mentos
|
evo, pri nas v Kranju se pa jutri odpre nov nakupovalni center:Qlandija, se prav veselim, da bomo tudi pri nas dobili C&A, H&M, Orsey, Ney Yorker, Hervis, Interspar, restavracijo, Ariel, Bata... Ne bom naštevala, seveda bomo lahko šli v nabavo po cunce za Hano. Naš se že za glavo drži,ker bom večkrat tam in seveda spet zapravila za nepotrebno. Vem, da ima vse, tako da bom bolj gledala, mogoče, kaj kupila za dušo.. Drugače pa vsak dan nestrpno pričakujem poštarja, da nam prinese potrdilo za mleko Pregomin, ki ga bomo prejeli na recept. Sem spet tečnarila in klicala na Jesenice, da je že več kot mesec dni in da ni še nič. So me šibali od ene lineje na drugo, pa še nisem nič zvedela, le da naj počakam, da bo že prišlo po pošti. Seveda, zdej sem kupila že 20 škatelj, tako, da smo že čist obobožali. Smo dali že več kot 250 eur, kje so potem še planice, pa posebne kremce, ki so ful drage, pa kopeli. Mislim, danes te pa res oberejo povsod. Točno vedo, da bomo dali za otroka vse, na recept dobimo le bore malo, tako, da moramo, kar lepo denarnico odpirat. Če bi bila sama, tud za futer ne bi bilo, ker toliko zmečemo za tamalo za mlek in kreme. Groza, vendar je tud en revček, ki mora imet tok ****rij (se opravičujem)na sebi namazanih. Mislim, da ko jo mažem je potem še slabi, tako, da en dan jo sploh ne bom več mazala z nobeno žavbico, ker se mi zdi, da ima takrat najlepšo kožico. Me pa nekaj še zanima:KAJ boste pa kaj kupile vašim sončkom za MIKLAVŽA? Zbiram ideje?
|