|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
30.10.2007 20:32:43   
januška78
ALJAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
30.10.2007 20:44:29   
lidijad
Dober večer.

evo, dve slikici od Ajde, ki se je danes prehladila. Non-stop kiha. Komaj diha čez nosek.

C:\Documents and Settings\Solo\My Documents\Slike\Sony\070922_NoveSlike\PA220075.JPG
Ajda

C:\Documents and Settings\Solo\My Documents\Slike\Sony\070922_NoveSlike\PA140048.JPG
mami in Ajda

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
30.10.2007 20:44:29   
nky 23
pri nas že tudi vsi ajajo tako da grem tudi jaz počasi. No ja saj že v postli ležim!

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
30.10.2007 20:45:26   
lidijad
pa sem nekaj narobe naredila pri slikah, bom poskusila ponovno!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
30.10.2007 20:49:52   
lidijad
user posted image
Ajda

user posted image
Ajda in mami

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
30.10.2007 20:52:04   
nky 23
joj kok je lušna!!!

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
30.10.2007 20:52:40   
mentos
ALJAŽ BRAVO user posted image   ZA 5 MESEC,

user posted image  
lahko noč

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
30.10.2007 20:55:04   
mentos

lidijad, mi imamo isto rutico oz. slinček, pa eno  user posted image  za Ajdo, da se nosek čim prej pocarta in  tudi za mamico user posted image  

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
30.10.2007 20:55:18   
lidijad
hvala, nky 23!

Zdaj pa grem v vodoravni položaj.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
30.10.2007 20:55:40   
*ANA*
NKY kakšen cuker, pa tudi Ajda je cukrček mali.

No naša dva že spita mama pa je že pomila posodo in pospravla kopalnico ker je Svit vse namočil okrog, sploh ga nič ne moti če mu po očeh šprica.

Sež e oglaša pridem nazaj

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
30.10.2007 20:56:43   
nky 23
ja tudi jaz bom računalnik pod posteljo parkirala za danes in pa ajat lep večer vsem!!!!

nočko

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
30.10.2007 21:28:45   
babajči
JOJJJJ Čveke!!! A veste kolk cajta sem rabla, da sem se prebila do tega, da zdaj pišem tole sporočilo??? user posted image user posted image user posted image

ŠPELA: Upam, da bo Sarica čimprej zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo zdravi, zaenkrat. Sva fino šetkali po Mariboru v nedeljo in včeraj, danes pa je spet eno gnilo vreme. Sva malo na počitnicah, ker v Emini sobi doma popravljajo nov parket. Je prejšnji majster taakooo grdo naredil, da sem se skoraj zjokala. Saj ni čudno, če je prišel 1Xza 30 min, 1X za 45 min in zadnjič tud sam za 30 min, pa še to po temi (ob sedmih zjutraj). Mojster za pojdi v rit. Sploh ni bil raven parket, pa luknje so bile vidne, tako da če bi kdo kaj polil, bi se parket 123 namočil, pa lak ni bil čisto, je bilo polno smeti noter. Zdaj pa je novi majster lepo v petek 3X pobrusil (grobo, pa 2Xfino), v soboto 2X polakiral, danes enkrat, jutri pa pride sfiniširat. Pa baje je tak fajn lak uporabil, da sploh ne smrdi tako, kot prejšnji. komaj čakam, da prideva z Emo domov. Sem danes kupila tiste nalepke in bordurce za na steno z domačimi živalmi.

Ema je ful pridna in tudi mi že papamo GH. Korenček, kromppirček, jabolka, hruške in riževo kašico od milupe. Imamo pa zadnje čase probleme s flaško. Ne vem, al ji cucelj ne paše al kaj? Ko ji dam flaško, plane v jok in jo potem komaj prepričam, da jo zagrabin pije (hodim z njo okolli, jo ujčkam, ji pojem, cmokam, šušljam...vse mogoče). Tudi s čajčkom je problem. Pred spnajem jo najprej malo uspavam z dudiko,potem pa dudo zamenjam s flaško in lepo normalno popije 150-170 ml mlekca.

Danes sem tudi jaz prišla do frizerja. Hvala mami, ki je bila baby sitter. In sem ful spremenila frizuro. iz dolgih sem šla na kratke. Moj user posted image  sploh še nič ne ve o spremembi. Tako, da bo jutri (na najino obletnico-sem prava čarovnica, ker sem ga začarala na noč čarovnic, a?) zelo presenečen. Upam, da mu bo všeč. Jaz sem sebi blazno všeč s to frizuro.

