|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se vam zdi to pošteno od staršev ?
29.5.2007 21:25:58   
divadana
 Skupaj sva točnno 1,8 leta... Lepo nama je...
-Stoji mi vedno ob strani
-ko sva skupaj so trenutki nepozabni
-sex je zakon
-njegovo razumevanje do mene je nepopisno
-malo je ljubosumen ker sva premalo skupaj
-ko bom končala študirati greva skupaj živet...

in komaj čakam ta trenutek, ker moji nočejo razumeti, da imam resnega fanta, da spim pri njemu in da grem k njemu, da preživim trenutke pri njemu... NIKOLI GA NE OMENJAJO!! ČEPRAV TOLIKO NAREDI ZA NJIH... VEDNO JIM STOJI OB STRANI KOT MENI!!

Kličejo ga samo ko kaj rabijo....
Pri meni ne sme prespati, saj to oče ne dovoli, ker je to nesprejemljivo, spati po hišah!!
Enkrat sem rekla mami da bo prišel na obisk in mi je rekla, ja pa kaj boste delala, vidva tuki bosta lenarila, tata bo pa delal!!

DEDEK IN BABICA GA IMTATA NESKONČNO RADA!!!
SESTRA GA NE MARA; KER MISLIM DA JE LJUBOSUMNA!!

Pri meni pa sploh nimava zasebnosti, saj spim skupaj s sestro v sobi, a še vedno obstaja dnevna soba...

JAZ&ON... sama!!
To so endini trenutki ki jih obožujem!! Več mi pomenijo kot žuranje!!

A moji starši pritiskajo name, saj je veliko dela doma-kmetija... ONI VIDIJO SAMO DELO in ne malo prostega časa zase!! in seveda se moram učiti in delati?! k njemu pa ne smem, saj če imam čas za njega imam tudi za pomagat, če ne pa poslušam očitke?? Vikende skozi delam da si zalužim za šolo... Čas zanj pa mi ga ostane zelo malo..

Prejšnji teden je znorel se mi umaknil in rekel, da če se mi zdi normalno, da se v 1mesecu vidiva 3krat!! 
Rekel je da mi da čas da premislim če delam prav...
Rekel mi je da na tak način mi ne mora zaupati, ker me enostavno ni da kako jaz ne čutim da bi morala več časa preživeti skupaj!!

Zelo si želim njegove bližine, preživljati trenutke z njim..., a potem me peče vest, da premalo pomagam doma. Čeprav bi morali starši razumeti in mi privoščiti vse lepo in se veseliti, da sem spoznala tako krasno osebo.
Ne rečem da je popolna, a nudi mi tisto kar sama rabim... ZAME JE VSE!!

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 29.5.2007 22:30:58 >

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SE VAM ZDI TO POŠTENO OD STARŠEV??
29.5.2007 21:31:55   
Anonimen
Hja, ko boš enkrat neodvisan od staršev, boš lahko počela, kar boš hotela. Do takrat pa mislim, da jih moraš upoštevati.

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2007 21:31:56   
Miss Piggy
Očitno tvoji starši nočejo "izgubiti" svoje punčke. Ali pa ne marajo tvojega fanta...user posted image

Ali si se z njimi že pogovorila? Ali si jim povedala kaj čutiš? Kako pa je bilo s prejšnjimi fanti?

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2007 21:32:53   
Anonimen
Ne zdi se mi pošteno od njih, ampak dokler boš ti živela tam, te bodo KOMANDIRALI!! V enem mesecu samo trikrat? Ne, zame to ni normalno, on te niti spoznat ne more, ker se premalo videvata... 

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2007 21:35:43   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Očitno tvoji starši nočejo "izgubiti" svoje punčke.

Po moje pa delovne sile.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 21:38:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: divadana

Skupaj sva točnno 1,8 leta... Lepo nama je... a ni to najbolj pomebno?!
-Stoji mi vedno ob strani
-ko sva skupaj so trenutki nepozabni
-sex je zakon
-njegovo razumevanje do mene je nepopisno
-malo je ljubosumen ker sva premalo skupaj
-ko bom končala študirati greva skupaj živet...torej že načtujeta prihodnost,kajne?

in komaj čakam ta trenutek, ker moji nočejo razumeti, da imam resnega fanta, da spim pri njemu in da grem k njemu, da preživim trenutke pri njemu... NIKOLI GA NE OMENJAJO!! ČEPRAV TOLIKO NAREDI ZA NJIH... VEDNO JIM STOJI OB STRANI KOT MENI!! Pogovori se s starši.Mogoče pa jim ni všeč njegov karakter,ali ravno to,da jim je vedno na voljo.To lahko spremeni...

