ronja
|
divadana, saj nisem mislila, da se moraš na mrtve skregat z njimi, da ne rečete več besede, vendar pa je prav, da se človek postavi za partnerja in zase pred starši! Tu se strinjam s tvojim ljubim! In mislim, da je prav, da ti to pove, ker kdo drug ti pa lahko? 2 leti se meni ne zdi tako malo... Jaz ne bi hotela čakat 2 leti, da bom lahko dobro spoznala človeka, če se mi zdi tapravi... Sicer ti veš, kako ti čas teče, ampak nama se recimo zdi ogromno, da se bova 3 dni videla samo po 3 ure na dan, ko bom v porodnišnici... Tako je bilo že praktično od začetka, saj sem šla tudi za 14 dni s prijateljico štopat, sem ga pa noro pogrešala... Se pa strinjam, smo različni, enim bi bilo to čisto preveč, pa tudi odnosi so različni, meni pri prvih dveh fantih bi se strgalo, če bi se morala toliko videt, pri tem pa mi je še po 8 letih fajn, če sva skoz skup... Midva sva šla na svoje v majhno stanovanjce. Prav nič nama ne manjka, pa imava oba podpovprečni plači, če te to kaj opogumi... Toliko, da bi se dalo tudi prek študenta zaslužit, če bi se malo potrudila. Važna je kvaliteta, ne kvantiteta, kot je ena lepo napisala . Ne rabim cunj in parfumov, rajši imam svobodo... In mi je ni težko plačat. Sicer so bili moji starši na srečo dovolj pametni, da so vedeli, da sem trmasta in divja in če mi bojo kaj prepovedovali, bom točno tisto počela in da če me bojo zapirali, bom ušla. Zato mi niso prepovedovali praktično ničesar in me niso nikoli zaklepali nikamor - in tako se nisem še nikoli napila, nikoli nisem probala cigaret, kaj šele česa hujšega, spala sem prvič s fantom, s katerim sva že več kot eno leto hodila, bila sem že polnoletna, vedno sem bila zaščitena, skratka obnašala sem se dokaj odgovorno, bi rekla... Če bi mi težili, bi bila po moje pravi in bi meli kup problemov z mano. Ti si bolj poslušna in s tabo ne bojo meli takih problemov, ampak vseeno je prav, da se kdaj postaviš zase in zanj - nekje vmes bi bila verjetno prava pot Če ne bojo razumeli pogovora, pa se probajta in se odselita v eno malo sobico, najeto, ne celo stanovanje, to ni tak hud strošek, cca 30 starih jurjev... Če sta dva in on dela, se mi zdi, da bi se moralo dat! In imate deljeno kuhinjo in kopalnico, pa kaj? Saj jo doma tudi deliš! Pa vidiš, če vama laufa, pa če bi šlo s financami skoz, se preselita na večje. Ne vem, meni se svoboda vsekakor zdi vredna 15 jurjev mesečno...
|