soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Ja logično, da pikniki, kake pivske moške žurke (razne fešte, ko kak kolega dobi otroka, in ga zapijejo, da bo zdrav ) pa podobne zadeve je meni normalno, da gre sam, se niti ne štulim zraven. Saj ga jaz tudi na čvekalnih maratonih s kolegicami ali na kakem ekstrem shoppingu nočem zraven Ampak za 4 dni na morje pa jaz brez njega ne bi šla, on pa tudi ni nikoli izrazil kakšne želje po samskem dopustu. jao ste smešne sej on tretira to kot moško žurko, fešto.. torej.. ne štulite se.. in pustite naj gre.. 1 ali 4 dni.. ISTO JE!!! če vas misli prevarat.. lahko to naredi v 30ih minutah ne v 4ih dneh torej kaj vas moti? .. to da niamte ve jit na morje s kolegicami za 4 dni.. al to, da gre on pa vas ne povabi zraven? Ma daj zahi, varanje je pa meni res zadnje kar bi mi na glavo padlo - zadnji razlog, zakaj naj ne bi šel sam na morje - je pa 100 drugih medtem tudi ta, da bi potem morala jaz prevzeti njegov del domačih obveznosti (od vrta dalje). Saj pravim, moj se na srečo strinja z mano, mu tudi ne bi bilo prav, če bi jaz šla za več dni kam s kolegicami, in tudi on ni še v 5ih letih nikoli izrazil želje da bi šel kam na morje brez mene. Zahi, kaj pa če bi tvoja hotela it za 4 dni s kolegicami na morje? Bi ji dal še 100 € žepnine?