Kličejo ga samo ko kaj rabijo....jaz si tega kot ponosna oseba ne bi dovolila!
Pri meni ne sme prespati, saj to oče ne dovoli, ker je to nesprejemljivo, spati po hišah!!A ti pa lahko spiš pr njem,al kako?
Enkrat sem rekla mami da bo prišel na obisk in mi je rekla, ja pa kaj boste delala, vidva tuki bosta lenarila, tata bo pa delal!!Zakaj pa ne bi lenarila?Tvoje življenje je tvoje,pa če oče dela kaj,al pa ne.

DEDEK IN BABICA GA IMTATA NESKONČNO RADA!!!Vidiš,tukaj najdeš en velik plus!
SESTRA GA NE MARA; KER MISLIM DA JE LJUBOSUMNA!!A je v malce nerodnih letih?Ker potem je to normalno.Drugače pa ne ravno.user posted image

Pri meni pa sploh nimava zasebnosti, saj spim skupaj s sestro v sobi, a še vedno obstaja dnevna soba...Tud pr men je popolnoma isto!

JAZ&ON... sama!!
To so endini trenutki ki jih obožujem!! Več mi pomenijo kot žuranje!!
Vidiš,to-to naj ti dajem moč in pogum za naprej!user posted image

A moji starši pritiskajo name, saj je veliko dela doma-kmetija... ONI VIDIJO SAMO DELO in ne malo prostega časa zase!! in seveda se moram učiti in delati?! k njemu pa ne smem, saj če imam čas za njega imam tudi za pomagat, če ne pa poslušam očitke?? Vikende skozi delam da si zalužim za šolo... Čas zanj pa mi ga ostane zelo malo..

Prejšnji teden je znorel se mi umaknil in rekel, da če se mi zdi normalno, da se v 1mesecu vidiva 3krat!!Jaz ga popolnoma razumem,sam če te ima rad,bosta imela še možnosti za pogovor! 
Rekel je da mi da čas da premislim če delam prav...
Rekel mi je da na tak način mi ne mora zaupati, ker me enostavno ni da kako jaz ne čutim da bi morala več časa preživeti skupaj!!

Zelo si želim njegove bližine, preživljati trenutke z njim..., a potem me peče vest, da premalo pomagam doma.Začni si ustvarjat svoje življenje,ne pa dograjevati življenje staršev! Čeprav bi morali starši razumeti in mi privoščiti vse lepo in se veseliti, da sem spoznala tako krasno osebo.
Ne rečem da je popolna, a nudi mi tisto kar sama rabim... ZAME JE VSE!!

Vse dobro ti želim!user posted image

(odgovor članu divadana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Se vam zdi to pošteno od staršev ?
29.5.2007 21:54:08   
Goldy
Najprej naj ti povem, da te razumem, saj se je tudi meni dogajalo podobno. In zaključek je bil, da sva šla po treh letih zaradi tega narazen. On je sicer lahko prespal pri meni, jaz pa pri njem nisem smela (zaradi moje mame). Potem sem se pa krepko zamislila nad seboj. Res, da sem bila živela še doma, kjer so pač veljala neka pravila, imela sem slabo vest, če sem šla k njemu... Potem sva se pobotala, a sem začela tudi jaz ostajati pri njem oz. sva si pri njem uredila tudi stanovanje.  Sicer sva vseeno šla narazen, a sem se naučila pomembno lekcijo.

Sedaj sem srečno poročena (z drugim), a mejo sem morala postaviti. Saj bi se lahko zgodilo, da bi izgubila še drugega zaradi tega. Rada imam svoje starše, jih spoštujem, grem pogosto k njim, jim pomagam, a moje življenje je samo moje.

Poskušaj se pogovoriti, čeprav to pri nas na začetku ni nič pomagalo. Ko boš diplomirala, imela služba in se odselila bo lažje. A tudi ta korak bo (kot kaže in je bil tudi pri meni) težak.
user posted image  Držim pesti. Če boš pa še rabila kakšen naslet, ali tolažbo, piši na ZS.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 29.5.2007 22:31:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2007 22:33:00   
natasarobi
Poskušaj se pogovoriti s starši in jim pač povej kar čutiš - ne glede na vse imaš pravico do svojega življenja in verjetno ne boš cel življenje pri njih živela. Naredi kar imaš za narediti pol pa uživaj in ne imej slabe vesti.

Res je, da te bodo komandirali dokler boš odvisna od njih in se jim boš morala prilagajati, toda nekje mora biti meja. Če se jim boš pustila in imela slabo vest bo samo slabše.