DUROSH: mi prosim poveš, kako si prišla do razvojne ambulante? Ema se še ne prevali,se niti ne poskuša še. Tudi ne mara biti preveč na trebuščku. Ko jo držim pokonci, se nagiba nazaj. Me prav malo skrbi... Si kaj rekla pediatrinji ali vaju je sama napotila?

Pozdravček vsem in user posted image  za vaše sončke.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
30.10.2007 21:58:11   
ŠpelaP
Čer! Sem že prej nekaj pisala, pa se je Sara iz postelje oglasila in Tim iz dnevne sobe, pa sem morala nehati. Hvala za vse dobre želje. So zgleda malo že pomagale. Danes zvečer Sara ni več imela čez 39 vročine, prej je imela 38,7 v ritki. Zjutraj sva bili pri zdravnici. Ušesa, grlo, pljučka, urin... je baje vse OK. Vročino pa še kar ima. Zdravnica mi je rekla, da če bi se ji poslabšalo ali bi dobila kake pikice, da morava kar do dežurnega zdravnika,  če ji do petka vročina ne bo padla, mora dati še kri na pregled. Drugače jo pa moram pripelajti na pregled drugi teden. Se mi pa zdi, da je bila danes že kar malenkost boljše. Ma, vse je na kupu. Potem mi ga pa še Tim biksa. Je bil danes tečen kot 300. Pa, ko bi bil samo tečen. Ne, on ga mora še sračakti na celi črti. Včeraj je bil prvič postrižen pri frizerju (do zdaj sem ga v zadnejm letu kar sama z mašinco, prej je pa itak imel dolge lase). No, in danes se je frajer, ko ni bil pet minut pod nadzorom, lotil popravljati frizerkinega dela. user posted image Na desni strani glave nad ušesi si je s škarjami na čisto pristrigel luknjo caa 3x4cm. Jaz nisem vedela a se naj user posted image ali se najuser posted image . Potem mi je pa mulc še rekel:"Mami, no, ne joki se! A nimam fajn frizure?!" user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
30.10.2007 22:11:56   
ANDREJA 75
user posted image user posted image ČAO JUNIKE!SAMO  VAM POVEM ČE KATERA ŽELI POGLEDAT  SE DODALA NOVE SLIKICE V ALBUM user posted image user posted image ŠIBAM  NA HITRO POGLEDAT KMETIJO!PA-PA

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
30.10.2007 22:17:02   
Kati81
NOGICA IMAŠ ZS

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
30.10.2007 22:59:58   
Anonimen
Ahoj

Mama mia user posted image user posted image user posted image sem se komaj prebila do sem. A ste normalne čveke čvekaste user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa da še jaz kaj povem, nisem že DOLGO nič napisala.

lidija kakšen cuker je Ajda, za pojest user posted image

N&B hvala za kapljiceuser posted image . Ne vem kako je s plačilom, to pa kati nisem vprašala. Če jih je ona tebi plačala potem ni panike, drugače pa povej pa ti magar nakažem. Se bova pa s Kati najbrž res lažje dobile. Ma men nikakor ne uspe prit takrat ko je srečanje. No enkrat se bomo že ujele a ne.

Kati imaš ZS user posted image

Sara koliko pikapok naj nalepim zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No zdaj naj pa vsaj ena prime. Špela ti pa poročaj, kako gre.

babajči tole s parketom je pa res user posted image . Mi gredo kar lasje pokonci, ko vas berem o teh majstrih. No samo da se vam vse zrihta.

ALJAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA 5.MESECEV

No zdaj pa še malo o ostalih zadevah.
DODAJANJE Jaz še nič ne dodajam, čeprav se mi zdi, da bi Tara potrebovala več. Od prvega do četrtega meseca smo prespali vse noči. Še tisi dan ko je dopolnila štiri mesece pa se je začelo zbujanje ponoči. Ponavadi se mi zbudi dvakrat, pa tudi zjutraj je kar zgodnja. Vsemu temu pripomorejo tudi zobki, ampak vseeno pa se mi zdi da bi za zvečer rabila več. Ne vem ampak vedno mi je prej ko je lepo spala zvečer jedla pred in po kopanju in to vedno zelo veliko, zdaj pa se mi zdi da zelo malo poje, potem pa se igra. Mimogrede že prav fino ugrizne. Včeraj me je na levio strani do krvi user posted image , no danes pa še na desni. Sem jo takoj stran potegnila pa je vidla, da ni naredila prav. Joj kako to zaboli.
SPANJE No ponoči se mi zdaj v povprečju zbudi dvakrat kot sem že napisala, podnevi pa je začela malo več spat, ampak v enem kosu le nekje 15-20 minut, če pa je sreča (kar je redko) pa tudi uro ali več. Ritma pa podnevi nimamo nobenega, še za zvečer se nam je zdaj zmešal ko smo lumpali.

