Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja, jebi ga, člowk ne gleda vsega, ampak ker te je itak povsod preveč, raho, je bilo za sklepat da je to še en tvojih postov (če že govorimo o temu, da ima kdo preveč časa, si mal svoje poste preštej...) morda sem jaz butasta zdaj, ko nisem opazila datuma, toda tista tvoja izjava, ki sem jo citirala kaže na to, da očitno nisem edina, ne butasta, ne bedna, ne patetična. veseli me, da mi delaš družbo. očitno ti je uspel nehat kadit, no, to je bil tvoj cilj. čestitam ti. za drugo, posebej pa tisto izjavo, pa se ti ne mislim klanjat, ne anonimna ne prijavljena... Tudi tistega nisi razumela, pa kaj naj naredim, ti najdem prevajalca iz slovenščine v slovenščino? Če pa že imaš težave z mano, pa prosim to razčiščuj po ZS, ne pa, da smetiš temo. Pa ne vohuni za mano, ker se da marsikaj izbrskati, ne samo to, kdo je anonimen. Glede na dejstvo, da v postih ne pišeš resnice (tudi to, da še kadim, je laž), se marsikaj da narediti. Verjemi . In če ti grem pač na jetra, me enostavno blokiraj. Mene ne boli, tebe pa tudi e bo. Pa pusti, da sama živim tako kot hočem in mi nehaj slediti, ker je to dobesedno bolno. In kaj tebe briga koliko postov imam.
|