Kati81 -> RE: Junijke 2007 (18.11.2007 19:30:41)
|
Se na hitro javim, najprej hvala za čestitke za pol leta. Smo trenutno na primorskem in smo po treh dneh zopet na internetu, ker sem pri starših, prej sem bila pa na vikendu, tam pa neta nimam, sem vas prav pogrešala. Glede goste hrane se jaz ravnam po občutku. Kaja ima sedaj že dva do tri obroke na dan na žlico, dopoldan tam do 12 nekje sadje ali frutek (če smo na poti), potem ima kosilo, sedaj jemo tudi že juhico in meso smo včeraj poskusili in moram rečt da kar rada je, popoldan oziroma proti večeru pa še mlečna kaša za lahko noč. Čeprav so pri nas sedaj težave, ker bi Kaja jedla samo še po žlici in ne več po flaši tako da moramo včasih mleko dat kar po žlici, razen ponoči(če se zbudi) in zjutraj je po flaši. Količina, ki jo poje je pa čisto odvisna, včasih poje veliko, včasih pa manj, kolikor ji pač paše, včasih bi pojedla dva ftuka včasih pa samo pol, ampak je ne silim. Tudi pijemo sedaj večinoma po kozarčku, ker flaša ni več zanimiva (za koga vragca sem pa kupovala toliko lepih flaš-ja normalno da za svojo dušo). Smo pa trenutno boj na slabem z zdravjem, jaz sem full bolna, moje grlo je čist fuč- še dobr da lahko tipkam in mi ni potreba govoriti. Kaja je bila tudi full smrkava, no je že malo bolje, sam še malo kašlja in ima bolj slab glas, moj možek je pa čist bogi, kašlja smrka, ima vročino (ta je nama prihranjena), sploh je čist bogi. Upam, da bo ta vragec kmal odšel iz naše hiše. Za sedaj dovolj se pa še oglasim.
|
|
|
|