|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
22.10.2007 19:20:35   
Kati81
Nikica ti je bilo prihranjeno (tokrat)!

Zlikano, štumfi zloženi . Končno na zeleni veji, ampak v stroju že nova pošiljka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
22.10.2007 19:30:35   
FLASK_A
Bravo Katiuser posted image user posted image user posted image  prpeljem še jst svojo šajtrgouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
22.10.2007 19:48:24   
Anonimen
Ahoj

Vam potem kaj napišem. Ma ste zgovorne.
Nikica kaj se pa ti tako sladko smeješ user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
22.10.2007 19:52:18   
ronja
Ojla, punce!Jaz vas niti približno ne sledim več!

NO, moja punči je bila danes dopoldne kar prdina, potem bi pa spala, pa ni mogla zaspat in je težila ves časuser posted image . NO, zdaj sem si jo zavezala nase (s slingom) in se pred račkotom gugava na žogi in tako spančka ko bubrek u lojuuser posted image . Bravo mami, a ne?user posted image

Sicer pa sem vam že parkrat hotela napisat tole: A NI FINO BIT NENOSEČA? meni je tak super, nič mi ni slabo, zgaga me ne peče, lahko se sklanjam po mili volji, noge mečem okoli, kakor mi paše, ne butam se v predale, ki jih user posted image pusti napol odprte (zadnjič se je pa on na enega nasadil do krvi - no, mogoče ga bo izučilo, heheuser posted image )...

N&B najina punči ma pa isti puloverček! Hehe, očitno vse za fante izbiram, ker prejšnji je bil pa isti kot od Nikicinega Jakca...

drnula, jaz te čisto štekam, da hočeš, da ste sami, brez babic... Meni se zdi 1x na tedeen čez glavo dovolj! Ker imava oba starše, to itak pomeni 2 dni na teden zanje... Kar je zame maksimum, kolikor zmorem, heheuser posted image . Kolikokrat se pa vi vidite z babicami?  Predvsem tiste, ki živite v istem mestu, ampak ne na istem naslovu?

Jaz sem danes naredila ajdove štruklje.

Za TV ne vem, je nimava, računalniški zaslon jo pa strašno zanima (mava pa LCD).

Mate pa cotk, madona! Pa sem jaz mislila, da ma najina veliko, ker sva veliko dobila (starih cotk), ampak v primerjavi z vami, nima nič! En predalnik oz. previjalno mizico, to je vse, pa še to je spodnji predal napolnjen s plenicami, posteljnino, brisačami,...

Držite pesti v čet., da bo vse ok na pregledu in da bo dovolj težka!

Za vrtec sem tudi jaz že poslala, že avgusta, za naslednjega septembra. Upam, da dobi, ker bi jo tudi dala kar v vrtec, babica ena itak hodi v službo, drugo pa že tako težko dovolj na distanci držimo... Pa mislim, da ji niti ne bi rada naprtila toliko skrbi, pa še, kaj pa vem... Prej sem mislila, da bi bilo tako za Ronjo najbolje, da bi jo njegova mami pazila, zdaj pa ne mislim več tako. Saj je ful prijazna, vse bi ji dala in to, ampak zame je to preveč, meni se strga, da se bi morali vsak dan videt, pa da bi potem non stop hotela bit z njo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
22.10.2007 20:28:30   
*ANA*
Ahoj
naša dva že spita, mami pa je pripravljena za klepetat user posted image

Nogica kako je (ko vidim da si gor)?user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
22.10.2007 20:36:32   
Anonimen
Ana sem danes že skoraj zdrava, če misliš to. Samo še malo pokašljujem.

Evo zdaj pa še Taro zrihtam potem pa se vam malo pridružim

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1731
22.10.2007 20:40:30   
*ANA*
Nogica super da je šel prehlad mimo user posted image pa saj bo tudi kašelj kamlu šel user posted image

Ti kar Taro pospremi v pančevo, te počakam- ker drugače bom imela monolog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
22.10.2007 20:41:07   
Kati81
Naša je zdele mal zaspala, pol jo čaka kopanje pa hranjenje in nazaj spat. Sam pol je očijeva tko da ma mami čas.

Nikica ne bo šlo, ker sem likalnik in desko že pospravla, k nočem da se mi vala naokrog, pa da ljubi kor postavlja svoje cote, ker je hitro gora men se jih pa ne da pospravljat.

