Bety -> NOSEEEEEEEČAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (28.10.2004 13:54:53)
|
HVALA VSEM!!!:sloncek::sloncek: Kako je moj ljubi odreagiral...haha..:sloncek:... Me je poklical, bil tih, IN JOOOOOOOOKAAAAAALLLLLL.... Jaz pa veseeeeeeeeelaaaaaaaa...joooooooooj... :duda::duda::duda::duda::duda::duda:: Zdaj pa odgovor Nežki... Ta mesec sem drugič na klomifenu bila...prejšnjo M sem dobila 28.9....takrat sem se odločila, da bom dobesedno grela svoje jajčnike...morda se somnite mojih smešnih izjav...dobro sem bila vedno oblečena (trojne gate, trojne nogavice, pogrnjena 2x več kot normalen človek...) in sexy perilo samo tistih pet minut preden sva :sloncek:...hopa cupa sva vsak drug dan in futrala sem ga z vitamini, zink...enkrat sem celo dala 3x dozo in sem se ustrašila, da sem ga zastrupila, ker se je začel mal čudno obnašati...haha...potem me je 16. dan (v četrtek, dne 14.10., na mlaj) maternica huuuuuuudo bolela in jajčniki...nekdo mi je razložil, da je to od klomifena...komaj sem zdržala od bolečin pri sexu...pa sem vztrajala...ko se je to vse skupaj umirilo, nekaj dni zatem, sem malo več jedla, kar pa pri meni ni nič čudnega in nenavadnega...M sem pričakovala od 25.10. do danes 28.10. ko naj bi bil skrajnji čas za njen prihod, ker M imam redno na 28-30 dni...v ponedeljek, brez opozorila, se mi je na gatah pojavil velik čokoladni madež in dva dni potem sem imela krče, kot da bi zares že imela M...vendar se na vložku od razmazanega čokoladnega izcedka, ni nič pojavilo...bolečine so ponehale...in danes nisem čutila prav nič...še vedno ne čutim nič... test sem naredila iz firbca, ko sem že petkrat se pred tem polulala, tako da ni bil prvi urin...in čez 5 minut se pokaaže :modri:...sem šla na sonce pogledat, če je res...in bilo je res...kupila sem še CB...in pokazal je +... Gate imam popolnoma čiste, nobenih izcedkov...tudi belega toka ni...nisem ne zaspana, ne utrujena, ne lačna, joški mehki in nič napeti...PRAV NOBENEGA ZNAKA NI... No, zdaj grem skuhat eno kofe in ga v miru spiti z mojim ljubijem...:kava::duda::kava:.... iiiiiiiiiiiiiii ko sem jaz veseeeeeeeeelaaaa...... Drugič vam povem kaj drugega, zdaj grem... CMOOOOOOOOKA VSEEEEEEEM...:love:
|
|
|
|