Pri nas je bilo tudi tako, da nisem smela prespati pri fantu ali on pri meni, vedno sem imela uro kdaj moram biti doma. Tudi, ko sem služila svoj denar ni bilo dosti drugače in če določene stvari niso bile narejene je bil ogenj v strehi. Ko sem pa vse poštimala doma potem ni bil problem (nekako tak krompomis smo sklenili). Naredi svoje in nikar ne imej slabe vesti, da premalo pomagaš. To slabo vest ti zbujajo drugi namenoma, ker so videli, da to vžge.

Mala tolažba: BO PA TOLIKO SLAJŠE, KO BOSTA VSAK DAN IN VSAKO NOČ SKUPAJ!!!! 

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Se vam zdi to pošteno od staršev ?
29.5.2007 23:24:06   
lelaval

Po moje pa delovne sile.

se podpišem

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2007 4:17:59   
ronja
Vsak se mora enkrat upret staršem, to je del odraščanja, ni najbolj prijeten, za nobeno stran, a je žal neizbežen... In tvoj fant ima prav - 3x na mesec res ni nič! v tem času se res ne moreš dobro spoznat.

POstavi se zase, jasno je, da moraš tudi pomagat doma, če živiš doma, vendar pa delo ni edina vrednota! Tudi ljubezen je in lepo bi bilo, če bi se tega vsi zavedali... Dan ma pa 24 ur in če jih je 23 za delo, ostane samo 1 za ljubezen... Razen, če se da to kdaj kako združit... Je pa normalno, da to rabiš in če oni tega nimajo (več ali pa sploh nikoli niso imeli), to ne pomeni, da ti tudi ne smeš met.

Probaj it na svoje, glede na to, da si študentka, lahko najdeš kako kolikortoliko plačano delo med vikendom ali popoldne in si zaslužita skup za kamrico, pa probata, če bo šlo. Če ne bo, še vedno lahko prideš domov in si pri njih zaslužiš za študij. Ker študij lahko še traja (ne vem, v katerem letniku si), medtem pa ima lahko on vsega (upravičeno) dosti... Pa bi bilo škoda, ker se imata rada...

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2007 7:47:27   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Po moje pa delovne sile.

Kruto, a ne ..... pa je velikokrat res, žal.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2007 8:01:16   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Hja, ko boš enkrat neodvisan od staršev, boš lahko počela, kar boš hotela. Do takrat pa mislim, da jih moraš upoštevati.

Se strinjam in tudi tvoj fant bi moral to malo bolj tolerirat in spoštovat njihovo "željo". Saj ni konec sveta, če se vidita 3-krat na mesec. Koliko so se pa prej videvali? Skoraj nič, ravno zato, ker jih starši niso pustili in ker je bilo delo na kmetiji prioriteta, pa nihče ni ničesar zamudil. Bosta pač kasneje vse nadoknadila.

Poznam punco, kater fant ni prestopil praga njihove hiše, dokler se cokom in pokom ni odselila od njega. Pač, to sta oba razumela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2007 9:21:59   
kjava
Sem imela pred leti skoraj identično situacijo, ta stari so bli totalno alergični na mojga, ampak sem se večinoma njim prilagajala in čakala na svoj trenutek...

Ko sva začela,sem bila stara 15 let, poročila sva se pa pri mojih 21 letih- v 2. letniku faxa.Od takrat je vse drugače- moža moji skor bolj obrajtajo kot pa mene user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2007 9:27:35   
kjava
Aja, še odgovoruser posted image : ne, ne zdi se mi pošteno. Jaz sem mislila,da jim ne bom nikoli odpustila. Vem, da je težko zdržat v taki situaciji, sploh, ko vidiš, da je pri drugih parih drugače, ampak, če se mata rada, se splača vztrajati.

Držim pesti!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2007 10:07:45   
Taula
Odseliti od njih se ne moreš? Da bi šla živeti k njemu, ali pa k babici in dedku?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2007 10:47:35   
Zahi
1. ja .. zdi se pra od staršev.. bajta njihova.. lahko ti prepovejo kar hočejo
2. koliko si ti stara?
3. ja.. ni normalno če si z nekom .. in se vidiš 3x mesečno.. to je bolj avantura kot pa kej drugega..
4. če misliš bit z njim.. potem nekaj ukreni da tudi boš.. starši ti ne morejo govorit kaj in kako.. dokler nisi v njihovi bajti..

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.5.2007 10:56:54   
Slončica
Če sta resna se začnita zanimat za svoje stanovanje če vama finance dopuščajo,drgač pa se podpišem pod ostale tist o delovni sili verjetno kr drži.Si pač na kmetih in tm je pomembna kvantiteta in ne kvaliteta..

