|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako nehati ?
30.5.2007 21:31:37   
TONČI.
Raho, če kadiš samo v službi, pa bodi samo domauser posted image . Upam da ti bo uspelo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Kako nehati ?
30.5.2007 22:02:35   
ronja
rahob, upam, da ne boš jezna, ker ti odgovarja nekadilkauser posted image . Sploh te ne mislim nič obsojat, saj se očitno že sama dovolj žreš zato, kaj ti bom še jaz po glavi sralauser posted image .

Rada bi ti samo napisala nekaj stvari, ki smo se jih učili na faksu v zvezi s kajenjem in nimajo veze z vplivom kajenja na telo ali zarodek, ampak so bolj v smislu, ZAKAJ sploh ljudje kadijo... Če se ti da, preberi, obljubim, da ne bom moraliziralauser posted image

Torej, kajenje je nadomestno vedenje - to je vedenje, ki ga naredimo, kadar bi radi v bistvu naredili nekaj, česar ne smemo ali ne moremo in potem se zatečemo k nadomestnemu vedenju. Tega nimamo samo ljudje, ampak je zelo razširjeno tudi pri živalih.
Primer: ko se dva gosaka potegujeta za samico, je pač tako, da lahko samo eden zmaga. Zmagovalec seveda nima problemov, saj lahko gre delat svoje želeno vedenje - seks v tem primeruuser posted image , ali pa vsaj razkazovanje. Poraženec pa ima seveda problem: tudi on bi seksal, vendar ne more, ker je pač izgubil v boju... Zato si mora najt neko drugo vedenje, pri gosakih in ptičih na spl. je to navadno čiščenje perja, grejo pač delat nekaj, da se zamotijo, pa mogoče da ne zgleda tako očitno, da so zgubili... In tako si čistijo popolnoma čisto perje. Če jim to vzameš - ne pustiš delat, so čisto živčni.

Ok, torej to delamo tudi ljudje, ni samo kajenje nadomestno vedenje, je pa eno najbolj razširjenih in ker je pač škodljivo, eno najbolj preganjanih... Nekateri si navijajo lase, nekateri začnejo govorit ko strgani dohtarji, nekateri si začnejo grist nohte... Nadomestnih vedenj je milijon, samo niso vsa enako nevarna.

Zakaj ti to pišem? Ker kot si sama ugotovila, pri tebi ne gre za kako hudo zasvojenost z nikotinom, ampak bolj za zasvojenost z navado.  Bodi iskrena do sebe in poglej, kdaj kadiš, kdaj se najtežje upreš cigareti,... in probaj najt nekaj, kar bi ti jo lahko nadomestilo (nekateri kadilci, ko nehajo, najdejo uteho v hrani, če nimaš problemov s kilami, pa ker si itak noseča, bi to mogoče šlo;).

Torej, če nujno rabiš čik zjutraj, ob kavici, z možem ali sodelavko, je to mogoče zato, ker se je pač treba psihično pripravit na naporen dan, seveda bi vsak rajši samo lenaril, samo večinoma nam to ni dano;) Torej si rečeš, ok, zjutraj se bom mela fajn ob kavici in možu/sodelavki in bom zraven vozlala zapestnico, recimo.  Važno je, da zaposliš roke, ker so navajene, da imajo cigareto, da se z njo zamotijo in se lahko počutiš nelagodno brez nje, ne veš, kam z rokami, nekaj bi, pa nimaš kaj, nekateri pravijo, da se počutijo skoraj gole, bolj ranljive, saj ni več tiste varovalke.
Važno je tudi, da si še vedno vzameš odmore
, samo nekadilske. Dostikrat namreč ko rabiš pavzo, si zaželiš čik - ampak v bistvu zato, ker rabiš pavzo, ne zato, ekr bi res rabila tisti čik... To se dogaja tudi drugim, jaz recimo ko se učim, vedno ratam lačna precej bolj pogosto kot sicer - ker rabim pavzo in kar tako si je nekak ne vzamemo, če pa si lačen, pa seveda moraš it jest... In potem se telo nauči, da ko rabi pavzo, sporoči, da je lačno, čeprav v resnici ni...
Fajn je, če te okolica podpira, super je, če imaš tudi nekadilsko družbo, če hodiš v lokale na nekadilske predele, ti bo lažje zdržat...

