|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem jaz čudna ?
6.6.2007 11:38:56   
jade1
Zahi user posted image .
Da se boš zaradi takihbedarij sekirala? Škoda tvojih živcev in časa.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.6.2007 11:49:30   
Anonimen
Jaz bi kar imela to tvojo sorodnico za svojo, ker bi se lahko šla ping-pong z njenimi izjavami. Če je potrebno, znam biti tako pasja, da bi se ona zasekirala zakaj ima vnaprej rezerviran dopust, zakaj kupuje torto in zakaj ima enoprostorca.....če pa lahko greš na last minute počitnice v Tunizijo za isti denar kot ga ona plača za vsrano Hrvaško obalo in to za 14 dni, da je ni čez doma pečeno torto ki jo vsi hvalijo in se zraven pogovarjajo kakšen drek je to, da dandanes nekateri torte kupujejo (in bi jo ob temu direkt v obraz gledala) in tako daljeuser posted image user posted image user posted image . To bi si JAZ dala duška na njej in ne ONA na meniuser posted image .

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.6.2007 11:58:23   
Dejča
In ti napišeš - "spet se dobim s sorodnico?" Ja, zakaj se pa tolikokrat dobivaš z njo, če ti gre na živce. Jsaz tudi ne prenesem oseb, ki se pogovarjajo le o materialnih dobrinah, o pravih vrednotah pa tako nič ne vedo. Že zdavnaj sem začela živeti po načelu, da se srečujem le z ljudmi, ki mi ne pijejo krvi in ne jemljejo energije - in ti povem - stokrat boljše se počutim. Zakaj bi izgubljala čas z nekom, ki ga ne prenašam.
Mislim, da je tvoj problem v tem, da delno verjameš, da je pomembno tisto, kar ona pravi. Zakaj bi bilo narobe, če nimate morja rezerviranega že pol leta prej - jaz ga nikoli nimam, ker sem pač človek, ki je bolj impulzivne narave. Da pa torto narediš doma, je pa zame le plus - "trgovinske" niso NIKOLI tako dobre. In na to si lahko samo ponosna. Jaz je sicer nikoli ne delam sama, ker se mi ne da - ja, to javno priznam, toda domačo torto pa najraje pojem, kjer jo spečejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.6.2007 14:48:28   
Slončica
Kot prvo jo dej na ignore,ko j*** tako kuro.Tud mi nimamo glih enoprostorca in nimamo rezerviranega morja in smo dali malo plavat pri 3 mesecih pa smo zato čudni,pa kajuser posted image ..dokler se ti dobr počutiš in je vam lepo se ne oziraj na take izjave.Mogoče pa ti hoče plačat dopust pa je na tako bedno foro uletelauser posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.6.2007 15:07:55   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spet se dobim s sorodnico in ona bum prvo kar spregovori z mano,
"a ste že rezervirali morje?" Joj ne nismo ga še. In potem poslušam če ne mislimo otroke na morje peljati ali kako. Skratka kar grozno mi je. Vedno se spravi nad mene, zato ker nimamo karavana oziroma enoprostorca in ker ne rezerviramo morja 4 mesece pred odhodom.
......................
Mož mi pravi naj se ne sekiram in naj se samo smejim, mene pa nekje globoko v duši kar malo stiska ker me dajejo tako v nič. počutim se res grozno, ne vem sicer zakaj ampak vedno karkoli je A NiMATE TEGA DOMA? In pazi to je pa najhujše, za rojstni dan svojim otročkom spečem torto kar doma in ne dam 50€ za torto. Še na torti za otroke varčujem. (hvala bogu pa vsi moje torte hvalijo)

Sorry, morala sem malo napisati.