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.5.2007 11:48:23   
snake
joj divadana, pa pejte že zdej skupaj živet, sej on verjetno dela....

za starše no comment, mislim da so zelo zelo nazaj, zaostali s časom....

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.5.2007 11:52:34   
Anonimen
Če si bolj proti koncu študija in če je tvoj zaposlen se čimprej odselita.

Jaz sem tudi še študentka pa že par let skupaj živiva. Na svojem sva pa eno leto. Se dauser posted image .

Jaz osebno bi tudi grdo gledala če bi se z mojim videla sam trikrat mesečnouser posted image

Je pa tako, da dokler si pod njihovo streho in te oni preživljajo ti lahko postavljajo pogoje, čeprav so za časom in za moje pojme nesramni.

Se strinjam z tistim o brezplačni delovni sili.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
30.5.2007 12:01:08   
Anonimen
Na tebi je, da postopno pretrgaš nit, ki te veže do staršev. In če bi imela pametne starše, bi te sami usmerjali k temu, še posebej, ko postaneš polnoletna (kar predvidevam, da si že). Ker pa očitno nimaš preveč pametnih staršev (pa brez zamere), te ne jemljejo kot polnoletno, samostojno, individualno osebo, ki je sposobna skrbeti zase, ki živi in posledično dela tudi napake, temveč te imajo za majhno, samostojnega življenja nesposobno punčko, ki ne vidi nevarnosti, ki prežijo nate z vseh koncev in morajo zato oni odločati namesto tebe. Saj smo bili vsi na temu, le da so eni starši bolj odprti, drugi pa ne morejo iz teh okvirov. Oni se ne bodo spremenili, žal. Ti si tista, ki moraš biti v tem trenutku bolj zrela od njih in postaviti meje. Določiti svojo usodo. Jim dopovedat, da moraš počasi prevzeti odgovornost zase. In da boš v živlejnju seveda delala tudi napake. Ampak če ne poskusiš, si že vnaprej izgubil. Ker ne živiš, temveč životariš. In živiš sanje nekoga drugega, namesto da bi izživel svoje. Ali vsaj poskusil.

(odgovor članu snake)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.5.2007 13:59:26   
divadana
al Bina!!
Starše spoštujem in jih imam zelo rada, sej zato me peče vest, če je včasih tako...
Ne mislim da bi me morali vse pustit, ker se držim pravila, da dokler sem pod njihovo streho bo tako!! Ampak razumeti, da imam fanta in imeti drugačen odnos!!

Elis@!!
Prvega fanta sem imela pri 16 letih, ko so doma tole zvedeli so me zaprli v hišo in me niso pustili ven!user posted image user posted image

Nobene podpore nimam v najini zvezei, ker bi tako rada da bi jo doilba od staršev, ne to da se umešavajo, a da me vsaj enkrat na mesec vprašajo kako nama gre, al tako!!

Gorazdova!!
Vem, da je to nenormalno da se vidiva full malo!! Zelo ga pogrešam!!

Tanika!!
To glede delovne sile se delno strinjam, ker ne vem kako bo ko bom jaz odšla. Ne rečem da ne maram kmetije, a pri nas je res skoz samo delo in delo, noben pa si ne privošči dopusta!! in sploh pa ne časa zase!!

Aspirin!!
ja zelo se pogovarjava i prihodnosti in tudi o otrocih, sploh pa kam greva živet, ker tudni on nima urejenih odnosov doma, tako da bom morala prej doštudirati da bova naredila ta korak!!
Ko se pogovarjam s starši me sploh ne razumejo ali pa me začnejo nadirat da še sama ne vem kaj hočem.
Pa sestra skozi jim naklada proti meni!!
Sej sedaj mu sama ne več dovolim, da jim ustreže. Ampak on pravi, vedno jim bom stal ob strani, saj so tvoji starši in jih spoštujem in da mi nikoli ne bo žal, da jim nisem kdaj skušal pomagati!!
Ja, prespim pri njemu, kjer tudi poskrbim za tisto najino sobo, ki mi pomeni vse !! glede čistoče, perila...
Sestra je 2 leti starejša od mene, jaz sem pa stara 21 let. Nobene podpore ne dobim niti od nje, tudi pri prejšnjem fantu. Skozi neki obrača da potem izpadem tudi pred staršem...user posted image user posted image
Seveda aspirin, sedaj ko delam full privarčujem za najino prihodnost... Čeprav on dela, a vseeno raje počakam da pridem tudi sama do lastnega kruha...

