soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ Ker oprosti, če rabi 4 dni oddiha od mene to pomeni, da sem grozna in da se z mano ne da živet Ne, no. A ti resno misliš? Sej ne rabi oddiha OD tebe, apmak drugačen oddih. Zaradi takšne sprostitve je v končni fazi lahko veliko boljši mož, oče, ljubimec, partner. (seveda, če tega ne počne ker bi mu prijatelji pomenili več kot družina). To ni letelo na mojega, ampak na zahijev komentar o "oddihu". Ker kot pravim moj še na idejo, da bi šel sam na morje ni prišel, tak da se mi s tem ni treba ubadat. Če pa bi kdaj imel željo, pa težko rečem, če bi mi bilo prav da gre ali pa ne. Ne bi mu pa prepovedovala al kaj že pač (itak je odrasel, pa lahko dela kar hoče), to sta dve različni stvari. Eno je da ti pač ni fajn da gre za 4 dni, drugo pa je, da mu ne pustiš it. Bi mi pa bilo čudno, ja, ne predtsvaljam si, da gre on/al pa jaz, saj v končni fazi na važno kdo gre - za par dni na morje s kolegi. Mogoče je res za koga butasto razmišljanje, ampak trenutno pač je tako. Mogoče bi bo čez 10 let prav, mogoče bo takrat tudi meni kam sami za it, ne vem, to bomo šele videli.