Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
VEGETERJANSTVO-DA ALI NE... 28.10.2004 16:36:01
|
|
|
|
ZARA
|
romy23... jst sem sele zdele dobr slike pogledala in to zensko poznam...zdej ima drugo ime...ona je drgac jesenicanka...men se zdi:zmeden:... sej to seje dogajalo ze pred leti ane??
|
|
|
|
VEGETERJANSTVO-DA ALI NE... 28.10.2004 17:10:24
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
VEGETARJANKA:rozica::morje::rozica::morje: SM SE SPOMNLA DA JE DONS LUNA ZATO TE BOM PUSTILA PR MIR:rozica: :pujs::rozica:
|
|
|
|
VEGETERJANSTVO-DA ALI NE... 28.10.2004 17:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
hojla pozdrav....Nisem zagrizena vegetarijanka.Ne maram pa mesa,zame nima okusa in mi obrača želodec.Jem pa jajca,pijem mleko pa tudi salame in pršut jem.Našla pa sem članek v reviji Jana iz prejšnega tedna,ki opisuje VEGANSKO .prehrano.Stanko Valpatič je zbudil pozornost ne le kot predsednik Društva za osvoboditev živali,temveč tudi kot človek,ki se z življenskim slogom svoje družine zavzema za življenje z živalmi,vegansko prehrano in miroljubno kmetovanje.Družina uporablja veganske namaze,ki jih nabavljajo v Nemčiji:namaz iz sončnic ali namaz iz iz bazilike v ekološkem olivnem olju.Koruzne žgance,popečene bučke hokido z malo bazilike svež paradižnik in papriko,sladko zelje.Skratka živijo samo od zelenjave in sadja na sto načinov.Konec citata...
|
|
|
|
VEGETERJANSTVO-DA ALI NE... 28.10.2004 18:12:35
|
|
|
|
Annny
|
NEVA6, te namaze jem tudi jaz!! Reče se jim IBI. Na žalost se jih ne dobi v trgovini, temveč obstajajo le neki direktni prodajalci. Proizvaja pa jih neka nemška 'sekta' (ta beseda ni mišljena slabšalno), ki živi v ekološki skupnosti...mislim, da se jim reče 'prakristjani'. Če je katera iz Kranja, pa je nek gospod v centru odprl kiosk, ker prodaja te namaze in jedi, pripravljene iz njih. Res so fantastični...jaz bi lahko kar živela od njih:bravo:
|
|
|
|
VEGETERJANSTVO-DA ALI NE... 28.10.2004 18:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Anny mislim da bo take namaze poskusila izdelovat tudi ta družina Valpatič,potem ne bo treba te namaze iskat v Nemčiji.Živijo v Ostžnem pri Ponikvi26.Če jih kontaktiraš boš morda kaj več izvedela.Čeprav sta zaprisežena vegetarjanca,z njima tudi njuni otroci,pa ne zaničujeta ali sovražita mesojede ljudi.To ne leti nate ampak na ponovno kreg,ki je nastal.papa
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?