenček končno našel pot do skritega jajčeka:)- Bravo Semenček in bravo Beti. Tvoj dragi pa je dobil verjetno najlepše darilo v vseh letih. :bravo::bravo::bravo: Uživajta in skrbi na stran
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:00:26
|
|
|
|
pika74
|
:nosecka:Bety:nosecka: jaz sem prav vesela:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, da je končno spet ratalo eni fosilki8);). Uživaj in pobožaj bušija:nosecka:, pa prid še kej naokol:kuza:. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:23:03
|
|
|
|
Alexandra
|
Bi rekli SREČKA NOSEČKA. Čestitke obema. Vsem, ki se trudijo :nosecka:, pa želim, da čim prej ugledajo :modri:.
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:26:24
|
|
|
|
pravljica
|
:bravo:
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 28.10.2004 22:27:41
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo: Cestitke...od mami + :muca: Zare
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 29.10.2004 8:04:10
|
|
|
|
koala
|
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: čuvaj :duda: uživaj v :nosecka: in ne pozabi na nas stare borke! Koala
|
|
|
|
NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 29.10.2004 8:27:17
|
|
|
|
Maša26
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Take zgodbice pa najraje berem!!!!! Jaz že sedaj, ko še nisem :nosecka:, velikokrat razmišljam, kako bom povedala očkotu :) Da je imel tvoj dragi še rojstni dan, kaj lepšega si pa res ne moreš želeti... noro. Vso srečo!!! :miska::miska::miska:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?