Naša je bla tud zdele mal tečna, sam prej se je pa full lepo igrala na tleh ene pol ure al pa še več in zraven grulila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
22.10.2007 21:28:06   
Kati81
Evo še kar spi, ne v em kaj jo dons matra.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
22.10.2007 21:51:05   
Kati81
tok as je gor pa se nobena ne oglasi.

Kdaj se dobimo?

Kaj pravite na ta ćetrtek?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
22.10.2007 21:57:02   
Anonimen
oj

Kati Kaja gre pa pozno spat. Mi smo tako hodili poleti zdaj gremo pa prej, tam nekje med osmo in deveto. Ja Tara je bla danes cel dan pokonci, šele ob šestih mi je zaspala za slabih 15 minut. Po kopanju pa je takoj omagala in že spi kot angelček. Jo je ful nekaj napenjalo.
Upam da se je Kaja zbudila in da ste se zrihtali.

Vrtec- mi imamo vpis enkrat okrog marca. Upam da bo septembra sprejeta, ne vem pa kako bo v tistem vmesnem času. Ker sma še nisem v službi jo pa nameravam iskat takoj spomladi- prej moram še diplomirat user posted image - mož pravi da naj bom da takrat še doma. Bomo vidli. Kaj bi zdaj o tem, zdaj še uživamo.

TV - tudi naša frajla ga zelo rada gleda ampak ji ne dovolimo. Tudi mene zanima kdaj je "dovoljeno".

N&B ne nimamo snega, no vsaj prijel se ni. je pa mraz da je groza. Malo višje od nas ga je pa kar nekaj 10 centimetrov tako da so že plužli. Ja jutri naj bi bilo tudi pri nas v dolini.  Je pa cel dan okrog nule pa piha kot strela. Tara pokašljuje, jaz pa itak še od zadnjič. Zdaj pa dež pada pa sneg vmes.
Kolk je fleten Jaka na slikicah. No tako jopico, samo da je za punčke (roza, rdeče, bele, ... črte so) , no ta se je meni pobarvala user posted image . Pa ful mi je lepa.

durosh welcome back user posted image user posted image user posted image Pa Nikolajčko pozdravi. Ji Tara pošilja en zaspani  user posted image   Kako kaj spite?

Upam da se kmalu kaj vidimo.

Oblačenje - no tudi mi nismo izjeme, se deremo ko se oblačimo. Sploh kapa je grozaaaa. Pa že iz porodnišnice ne mara oblačenja. Se je tam že ob prvem preoblačenju drla kot sraka.user posted image

Vožnja
- no to pa Tara obožuje. ko vidi da jo v lupini nekam nesem točno ve, da se bo peljala. če pa se ne premakne v roku 10 minut je pa že jok user posted image . Tudi če joka kmalu neha, malo pocukam z avtom, zabremzam pa je takoj tiho user posted image . Joj sploh ne vem kaj bi, če se ne bi marala vozit, ker sem tako leteča.

Drnula jaz sem menstro že dobila user posted image . Točno po teh mesecih. zdaj je bla že druga. Ni bilo pa nič preveč boleče. Pri drugi me je malo matralo. Kar en teden - je zamujala user posted image

Evo to je to od mene, zdaj pa grem k možeku user posted image

Nočko

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
22.10.2007 21:59:32   
Anonimen
Kati mene ne bo-ja spet. Ma ali imam kakšne priveske s sabo (beri mami ali tašča user posted image ) pa ne morem it, ali se mi zelo mudi, ali ni pravi dan... skoz nekaj. ma enkrat bom pa že naletela na ta prav termin. Evo danes sem bila, pa spet ne sama. Če bi bila sama bi katero na kavo povabila tako pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1737
22.10.2007 22:07:17   
KT
Čveke kje ste? user posted image

Evo mene, s cmokom v grlu (ampak ne unim slivovim, ki jih imam rada user posted image ), po moje malo vročine, in glavobolom - ampak se ne dam, en takle prehladek mi pa že ne bo štrene mešal in v posteljo spravu - kvečjemu kdo drug user posted image .

Kati81 - uf, si pridna s tem peglanjem - jest pa ne morem, me je nekaj krč zagrabu v roko user posted image , pa čakam, da katera spet babice pa tete povabi, ki imajo že grif za te stvari user posted image .