In na koncu koncev: ko ti zapaše čik, se vprašaj, kaj si v bistvu še želiš (poleg čika): pavzo, partnerja, hrano, odklop,... In potem si daj to drugo stvar namesto cigarete, zamoti se in nagradi se za vsakič, ko ga ne prižgeš, čeprav ti paše. POkliči moža in naj ti kaj lepega pove, naj ti pove, da je ponosen nate, boš videla, kako ti bo to dalo krila! Kupi si kako malenkost, ne smeš pustit, da si samo nekaj vzameš, ne da bi si dala nekaj v zameno, sicer boš imela občutek, da sama sebe goljufaš in se boš sama sebi uprla.

Kadar ti zapaše čik zato, ker ne moreš naredit nečesa, kar bi rada - recimo se skregaš s šefom, najrajši bi ga lopnila po glavi ali poslala v 3 pirovske... , pa tega seveda ne smeš naredit in ti zapaše čik, da te malo pomiri. No, takrat pojdi na wc, pa se zjokaj, ali pa parkrat mahni v steno ali torbo, da daš iz sebe tista čustva, ki bi jih rada umirila s cigareto. Če pogrešaš moža, ga pokliči, če ga ne moreš, mu napiši sms ali mail, da daš ven iz sebe to čustvo... POtem je lažje zdržat... Ker dostikrat iščemo samo ventile za nekaj, kar je v nas in če bi se kar direkt s tem ukvarjali, potem niti ventilov ne bi rabili...

Ok, ne vem, če ti je tole "modrovanje" kaj pomagalo, ampak mogoče vsaj za začetek razmišljanja v tej smeri, zakaj sploh kadiš, zakaj rabiš cigareto in kaj bi lahko nadomestilo to navado...

Upam, da mi ne zameriš, ker sem se oglasila, čeprav ne kadim in imaš prav, nimam pojma, kako je it čez kaj takega. Vseeno upam, da ti bo kak nasvet prav prišel, magari najbolj banalen;)

Ok, zdaj bom pa 3x fejst vdihnila, da se pripravim na kake jezne kadilke in poslala, hehe, potem pa naj pride, kar pride;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Kako nehati ?
30.5.2007 22:25:58   
r1ta
Ti kar pokadi tiste tri cigarete na dan brez skrbi, samo glej, da jih ne boš več! Pa nehaj se žret ker je brez veze!

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Malo pomoči, prosim!
31.5.2007 7:03:04   
Drnula
raho (in anonimen) - Saj splipšni te niti slučajno ne obtožuje ... če jo poskusiš razumeti, ti je hotela povedati, da je karakter tisto kar šteje. In pri tebi pri teh cigaretah zagotovo ni problem fizična odvisnost ampak t.i. psihična. Kaj tebi, v tvoji glavi pomeni, da jih pokadiš (mogoče gre samo za prepričanje, da ne moreš, mogoče ideja, da se s tem sprostiš in imaš najbolj popolnih 5 minut ... ?). To boš mogla sama pri sebi ugotovit, tu ti ne bodo pomagale tehnike (vsak dan enega manj itd. .... ) tiste, ki jim uspe (pri kakršni koli tehniki) so pri sebi že na jasnem in imajo karakerno moč.

Ampak mislim, da boš imela težave vse dokler se boš počutila pri tem žrtev
" Zadeva je takšna: Sem kadilka. Priznam (ne me obtoževati, ker potrebujem pomoč)"
Saj je dobro da si sprejela da imaš težavo. Vendar dokler ne boš sprejela, da si sama odgovorna in edina, ki lahko kaj ukrene, ko boš nehala razmišljati katere vse variante so bile tiste, ki pri tebi niso uspešne.... ti ne bo uspelo. Zelo podobno hujšanju ...  lahko se pritožuje nad 100 dijetami, kako so neuspešne vendar zavedaj se, da bo vskemu zdravemu uspelo s tem, da neha jesti in se več giblje ... torej zberi moč, vse je odvisno samo od tebe, ostalo so izgovori, jamranje ...

Torej, zdaj vidim, v takem smislu kot ti je zapisala Ronja... kot si sama ugotovila, pri tebi ne gre za kako hudo zasvojenost z nikotinom, ampak bolj za zasvojenost z navado.  Bodi iskrena do sebe in poglej, kdaj kadiš, kdaj se najtežje upreš cigareti,... in probaj najt nekaj, kar bi ti jo lahko nadomestilo ... in ostalo

< Sporočilo je popravil Drnula -- 31.5.2007 7:06:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Malo pomoči, prosim!
31.5.2007 18:34:04   
ronja
Raho, si še z nami?user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Malo pomoči, prosim!
31.5.2007 18:38:29   
jst86
ronja super napisano!!!user posted image user posted image
si mi odprla mal drgačn pogled na vse skupi....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Malo pomoči, prosim!
31.5.2007 18:42:00   
ronja
jst, hvala, moj profesor bi bil ponosen, heheuser posted image