GOLDY
hvala za tvojo izpoved... se bom sigurno oglasila!! Ne pustim se jim komandirati, ampak rada bi da bi spoznali da moja sreča je moj fant!!
Zadnjič sem omenila poroko, pa so  me tako gledali, kot da bi jim rekla da grem na luno!!

NATASAROBI
seveda, moram počakati pravi čas, se postaviti zase....

RONJA
Upiram se samo zaradi stvari, ki vem da imam prav. To da se tako malo vidim z mojim fantom ni sprejemljivo!! Ljubezen  ne pozna mej.  Raje bom potrpela in počakala da dokončam faks, ker se res ne bi rada skregala s starši ker so mi tudi za določene stvari v veliko oporo!!
Še 2 leti bom ja zdržala!!
Pa doma pomagam, vedno sem, od malih nog.

SRKI
Srki s tabo se ne ne strinjam. Ker če te starši imajo radi in če te spoštujejo ti priželijo tudi srečo. Pridna sem pomagam jim. Zdej pa bom zaradi tega cele dneve doma in gledala u steno. Pa kaj mam pole od mladosti?? Sej ne delam nič narobe, samo več časa bi rada preživela z mojim fantom? A je to greh??

KJAVA
Sej tako, da se jim celo zlažem, da sem v LJUBLJANI al na delu in sem pri njemu!!
Mogoče se nočejo sprijazniti, da sem samostojna, ker sem res in to ZELOOO!
hvalauser posted image user posted image

TAULA:
mogoče če bi mi totalno prepovedali se družiti z njim, bi se sigurno odselila k njemu... Rada sem doma in bi trenutno ko rabim pomoč staršev sigurno pogrešala dom. Babica in dedek živita nad nami tako da jih imam blizu, če rabim lepo besedo!!

ZAHI:
1.) vem da mi lahko prepovejo kar hočejo, sej to me ne bi, ker jih predobro poznam, ker mi zaupajo... Ampak očitno bi me še vedno radi imeli doma!!
2.)se strinjam
3.)se strinjam , bom upoštevala tvoj nasvet

SLONČICA
ooo.., da bi bilo tole trenutno mogoče bi takoj naredila tale korakuser posted image

SNAKE
Ja, dela, amapak morava še počakati...
Tko je starše moraš spoštovati ne glede kakšni so, ko bo čas se bom umaknila!!!

KARIN
Karin hvala, se strinjam s tabo.... Moram vsaj končat vse izite, tako da mi ne bo treba stanovanja plačevati v ljubljani!!, da ne bova imela potem dvehuser posted image

ANKICA
tako ankica ja, poplnoma se strinjam s tabo. Samostojna sem, znam poskrbeti zase... Ampak jih moram čim bolj navajat na to, da si moram vzeti čas tudi za mojeg fanta!!
Postaviti se zase!!user posted image user posted image user posted image user posted image

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.5.2007 14:18:01   
Enolla
Nikakor se mi ne zdi normalno, ampak ljudje so različni. Nečesa ne razumem: česa pa se bojijo, pravzaprav? Ko si omenila, da so te zaklenili v hišo.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.5.2007 14:19:53   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: divadana

Tanika!!
To glede delovne sile se delno strinjam, ker ne vem kako bo ko bom jaz odšla. Ne rečem da ne maram kmetije, a pri nas je res skoz samo delo in delo, noben pa si ne privošči dopusta!! in sploh pa ne časa zase!!

Veš kako bo?

Oni bodo preživeli, ti pa ZAŽIVELA.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.5.2007 14:36:43   
karmy
najbolj idiotska in sebična stvar od staršev je da te tako izkoriščajo in ti ne puščajo imeti zasebnega življenja... dovolj si stara, da si urediš lastno življenje in da jim daš vedeti da nimajo pravice imeti popolne kontrole nad tvojim življenjem in te komandirati kaj boš delala s prostim časom...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.5.2007 15:27:57   
Anonimen
A tvoj fant pa ne razume tvoje dileme razdvojenost, da po drugi strani še on pritiska nate da naredi temu konec doma ali pa med vamauser posted image

Drugače pa hvala bogu nisem imela takšnih težav, pri fantu sem lahko prvič prespala pri 17-ih, na dopuste sva skupaj hodila itd. pri meni pa ress ni nikoli sprespal, verjetno zato ker sem imela malo posteljo, on pa zakonsko... Odselila pa sem se od doma pri 19-ih in imamo še danes super odnose, pa čeprav so me zelo pogrešali. Otroci morajo odrasti in zapustiti gnezdo. Samo to je normalno. Manj normalno je živeti pri 30-ih v svoji otroški sobi..............

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......