|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem jaz čudna ?
5.6.2007 21:38:08   
Anonimen
Spet se dobim s sorodnico in ona bum prvo kar spregovori z mano,
"a ste že rezervirali morje?" Joj ne nismo ga še. In potem poslušam če ne mislimo otroke na morje peljati ali kako. Skratka kar grozno mi je. Vedno se spravi nad mene, zato ker nimamo karavana oziroma enoprostorca in ker ne rezerviramo morja 4 mesece pred odhodom.

Potem izpademo zelo čudni, namreč njihova teorija je, da hodiš v službo vzameš kredite od tega kupiš avto plačaš morje in najdražje igrače in si najsrečnejši.

Jaz imam svojo dejavnost in pač en mesec lahko zaslužim da grem 5x na morje, drug mesec pa toliko da jemo makaroneuser posted image user posted image  ampak si organiziram da nam je lepo in nikomur ne težim zakaj ne gre na morje.

Mož mi pravi naj se ne sekiram in naj se samo smejim, mene pa nekje globoko v duši kar malo stiska ker me dajejo tako v nič. počutim se res grozno, ne vem sicer zakaj ampak vedno karkoli je A NiMATE TEGA DOMA? In pazi to je pa najhujše, za rojstni dan svojim otročkom spečem torto kar doma in ne dam 50€ za torto. Še na torti za otroke varčujem. (hvala bogu pa vsi moje torte hvalijo)

Sorry, morala sem malo napisati.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 5.6.2007 21:41:13 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne vem kakšen naslov naj dam
5.6.2007 21:41:27   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mož mi pravi naj se ne sekiram in naj se samo smejim,

Točno tako. Škoda tvojega časa  in živcev za neumne sorodnike..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 21:43:34   
purple
Ne sekiraj se.Važno je da ste srečni vi,ne pa neka sorodnica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 21:46:29   
Anonimen
hehe,sori sam smešn mi je,d se tko sekiraš.men je useen,kva si drugi mislijo o tem,ce se nismo rezerval.nas nacrt se pa drugih res ne tice.glede torte pa.men je vedn delala moja teta in sm prov zadovoljna,d so se odlocli zame vzet cas in mi spec tortico.user posted image

ne sekiri se.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 21:49:31   
tanikaa
Edino kar bi dobila od mene za odgovor bi bilo: A ne da smo čudni? Hvala Bogu, da so pametnejši od nas in dvigujejo povprečje v inteligenci.

Mater pa take idiote. Jaz mam, mi mamo, mi bomo šli... Za kozlat.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 21:50:24   
bskrle
Tud jaz imam tako sorodnico, s tem da njo financirajo starši. Imajo najdražja oblačila, drg vozček, tretji avto v 6ih letih ...
Preslišim ..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sem jaz čudna ?
5.6.2007 23:21:45   
nejcko

In pazi to je pa najhujše, za rojstni dan svojim otročkom spečem torto kar doma in ne dam 50€ za torto. Še na torti za otroke varčujem. (hvala bogu pa vsi moje torte hvalijo)

Hvala bogu, da nisem edina, ki varčujem na otrocih in jima torto sama naredim (in tudi moje hvalijouser posted image ). Ne sekiraj se, nisi edina čudna na tem svetu; smo redki, ampak smo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.6.2007 5:19:07   
purple
Moj sin me je letos sam prosil,naj mu spečem torto doma.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.6.2007 6:41:52   
pajčolanka
soseda je ta mali sama naredila torto za prvo obhajilo, pa zato ni čudna. poglej lahko se mečeš  po trepalnicah pa ritensko hodiš ko se bo še zmeraj najdu en norc ki mu neki nebo pasalo. in če bi že rezervirala dopust? bi mogoče se ta tetka čivkala ja kako hitro ste rezervirali dopust, ja kam se vam pa tako mudi....brez veze. škoda vsake minute za take ljudi.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2007 6:52:30   
*lea*
Ne sekiraj se. Verjetno je tako nezadovoljna s svojim življenjem, da se more še v tvojega vtikat. Važno, da ste vi srečni in da vam nič ne manjka......bodo tvoji otroci znali cenit materialne dobrine, kar je za njene težko rečt. 

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2007 8:01:49   
soncece24

Potem izpademo zelo čudni, namreč njihova teorija je, da hodiš v službo vzameš kredite od tega kupiš avto plačaš morje in najdražje igrače in si najsrečnejši.

Uf, kaj bi dala, da bi res bilo tako - življenje bi bilo namreč zelo enostavno po tej njihovi teoriji user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi precej dolgočasno. Za take mam jaz samo en odgovor: Ja, ja...  user posted image user posted image - pri eni uhi not, pri drugi ven.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2007 8:09:10   
srki
Zame je prej ona čudna, ja, ker se zakretidira za nepomembne stvari, potem pa gleda v luft, če bo kaj iz njega padlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2007 8:11:40   
altati
ha, ha...jaz sem tud čudna!!!!
torte pečem doma, pa kredita za avto ne bi nikoli vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj naj ti rečem:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , takšne imam rada!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2007 8:40:19   
timoteja
Ne sekiraj se, glavno da se imate vi lepo. Na tortico nas pa kar povabi, da zdegustiramo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2007 8:42:59   
kjava
Boli te đoko za uno kozo!
Torto tud jaz pečem, pa ne zato, da prišparam, ampak zato, ker jo rada. To pomen, da si vzameš čas za otroka, ne pa da šparaš na njem.