Sem se bala, da me bojo raztrgale,  češ, kaj se oglašaš, ko nimaš pojma, če nisi nikoli kadila... Ampak včasih kaka ideja vseeno pomaga, čeprav ni iz tapravih ust...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Malo pomoči, prosim!
31.5.2007 18:48:04   
PUJKEC
raho-nehaj! se sekirat. js sem tudi kadilka in tudi prižgem kakšno kdaj. ponavadi za vikend. imam starejšo mamo od prijateljice, ki je pri obeh kadila in sta bili obe težji od povprečja. nobena kot dojenček ni jokala in obe sta čisto normalno inteligentni. ne vem zakaj zganjajo nekateri tak cirkus okrog tega.včasih so pa ja rojevali na poljih in otrok niso držali obsedeni v sterilnosti, pa poglejte kam je danes ta svet prišel. znanje je hud sovražnik, samo zato se to dogaja. predlagam pa ti, da si kupiš kakšne dodatke za nosečnice-fidimed mami-take tablete z vitamini in vse kar cigareti uničijo. 
sama sem imela pred dobrim mesece ful hudo krizo zaradi cigaret in sem vprašala svojo G kaj to pomeni za otroka. rekla je da zarai kakšnega cigareta na dan otrok ne bo ničkaj drugačen od drugih in da do 5cigaret dnevno ni nobena doza-pa še talahke med lakimi.
aja, pa še to je rekla, da bolj škodi slaba kri v nosečnosti kot pa cigaret. kaj pa šele nervoza?!
ne se sekirat, boš videla da boš lahko iz tedna v teden skadila manj cigaret.

lepo nosečnost ti želim.

P.S.-ne nadomeščaj cigaret s hrano ali slučajno s sladkarijami, tudi to lahko škodi. raje se usedi in si ga privošči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Kako nehati ?
31.5.2007 18:56:33   
Strawberrie Cherrie


Evo, bolj se neb mogla strinjat...
Mislim, da je tole sekiranje dost bolj nevarno zate in za otročka, kot pa 3 ultra light cigarete!


IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Ti kar pokadi tiste tri cigarete na dan brez skrbi, samo glej, da jih ne boš več! Pa nehaj se žret ker je brez veze!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Kako nehati ?
31.5.2007 18:57:39   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Raho, če kadiš samo v službi, pa bodi samo domauser posted image . Upam da ti bo uspelo


tale je pa globoka user posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Kako nehati ?
31.5.2007 19:41:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

Raho, če kadiš samo v službi, pa bodi samo domauser posted image . Upam da ti bo uspelo


A ti veš, kaj bi jaz dala za to... Žal neizvedljivo... Ampak zelo privlačnouser posted image user posted image user posted image user posted image

No, da se malce pohvalim. Ni sicer za hvalo, ker ne vem, kaj bo jutri... Danes sem pokadila samo 2user posted image . Enega dopoldan na kavi s Paštetko in enega pri kavi popoldneuser posted image

Ronja - super napisano! In res... Imaš prav... Očitno bom morala najprej ugotoviti, kdaj kadim in zakaj kadim. Morda bi bilo najboljše, da si začnem pisati kadilski dnevnikuser posted image , ker bom vzorec kajenja najlažje prepoznala, ko bom ga nekaj časa spremljala... Tvoj post mi je dal mislitiuser posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 31.5.2007 19:47:18 >

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Kako nehati ?
31.5.2007 19:46:27   
Ajvy
Jst bi se na tvojem mestu čim manj sekirala, saj je to tisto kar se bo bolj poznalo na tvojemu otročičku kakor pa una ena, dve cigaretki na dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Kako nehati ?
31.5.2007 19:50:07   
Anonimen
No, najverjetneje pa vam moram povedati, zakaj se tako sekiram. Ko sem bila noseča s Črtojem, sem kadila (seveda 5 na dan) in ker se je rodil zdrav in velik in je vse OK sem se sedaj začela zavedati dejstva, da lahko gre kaj tudi narobe oziroma pregovora - da ima kmet samo enkrat v življenju debel krompir.