Moz ti je dal odlicen nasvet - smej se in privosci si jo. Privosci v stilu.....:
A ste vi pa lovili predsezono, ko dajejo ugodne pogoje.. saj zastopim si ne morete privoscit v sezoni se odlocit.... z veliiiiiiko razumevanja... pomilovanja.... pa malo jo tolazi, da se zgodi, da pac ne zmores, da moras vnaprej mislit in skalkulirat kako bi med vsemi krediti se dopust uspela speljat....
Pa na kofe jo povabi, pa se lepo ji razlozi, da bos ti placala, ker ce lovijo predsezonske ugodnosti za aranzmaje, da se zavedas, da ni v situaciji, da lahko brez pomisleka trosi.... in ne pusti ji do besede, da te zmoti pri tvojem pomilovanju nje same... in dobrohotno se ji nasmehni....
In ne zamudi priloznosti opazovanja njenih obraznih izrazov  ob tvojem govoru.... materijal za smeh za vec mesecev.... in kar naenkrat, nic vec te ne bo stiskalo.... prav nasprotno.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.6.2007 18:43:18   
daddy
   Hehe, Misek ..... to so pa že skor indijanske metode mučenja user posted image   ... ampak zelo učinkovite.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.6.2007 18:46:07   
tanikaa
Mišek, se vidi ka si prekmurka. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.6.2007 20:15:50   
ključek
jaz sem ista. vedno se sekiram, če mi kdo kaj reče - ponavadi v nevoščljivosti. potem se s tem obremenjujem, sem slabe volje, včas tud tečna.....le zakaj???? končno se mi je malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  posvetilo, da mi mora biti vsejn, kaj drugi mislijo in pravijo. vsak živi zase, tako kot se njemu zdi najboljše, pa če to pomeni, da greste 100 x v enem letu na morje, ali pa 5 let sploh ne greste. domača torta je pa itak boljša kot kupljena. user posted image  je vsaj brez e-jev. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.6.2007 22:04:02   
Anonimen
mene pa nekje globoko v duši kar malo stiska ker me dajejo tako v nič. počutim se res grozno, ne vem sicer zakaj ampak vedno karkoli je A NiMATE TEGA DOMA? .

V nič te ne dajejo oni, ampak tvoji občutki.

S svojo pripombo (ki je na tem mestu ne bom sodila) je dregnila v nekaj, kar tebe črviči. Sekirati se zaradi človeka, ki je nekaj o tebi izrekel, je brezpredmetno. Vprašaj pa se, kaj v tebi je vznemirila. Nekaj gotovo je, ker drugače se ne bi počutila grozno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
7.6.2007 0:37:05   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Hehe, Misek ..... to so pa že skor indijanske metode mučenja user posted image   ... ampak zelo učinkovite.

A cuj, vcasih se je treba znajti user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.6.2007 0:39:11   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Mišek, se vidi ka si prekmurka. user posted image user posted image user posted image

Ne, nisem prekmurka,temvec belokranjka s primesmi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.6.2007 7:45:06   
karmy
drug mesec pa toliko da jemo makarone

in kaj je narobe z makaroni? kaj pa takrat jeste k greste 5 krat na morje? riž?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.6.2007 5:18:56   
Anonimen

Spet se dobim s sorodnico in ona bum prvo kar spregovori z mano,
"a ste že rezervirali morje?" Joj ne nismo ga še. In potem poslušam če ne mislimo otroke na morje peljati ali kako. Skratka kar grozno mi je. Vedno se spravi nad mene, zato ker nimamo karavana oziroma enoprostorca in ker ne rezerviramo morja 4 mesece pred odhodom.

Potem izpademo zelo čudni, namreč njihova teorija je, da hodiš v službo vzameš kredite od tega kupiš avto plačaš morje in najdražje igrače in si najsrečnejši.

Jaz imam svojo dejavnost in pač en mesec lahko zaslužim da grem 5x na morje, drug mesec pa toliko da jemo makaroneuser posted image user posted image  ampak si organiziram da nam je lepo in nikomur ne težim zakaj ne gre na morje.

Mož mi pravi naj se ne sekiram in naj se samo smejim, mene pa nekje globoko v duši kar malo stiska ker me dajejo tako v nič. počutim se res grozno, ne vem sicer zakaj ampak vedno karkoli je A NiMATE TEGA DOMA? In pazi to je pa najhujše, za rojstni dan svojim otročkom spečem torto kar doma in ne dam 50€ za torto. Še na torti za otroke varčujem. (hvala bogu pa vsi moje torte hvalijo)

Sorry, morala sem malo napisati.

Resnično ti moram salutirati, da si v tem vse bolj potrošniškem svetu ostala na tleh. To, da oni tvoje filozofije ne razumejo, je njihova slabost. V nič te dajejo ker ti zavidajo, da si lahko srečna tudi brez "materije". Oni, žal tega niso sposobni.
Kje so tisti emoticoni za poklon do poda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
8.6.2007 5:26:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

mene pa nekje globoko v duši kar malo stiska ker me dajejo tako v nič. počutim se res grozno, ne vem sicer zakaj ampak vedno karkoli je A NiMATE TEGA DOMA? .

V nič te ne dajejo oni, ampak tvoji občutki.

S svojo pripombo (ki je na tem mestu ne bom sodila) je dregnila v nekaj, kar tebe črviči. Sekirati se zaradi človeka, ki je nekaj o tebi izrekel, je brezpredmetno. Vprašaj pa se, kaj v tebi je vznemirila. Nekaj gotovo je, ker drugače se ne bi počutila grozno.

