|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   orhideja
2.6.2007 11:37:25   
k1
dam še tu vprašanje:

kako je to mogoče? iz rumeno-rjave se je spremenila v vijolično. smo ustvarili hibrid? user posted image

zadeva je takšna: imamo orhidejo z vijolično barvo in (smo imeli) orhidejo rumeno-rjavo. o sortah me ne sprašujte, ker toliko se ne spoznam na njih.

tista (vijolična) že eno leto ni cvetela, zato tudi ni mogoče, da bi ju zamenjala. tale ex rumena, pa je januarja ravno odcvetela, tisto steblo, kjer so cvetovi, se ni posušilo čisto do konca, ko je spet na novo pognala. sedaj so cvetovi na tistem starem delu (ki se ni posušilo do konca) in na novem poganjku vijolični.

saj nimam nič proti, ker mi je barva res všeč in je krasna, saj ima 25 cvetov, samo zanima me, kako je lahko prišlo do tega?

mogoče, ker sem jih namakala v gnojilu eno za drugim? so se tako obarvale? ali kako drugače oprašile? to je skoraj nemogoče, ker nikoli nista skupaj cveteli (tole "novo" imam od jeseni in stara vijolična vmes ni cvetela).

pomagajte mi razvozlati to uganko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: orhideja
2.6.2007 11:41:30   
dulcinea
Mogoče so ji pa v vrtnariji ko je rastla dodali kako rumeno rjavo barvilo, zdaj ga je pa porabila, pa je spet "svoje" barve. Recimo tak, kot vzgojijo modre vrtnice.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2007 14:05:15   
pot
Moji teti je orhideja prav tako spremenila barvo ob ponovnem cvetenju, ona trdi da zaradi premalo svetlobe.
Tudi jaz nisem strokovnjak za take stvari, da bi lahko potrdila ali ovrgla njeno teorijo. 

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2007 19:27:31   
k1
sem dobila tu kar nekaj odgovorov:

http://www.rastline.com/viewtopic.php?p=25636#25636

očitno gre res za vpliv okolja....

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?