Ko sem bila noseča drugič, sem nehala kaditi TAKOJ, vendar se je žal končalo s smrtjo pikice... In najhuje od vsega mi je bilo res to, da sem se takrat zavestno odločila, da ne bom pila kave in kadila...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Kako nehati ?
31.5.2007 19:52:43   
Strawberrie Cherrie
Raho, user posted image user posted image user posted image , glej jaz sem vseeno mnenja, da se raje umiri in relaksiraj, ko boš mislila, da si toliko samozavestna in pogumna, da se odrečeš cigaretu se boš. Drugače se mi pa trenutno zdi bolj škodljivo to, da se sekiraš in razglabljaš....bo tvoja pikica to velik bolj občutila, kot pa tisti fardamani cigaret...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Kako nehati ?
31.5.2007 20:36:42   
Anonimen
RAho, ti kar teh par pokadi v miru in se nič ne sekiraj, da ne bo kje detece živčno od tvoje sekerancije user posted image .

A veš, da se samo spomnim, da si me vprašala, če me moti, to da si pa kadila pa se sploh ne spomnim user posted image , oz. ne spomnim se da bi cigaret držala user posted image .

A si potem šla v BTC?

Zdaj sem se spomnila nekaj. ČE bi ti takrat rekla, da me moti, bi pa samo enega pokadila user posted image .

Rešitev torej, če želiš nehati. Gibati se moraš v taki družbi, da ti vsak reče, da ga moti, če prižgeš user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Malo pomoči, prosim!
24.8.2007 7:51:08   
aurora6
Jst mam ful sreco kar se kajenja tice. Meni so zaceli smrdet cigareti se preden sem zanosila, pojma nimam zakaj, enostavno ni mi bilo vec do kajenja res, jst kr ne morem verjet....Nimam nasveta kako naj nehas, ker ce mi cigareti ne bi zaceli smrdet vprasanje ce bi nehala kadit.....Mogoce res moras predozirat da nehas....Ker jst sm prej ful kadila.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Malo pomoči, prosim!
24.8.2007 11:19:52   
Laubica
Pred 10 l sem tudi jaz bila kadilka in to strastna 2 š na dan.Sem se odločila da je danes moj zadnji cigaret in tako sem zaključila zgodbo-basta

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Malo pomoči, prosim!
24.8.2007 12:01:45   
sonce78
Evo še ena strastna kadilka. Sem v 37. tednu in sem tisti trenutek, ko sem izvedela, da sem noseča prenehala. Ni mi pa čisto nič zasmrdelo ali kaj podobnega, še slabše, tako mi dišijo cigareti, bolj kot najboljši parfum. Zadevo rešim tako, da gnjavim mojeda dragega naj kadi, jaz pa ga gledam zraven, kot da je sedmo čudo user posted image .
Komaj čakam, da neham dojiti in si prižgem tri hkrati. user posted image
Sicer sem pa na račun prenehanja kajenja pridobila kar nekaj odvečnih kg user posted image , cca. 5kg pripisujem cigaretom.
Ti se nič ne obremenjuj, sem celo prebrala v nekem priročniku Zdrava nosečnica, da je do 2 cigareta dnevno dovoljeno.

Uživaj naprej, mislim, da ima obremenjevanje in tvoj stres večji negativen vpliv na tvojo štruco kot 3 cigareti.

Srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Kako nehati ?
24.8.2007 12:30:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Ko sem bila noseča drugič, sem nehala kaditi TAKOJ, vendar se je žal končalo s smrtjo pikice... In najhuje od vsega mi je bilo res to, da sem se takrat zavestno odločila, da ne bom pila kave in kadila...


??????????????????? kaj ta stavek sploh  pomeni??????????????????? a ti resno tako razmišljaš????????????


a se ti lahko malo zamisliš nad svojo sebičnostjo, če ti je res toliko do tega, da raje kadiš in piješ kavo, potem pa glej, nočeš in ne boš nehala. če te smrt tvojega otroka ni toliko pretresla, in da ti je bilo najhuje od vsega to, da si se zavestno odpovedala cigaretom in kavi, te tudi tokrat njegovo zdravje ne bo ganilo in boš lepo še naprej kadila!!!!??!!!

Si rekla, da nočeš obtoževanja.
Morda pa je le to edini način, da dobiš eno klofuto v obraz.

bivša in morda celo bodoča kadilka te pozdravlja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Kako nehati ?
24.8.2007 12:42:18   
malamalinca
user posted image user posted image user posted image - tale post od anonimne....
Ženska te najbrž ni čist razumela.Jaz te razumem.Popolnoma.