Odgovarjam ker razmišljam recimo zelo podobno kot anonimna. Črviči, kakopak, saj izpadeš edini idiot na tem svetu ker se je med svetom razširila filozofija, da če si ne želiš materialnih dobrin, ki jih ponujajo dosežki naše zahodne civilizacije, zdaj in takoj in za vsako ceno, s tabo nekaj ni v redu. Običajno to povezujejo z manjkom ambicioznosti, lenobo, izgubljenostjo oz. nenajdenostjo.
Ljubčki moji, je težko ostati normalen v takšnem svetu. Takoj si izločen če si drugačen. A je naša družba res paradigma svobode miselnosti in bivanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
8.6.2007 8:28:35   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

In pazi to je pa najhujše, za rojstni dan svojim otročkom spečem torto kar doma in ne dam 50€ za torto. Še na torti za otroke varčujem. (hvala bogu pa vsi moje torte hvalijo)

Hvala bogu, da nisem edina, ki varčujem na otrocih in jima torto sama naredim (in tudi moje hvalijouser posted image ). Ne sekiraj se, nisi edina čudna na tem svetu; smo redki, ampak smo!!!

jaz sem pa mislila, da je to hvale vredno user posted image  vsaj mene vsi pohvalijo, ko spečem sama torto. hm, ima čudnih...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.6.2007 0:23:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Črviči, kakopak, saj izpadeš edini idiot na tem svetu ker se je med svetom razširila filozofija, da če si ne želiš materialnih dobrin, ki jih ponujajo dosežki naše zahodne civilizacije, zdaj in takoj in za vsako ceno, s tabo nekaj ni v redu.

Sami se določimo za idiote. Naša glava je tista, ki dejstvo "ti pa nimaš materialnih dobrin kot vsi ostali" pretvori v sporočilo "ti si pa edini idiot na tem svetu". Tvoje misli to dejstvo sprejmemo in preoblikujejo in ni okolica tista, ki iz nas naredi idiota, ampak smo to mi sami.

Običajno to povezujejo z manjkom ambicioznosti, lenobo, izgubljenostjo oz. nenajdenostjo.

Dovolj sem samozavestna in dovolj zaupam življenju, da lahko živim brez TV-ja, brez mikrovalovke, brez digitalca in ostale novodobne šare. Večinoma vse te "kao" pridobitve zmanjušujejo našo ustvarjalnost, našo živost, našo ljubeznivost. In so prej so znak lenobe in izgubljenosti kot obratno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
9.6.2007 7:34:08   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Črviči, kakopak, saj izpadeš edini idiot na tem svetu ker se je med svetom razširila filozofija, da če si ne želiš materialnih dobrin, ki jih ponujajo dosežki naše zahodne civilizacije, zdaj in takoj in za vsako ceno, s tabo nekaj ni v redu.

Sami se določimo za idiote. Naša glava je tista, ki dejstvo "ti pa nimaš materialnih dobrin kot vsi ostali" pretvori v sporočilo "ti si pa edini idiot na tem svetu". Tvoje misli to dejstvo sprejmemo in preoblikujejo in ni okolica tista, ki iz nas naredi idiota, ampak smo to mi sami.

Običajno to povezujejo z manjkom ambicioznosti, lenobo, izgubljenostjo oz. nenajdenostjo.

Dovolj sem samozavestna in dovolj zaupam življenju, da lahko živim brez TV-ja, brez mikrovalovke, brez digitalca in ostale novodobne šare. Večinoma vse te "kao" pridobitve zmanjušujejo našo ustvarjalnost, našo živost, našo ljubeznivost. In so prej so znak lenobe in izgubljenosti kot obratno.

V novodobno šaro spada med drugim tudi računalnikuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
9.6.2007 8:10:34   
fortuna
Anonimna,po moje si isto čudna kot tvoja sorodnica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.6.2007 10:31:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR
V novodobno šaro spada med drugim tudi računalnikuser posted image .

Še ta je služben user posted image . Pa z okni 98 user posted image . Verjetno je res že stara šara user posted image .

Ni stvar v tem, da živim brez vsega,ampak da tega ne potrebujem zato, da se ne počutim edini prestali idiot na tem svetu.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
9.6.2007 10:35:29   
Primoza
Aha, to se pa čisto strinjam da se rado tekmuje kdo bo imel več nekoristne krame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.6.2007 10:38:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Aha, to se pa čisto strinjam da se rado tekmuje kdo bo imel več nekoristne krame.

Ja, tako sem mislila.

Lep vikend user posted image .

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
9.6.2007 10:49:53   
Primoza
Hvala, enako, trenutno sicer delam, ankaa pa uničuje nekaj koristnih stvari, predvsem konice pohodnih palic in vibram podplat gojzarjev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?