< Sporočilo je popravil kjava -- 6.6.2007 8:43:49 >

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2007 8:47:02   
tanikaa
In letos bom tudi jaz čudnauser posted image  Prvič bom spekla tortouser posted image  Mojemu mulcu. Pa ne zato, da bi hotela prišparat, ampak nekak bolj osebno se mi zdi. Prav vesela sem, ko pomislim, kak bom pacala toroto skupaj, zraven pa bom ful srečna, ker nekaj delam za otroka in to Z VELIKO DOZO LJUBEZNI. In moj mali bo to cenil, ker smo ga od malega učili, da več pomeni darilo, ki ga človek sam naredi, kot pa nekaj, kar se da kupit v štacuni. In točno vem, da bo vesel.

Tak da se ne sekiraj. Dobra mama si in to šteje.

Poleg tega pa nisem nikjer zasledila, da bi v kakem zakonu bilo zapisano, do kdaj moraš rezervirat dopust, da ne padeš v kategorijo čudnih družin user posted image  Ker potem smo tudi mi čudna familija. Vemo kdaj gremo na morje, samo ne vemo kam user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.6.2007 8:48:11   
caillou
Veš kaj, mogoče bi ji pa letos mogla reči, da imate rezervirane že celo štirinajstdnevne zimske počitnice v Franciji. Morje pa že od prejšnjega leta. In lahko ji rečeš tudi, da se boste letos na morje odpeljali v tri dni stari Laguni karavan in potem naj se v enem dnevu vsa požre. Kaj jo pa briga, kako in kaj ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.6.2007 8:58:44   
srki
O, super fora.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.6.2007 9:08:51   
urška76
Kok jest šele šparam na otrokih, k mi torto sestra speče. user posted image  To je pa ja fino, da ni vedno vse kupljeno, pa važno je, da se imate vi fino. Posluši sebe in moža ne pa cele žlahte. Jest sem tud čudna, k ne mislim ohceti imet, ampak bo žlahta po medenih tednih na kosilo povabljena. Sem že ene par konkretnih od bosdoče tašče slišala, pa kaj. Nama tko paše, če pa njej ni všeč ji pa ni treba prit. Pika konc. Pa če sem še tako čudna.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.6.2007 9:12:49   
bambi
Joj, kako mi gredo takšni ljudje na živce..... Verjetno hodi na morje samo zaradi drugih, tako da potem lahko reče, da je bila na morju..... Jaz bi ji sigurno zavezala jezik in ji rekla, da med poletjem ne gremo na morej, smo pa rezervirali decembra ali januarja kakšne Maldive ali pa križarjenje po Karibih..... verjetno bi se požrla....

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.6.2007 9:38:29   
Anonimen
user posted image  kakna glupost. Ti pa stran od njih, itak od njih nimaš koristi.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
6.6.2007 9:44:47   
piščanc
jaz pa mislim da se bolj sekiraš zato, ker včasih je pa lepo imeti stalen dohodek, enoprostorca in planirano življenje, ne toliko zaradi sorodnice in njenega mnenja.

vsaka služba ima svoje pluse in minuse, pač presodi, kaj tebi več pomeni

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.6.2007 9:58:27   
Miss Piggy
Tudi jaz sem očitno zelo čudna:
  • tudi mi vemo kdaj gremo na morje, sanja se nam ne kam
  • torte za otroka še nikoli nisem kupila, vedno sem jo sama naredila (nikoli ne bom pozabila izraza na licu starejšega fanta, ko je sedel poleg mene, gledal in mi celo pomagal)
  • nikoli nismo imeli kredita za avto in ga nikoli ne bomo imeli (raje kupimo tisto, kar z gotovino lahko)
in še, in še,....

Pa smo zelo srečna družina in se imamo fajn, in me boli user posted image kaj drugi mislijo o nas.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.6.2007 10:17:25   
NADA79
Matr eno pa majo cajt se vpikovat v druge družine. To sigurn zato, da sebe prikazujejo "high". Brez komentarja. Me zanima kolko časa pa ona "zapravi" z opravili za svojega otroka. Je sigurno lažje kupit, samo otroci tega ne bodo znali cenit. Najlažje je dat denar, samo da imamš mir pred otroki. Kaj pa dokazovanje ljubezni in preživljanje kvalitetnega časa z svojimi otroci...ma je nor svet!!!!!!!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.6.2007 10:20:34   
Zahi
ogovor anonimni..

ja.. čudna si..

zato ker se oziraš na neke kure, ki dajo več na imiđ kot kaj drugega.. če nisi tako plehka kot ona.. te ta stvar nebi smela motit..

in mož ima prav.. smej se ji v glavo.. reč, da šparate za vilo v Monaku.. pa da letos zato ne morte na morje..

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?