Če si ful želiš nehat kadit pa ne moreš, si najbrž podzavestno ne želiš nehat kadit, ker ti je v lušt in ti paše.
Če ti je v lušt in ti paše, po mojem mnenju, ni nič narobe, ti kar popuš enih par na dan.Sam, punca, ne pa vlečt, pa zraven premišljevat, kok to ni vredu za dojenčka.Zrelaksiraj se in si ga nažgi in uživaj.Sej veš, da ne boš nehala.Zdej še ne.

Ne sekiraj se zaradi raznoraznih "čistunk" ki moralizirajo, v zasebnem življenju pa bohvekva počnejo.
Ponavadi moralizirajo in obtožujejo tisti, ki imajo tolk masla za svojimi ušesi, da se pol raje za grehi drugih skrivajo.

Jaz ti svetujem, da se nehi sekirat in če pokadiš sam enih par na dan, pa še to lahkih, si nimaš prav nič za očitat in ti ni treba imet slabe vesti.

Če se gleda na kajenje kot na zavestno škodovanje otroku, kaj je pa potem splav? Umor, ja, za tiste, ki že ob 6ih zjutri letijo k ta prvi maši.

Jaz vem, da imaš rada pikico ki jo nosiš pod srčkom.Morda celo veliko bolj od kakšne, ki ne kadi in je polna pameti...za druge.


_____________________________

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Kako nehati ?
24.8.2007 12:54:50   
Anonimen
No, jaz sem poskusila. Poskusit ni greh. Morda pa jo danes tako razppppizzzdim, da me bo imela še cel dan pred očmi in pihala od jeze za to, kar sem ji napisala. Grem stavit, da tud če bo živčna, ji čik ne bo pasal. Pa brez zamere, včasih je treba bolj na trdo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamalinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Kako nehati ?
24.8.2007 13:01:14   
malamalinca
Brezveze, anonimna, ampak nice try.
Pri tem ne pomaga ne na lepo, ne na grdo.


_____________________________

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Kako nehati ?
24.8.2007 13:09:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


??????????????????? kaj ta stavek sploh  pomeni??????????????????? a ti resno tako razmišljaš????????????


a se ti lahko malo zamisliš nad svojo sebičnostjo, če ti je res toliko do tega, da raje kadiš in piješ kavo, potem pa glej, nočeš in ne boš nehala. če te smrt tvojega otroka ni toliko pretresla, in da ti je bilo najhuje od vsega to, da si se zavestno odpovedala cigaretom in kavi, te tudi tokrat njegovo zdravje ne bo ganilo in boš lepo še naprej kadila!!!!??!!!

Si rekla, da nočeš obtoževanja.
Morda pa je le to edini način, da dobiš eno klofuto v obraz.

bivša in morda celo bodoča kadilka te pozdravlja!


Danes morda ima nekdo preveč časa in se že cel dan ubada z mano. Ima pa tudi eno majhno težavico - je nepismen, ker so zgoraj navedeni datumi majski, ne pa avgustovski.

In tej Anonimnici, ki nima drugega dela, kot da se ubada z mano, sporočam, da raho že 2,5 meseca ne kadi. Sedaj pa naj se dama posipa s pepelomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ima toliko časa, da se ukvarja z mano, pa kljub temu ne toliko, da bi v svoj kratkoročni spomin uspela zajtei tudi datumuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Bedno in patetično, ni kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Kako nehati ?
24.8.2007 13:10:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No, jaz sem poskusila. Poskusit ni greh. Morda pa jo danes tako razppppizzzdim, da me bo imela še cel dan pred očmi in pihala od jeze za to, kar sem ji napisala. Grem stavit, da tud če bo živčna, ji čik ne bo pasal. Pa brez zamere, včasih je treba bolj na trdo user posted image user posted image user posted image


Sorry, ampak na idiotske poste anonimnih ne dam nič. Nice try.user posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 24.8.2007 13:16:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Kako nehati ?
24.8.2007 13:20:13   
Anonimen
ja, jebi ga, člowk ne gleda vsega, ampak ker te je itak povsod preveč, raho, je bilo za sklepat da je to še en tvojih postov (če že govorimo o temu, da ima kdo preveč časa, si mal svoje poste preštej...)

morda sem jaz butasta zdaj, ko nisem opazila datuma, toda tista tvoja izjava, ki sem jo citirala kaže na to, da očitno nisem edina, ne butasta, ne bedna, ne patetična. veseli me, da mi delaš družbo.

očitno ti je uspel nehat kadit, no, to je bil tvoj cilj. čestitam ti. za drugo, posebej pa tisto izjavo, pa se ti ne mislim klanjat, ne anonimna ne prijavljena...


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark



da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)


Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!