Dost bo za zdaj.

A še to. ne vem katera je spraševala če ja Tara zdrava. Ja lahko bi rekla da je zdrava, samo pokašljuje in smrka še vedno, ampak ni sile. Bo pa drug teden problem ko imamo cepljenje. Uf pa spet ne bo nič.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
30.10.2007 23:22:27   
ŠpelaP
nogica - ugriz v bradavico zna biti kar težavna stvar.
Jaz sem Tima ravno zaradi ugriza nehala dojiti. Se mi ranica nikakor ni hotela zaceliti. No, je pa res, da je takrat bil star že 18 mesecav. user posted image
Aja, pa hvala za kup pikpok. En izmed njih bo že pomagala!user posted image Upam! Mora!

Saj tudi naša Sara se zadnje tedne, tudi nekje od 4 mesecev dalje, bolj pogosto zbuja in se doji. To je, predvidevam, zaradi večje potrebe po hrani. To so nekakašni skoki v rasti in razvoju. Jaz ji ponudin za zizati kar pogosto, da se bo povečala laktacija (povpraševanje-ponudba), pa se bo ritem zopet počasi ustalil za kak mesec. Naša je imela povečane potrebe (skoke v rasti) okoli 3 tednov in okoli 3 mesecev tar zdaj.

Mene pa zanima, če tiste, ki še polno dojite, svoje mleko črpate in si ga zamrzujete za nujne potrebe?

Jaz si ga nisem ne pri Timu in zdaj še tudi ne. Še ko sem pri Timu imela ful žolčni napad, tako da skoraj zase nisem vedela, sem ga dojila tako, da mi ga je moja mama k prsim držala. Naša Sara itak po flaški sploh noče piti.  Bom pa nabavila eno škatlo pregomina za hudo silo, da mož ne bo v temi, če bi ga ji moral dati.

O, moram pa še pohvaliti možauser posted image , ker se je danes kar sam lotil previti Saro, ko mene pa ni bilo doma. Ona pa je bila ful ful pokakana (tako da jo je moral še celo preobleči).
Do zdaj se je ni upal previjati, ker ni vedel kako se lotiti umiti luliko. Ga je bilo strah, da ne bi kaj narobe naredil.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 30.10.2007 23:23:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
31.10.2007 6:50:50   
neja24062007
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
31.10.2007 6:54:20   
neja24062007
user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
31.10.2007 6:56:50   
neja24062007
KEVIN IN AJDA...
CUKRA STA ... PA KAKŠNE LASKE IMA AJDA...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2645
31.10.2007 7:06:12   
neja24062007
Samo na hitro. Jaz ne morem spati in tle gor malo 'čekiram', naša princeska pa še vedno spi nočno spanje. Jo čakam da se zbudi in jo nahranim, pa ona še kar spi.

PRAZNIKI: vedno so rekli lepo se imejte med prazniki in vesele in srečne ali blagoslovljene. Pa se mi zdi, da za tale praznik 01.11. tale voščilo ni na mestu.

SARA: ja ti user posted image  tale vročina, ki te kuha. Daj v 'rit' jo brcni (vročino mislim) in naj ti že enkrat neha nagajat.

ANDREJA75user posted image user posted image ČAO JUNIKE!SAMO  VAM POVEM ČE KATERA ŽELI POGLEDAT  SE DODALA NOVE SLIKICE V ALBUM user posted image user posted image ŠIBAM  NA HITRO POGLEDAT KMETIJO!PA-PA kako naj pogledamo v album, če pa nočeš razkriti svojega profila. Ali se da tudi drugače pogledati???user posted image user posted image user posted image Prav radi bi videli tvoja dva sončka MAJa in GALa.

ŠpelaP: Ja tale vaš Tim bo pa frizer, sem se morala malo nasmejati...čeprav vem, da ni smešno...

No še malo kasneje si grem skuhat eno rong dozo kofeina...

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 2646
31.10.2007 7:06:36   
neja24062007
KT??? Jutro

Neposredna povezava do sporočila: 2647
31.10.2007 7:18:09   
KT
Dobro jutro neja, a bova eno user posted image  spili?

Neposredna povezava do sporočila: 2648
31.10.2007 7:20:30   
neja24062007
nej noben problem moja je že kuhana... tako da jo počasi srkam zraven.
Kako smo kaj danes spali???? Mene nič ne zbudi, ampak danes pa zgleda da sem naspana.
Naša user posted image  pa še veselo drnjoha. Me zanima do kdajuser posted image  Ma full je postala pridna glede spanja, jo moram pohvaliti in fajn fajn trkati po lesu...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
31.10.2007 7:21:24   
neja24062007
NKY23 kavica??? Jutro

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.