Že nekja časa vas hočem tole vprašat pa zmeraj pozabim (je vedno tolk drugih pomebnih stvari za počvekat, ja, ja user posted image ): A vas kaj bolijo sklepi, kolena, rame, itd. - pa ne zdaj rečt, da imam gripo, ker me sklepi bolijo že vse od poroda, včasih ko pokleknem tudi vstati ne morem user posted image  Kdo ve kaj je to, ampak je pa prav zoprno user posted image

Ronja - user posted image  (razen na začetku) se spomnim kot 8 mesecev čistih užitkov, ampak glede na to kakšne težave (pa je to milo rečeno) si ti imela, te pa popolnoma razumem. Boš videla ta druga user posted image  bo čisto drugačna - saj ta izkušene pravijo, da vsaka nosečnost drugačna.  

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
22.10.2007 22:08:30   
N _ B
Čer.

Vas pozdravim, preden grem spat.

Eno kitico sem že odspala - na sedežni. začuda sem se že zbudila, da ni bil cel sonetni venec user posted image .

Zvečer sem dala Jaku malo riževih kosmičev kot dodatek, da ga nasiti.  Najprej po flaški pa jih je samo ven pljunil in se z glavico obrnil proti dojki.  Potem sem mu malo z žličko dajalo. 2/3 je šlo mimo user posted image . Mu to očitno ne odgovarja. Se je potem kar pri mamici najedel. Jaz bom z GH kar počakala do 6. meseca. Probala sem in očitno ni potrebe. Bomo imel za rezervo in nujno zlo, čeprav se bojim, da tudi takrat gospodiču to ne bo všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
22.10.2007 22:10:05   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

tok as je gor pa se nobena ne oglasi.

Kdaj se dobimo?

Kaj pravite na ta ćetrtek?

Naju ne bo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
22.10.2007 22:20:51   
N _ B
KT: najprej user posted image user posted image user posted image , da se znebiš tega prehlada. Ti se mu kar upiraj (prehladu mislim user posted image ). Kje si ti? V zadnjih dneh si samo pokukala in izginila. Jaz posebnih bolečin nimam, le prejle sem malo bolj noge čutila. Sva dopoldan z Jakijem malo telovadila. Je bil moja 7 kilska utež user posted image .

Drnula: menstruacije še nimam. Pri Niki sem jo dobila po šestih mesecih. Točno teden dni po tistem, ko sem ji začela uvajat GH in nisem več 100% dojila.

Vožnja: pri nas uživa user posted image .

Moja 2. nosečnost je bila popolnoma drugačna od prve. Pri prvi mi je bilo slabo do 16. tedna, bila sem non stop nekaj utrujena, vendar posebnih problemov do 38. tedna, razen krvavitve v 7. tednu nisem imela. Končalo se je pač kot se je. Druga nosečnost pa je bila po počutju enkratna. Brez slabosti, polna energije...počutje na višku, le moj g me je non stop držal nazaj in potem v 20.tednu dal na bolniško. Obakrat CR in se mi zdi, da sem se obakrat kar hitro pobrala.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
22.10.2007 22:21:34   
Drnula
Srečanje - četrtek se mi sliš ok, sam da jaz pri mojem dandanašnjem življenskem slogu težko obljubim kaj.

Da tv ne smejo gledat niti nisem dobr vedela, al pa se zavedala. Neca je zaljubljena vanj, sam kaj dost pa tud ni gledala ker je bolj mal vžgan. Pa če kati kaj ve potem itak ni nič zato, ker je lcd.

Ronja, s cunjami smo tud mi tam tam. Vse kar imam je v previjalni komodi, s tem, da mam notri še cunce od rojstva dalje, plenice, obleke, ki šele bodo prav itd.

Kolk se vidmo s starši. Jaz se s svojimi večkrat, ker grem večkrat domov dopoldne, ko je user posted image v službi. Z njegovo mamo (očeta nima več) pa recimo 1x na dva tedna, včasih tudi dva tedna zaporedoma. No, tam nekje. Pa to skor po cel dan. Jaz ne maram preveč hodit k njemu domov, ker ni meni prijetno okolje in ker mi je dolgčas in škoda cajta in ..... on pa ne mara hodit k meni domov. Pri nas je več ali manj džumbus, več ljudi, glasno govorjenje, veliko govorjenja ... pri njemu ravno nasprotno. V bistvu je tako, da moj težko sedi na riti več kot pol ur, ker je pravi živc in njemu se mora neki dogajat in ne prenese sedet za mizo in čvekat. Glede na to da jaz nerada hodim k njim in on nerad k nam so najini skupni obiski pri starših bolj redki. Se pa morda to še kaj spremeni, vsaj računam na to, ker ne bom za večno na porodniški in ker grem jaz zelo rada domov in to za več kot pol ure. Ker jaz sem pripravlena dat vsako drugo nedeljo za njegovo mamo pa čeprav celo če bo on pripavljen bit en cel dan z nami user posted image user posted image pri naših.  No, ni treba da se tega 'plana' držimo kot pijanc plot... ampak tako nekako.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
22.10.2007 22:27:11   
N _ B
A ste že vse ušle?

