|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kreganje zaradi vzgoje
3.6.2007 23:38:38   
Anonimen
imata drugacn nacin vzgoje,probajta jih zgladiti.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.6.2007 10:20:10   
BaNeLa
Kar zanimivi odgovori, moram rečt.....ja se strinjam, kompromis je najboljši - seveda se strinjam s kakšnimi njegovimi idejami in poskušam to na svoj način speljat.....tako da noben ne trpi preveč (moj ego, njegov ego in otrocuser posted image

Dragi moj, oprosti, če sem ti takole naštimala, da so te majčkeno pokomentirali, ampak se da takole kar veliko stvari izvedeti in tudi to, da smo vsi samo ljudje z napakami.....:) pa da mogoče še kdo podobno razmišlja kot ti ali jaz....

Kot sem pa rekla že prej, imamo se lepo in za nič na svetu mojega najdražjega ne zamenjam....samo upam, da ve, da sem ready za kakršnekoli debate in dogovore.....in da nisem vedno samo taka velika trma, ki hoče dokazat svojeuser posted image ....., kot je mislil, da želim s to temo....vse kar sem  želela je le razna mnenja in izkušnje, da sploh vidimo kako različni ljudje to vidijo ali pa so peizkusili....in v tem ni nič narobe, a ne?

In vem, da ve, da sem ena mamica, ki želi ,tako kot vsi, svojim otrokom maximalno dobro....mogoče včasih preveč, ker je en moj user posted image s pp, pa moslim, da moram drugemu zato več dat.....kaj morem, take smo mame....le kaj bi moški brez nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.6.2007 10:37:25   
Anonimen
ok,zgleda,da nismo edini s takimi težavami...
tudi moj ima čisto neka svoja pravila,čisto out.
on pravi,da jaz punce čisto preveč razvajam,da jim dovolim preveč,da jih nikoli ne kaznujem,da...
jaz sem mnenja,da so to vendar otroci in nanje ne moremo gledat kot odrasle ljudi.vedno jima naložim toliko,kolikor vem,da zmoreta narediti sami (pospravita svoje reči za sabo,cunje,igrače in to...). ju ne tepem,se ne derem ves čas nanju,ju ne kaznujem,...in sem prepričana,da se da vse urediti s pogovorom. no,včasih mi pri taveliki ne uspe lih,potem ji recimo ne dovolim k računalniku par dni in je ok.
on pa si vzgojo predstavlja nekako tako: otroci morajo vse doma delati enako kot mi oz. namesto njega. pa kolikokrat si misli,da bo tavelika pospravila nekaj namesto njega,da bo on lahko gledal tv!!
in da jih je treba vzgajat z neko vojaško disciplino,jih premlatit vsake toliko,jih kaznovati za vsako reč,kričat,...
mah,sem totalno razočarana nad njim.sploh,ker je pokazal pravi obraz,ko sva že imela user posted image .
nekaj časa sem ga še poskušala prepričati,da ne razmišlja prav,da otrok se ne tepe in to. potem mi je razložil,da je njihova mati njih vzgajala tako in da so zrasli v čisto normalne ljudiuser posted image .
zdej pa... vedno vztrajam pri svojem in mu ne dovolim,da bi kakorkoli izvajal svojo teorijo vzgoje...

sicer pa... se je itak odselil v spodnji štuk,tako,da imamo mir.

(odgovor članu BaNeLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?