Vrtec: pri nas je vrtec noro zaseden. Menda je občina, kjer živim, na 1. mestu po nataliteti v Sloveniji. Očitno so se generacije zamenjale, poleg tega pa je veliko novogradnje in se priseljujejo predvsem mlade družine. V enem od novejših blokov imajo letos mislim da 6 ali 7 novorojenčkov. V letošnjem letu so morali naredit 3 skupine za starost od 1-2 let in 2 skupini od 2-3 leta. Torej 5 skupin je le jasličnih od skupno 12-ih. Recimo letnik 2003 in 2004 je otrok za 5 skupin (povprečno 22 otrok na skupino). Letos so dobili zavrnjeno vsi otroci, ki do 31.12. tega leta še ne bodo stari 1 leto. Prijateljica je rodila v prvem tednu januarja, decembra gre delat in ni dobila mesta. user posted image Za naslednje leto jim občina obljublja prizidek. Bomo videli kaj bo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
22.10.2007 22:27:16   
Drnula
ker me sklepi bolijo že vse od poroda, včasih ko pokleknem tudi vstati ne morem Kdo ve kaj je to, ampak je pa prav zoprno

... mšo ??? user posted image user posted image user posted image
Mene tud zabolijo kolena če po dolgem stanju (ko npr peglamuser posted image ) počepnem. Drugače ne.

user posted image - jaz sem bila utrujena čist na začetku in skoz me je scat tiščal, drugače pa sem se celo nosečnost počutila enkratno, na višku z energijo, večinoma sem sploh pozabljala da sem noseča, minila je kot bi mignil. Se mi je zdel, da je obdobje nosečnosti super obdobje.
N&B - zakaj te je G nazaj držal pri drugi nosečnosti, kakšno zvezo je to melo s cr?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
22.10.2007 22:28:10   
Drnula
N&B - pa kaj si ti iz Logatca ?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
22.10.2007 22:29:51   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

N&B - pa kaj si ti iz Logatca ?
user posted image user posted image user posted image

Ne. Po čem sklepaš?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
22.10.2007 22:33:32   
Drnula
Po postu glede zasedenosti vrtca, prirastu, priseljevanju ... Logatec je tam tam. V teh blokih kjer sem jaz je tud menda 7 novorojenčkov user posted image . Vse klapa, si ziher, da nis iz Logatca?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
22.10.2007 22:36:52   
N _ B

[N&B - zakaj te je G nazaj držal pri drugi nosečnosti, kakšno zvezo je to melo s cr?

1. user posted image  se je končala s Hellp sindromom. Zakaj do tega pride nihče ne ve. Dejstvo je, da materino telo začne zavračati plod oz. se boriti proti njemu, kar pripelje do odpovedi dol. organov in če se ne ukrepa (prekine nosečnosti) celo do smrti. Pri meni je najprej prišlo do preeklampsije in naslednja stopnja je bil Hellp. Skozi samo nosečnost so se kazali določeni simptomi, ki so nakazovali na to, vendar jih g ni prepoznala. v 2. user posted image  pa je bil g (sem takoj po 1. porodu zamenjala) bolj pozoren in sem bila pod strožjim nadzorom. V 16. tednu me je že hotel dat na bolniško, vendar sva se pogodila in sem šla potem v 20. tednu. Tudi na koncu 2. user posted image  se je začelo enako kot prvič, le da so takoj odreagirali.
Več: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1146977

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
22.10.2007 22:37:26   
N _ B

Po postu glede zasedenosti vrtca, prirastu, priseljevanju ... Logatec je tam tam. V teh blokih kjer sem jaz je tud menda 7 novorojenčkov user posted image . Vse klapa, si ziher, da nis iz Logatca?

Da bi vedla ne user posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
22.10.2007 22:54:15   
N _ B
A sta zaspali za čarunalnikom? user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.