|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   preveč spi?
29.5.2007 9:13:25   
marty7
Lep pozdrav vsem na forumu. Tudi jaz imam nedonošenčka, rojenega v 30.tednu in 4/7. Kmalu bo imel 5 mesecev(čez 14 dni) oz. korigirano 3 mesece. Še vedno pa veliko spi. Ponoči spi 12 ur od 21h do 9h zjutraj (enkrat vmes se hraniva približno ob 6h zjutraj)drži največ 2h in potem spet spi včasih tudi 3h skupaj. Vsega skupaj spi približno 18h. Ali se vam zdi, da je to normalno? Ali je še katera imela pobobnega zaspankota, ki bi tako veliko spal? Včasih slišim od mamic, da njihovi dojenčki tako malo spijo.
hvala vsem za vaša mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: preveč spi?
29.5.2007 9:59:48   
Aja32
Če ti lepo napreduje na teži, se jaz sploh ne bi sekirala glede spanca... Eni so pač bolj zaspančki, drugi pa so zmožni ves dan prebedeti...

Lp A

(odgovor članu marty7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: preveč spi?
29.5.2007 10:02:53   
Dejča
Naša sicer ni bila nedonošenček, pa je vedno veliko spala in je tudi zdaj pri skoraj 2 L še vedno velika zaspanka. Že od 3. tedna starosti je prespala vso noč (brez vmesnega hranjenja), potem je po treh urah spet zaspala in spala tudi po 3 ure, popoldne pa še enkrat spanje (2-3 ure, včasih še več, odvisno, koliko je spala dopoldne). Tudi zdaj spi čez noč po10, 11 ur - velikokrat tudi več, čez dan pa čez vikend tudi po tri ure (med tednom v vrtcu le uro, uro in pol, zato jo očitno potem čez vikend "zmatra".
Mislim, da ti ni treba nič skrbeti in bodi vesela, da si lahko v tem času malo spočiješ ali kaj narediš. Naša je bila drugače vseskozi živahen otrok in se zato nisem nikoli obremenjevala, da toliko spi. Pravzaprav sem bila prav vesela, saj sem bila vedno zelo spočita mamica user posted image .

(odgovor članu marty7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: preveč spi?
29.5.2007 10:40:52   
marty7
Hvala vama za vajino mnenje, ki me je potolažilo. Z napredovanjem sploh nimava problemov, ker ima zdaj že 7kguser posted image (ob rojstvu 1.940g, najnižja teža pa 1.600g), zato upam da bo vse vredu.Se še vedno dojivauser posted image . Samo to me skrbi, ker nekateri znajo pri tej starosti že prijemati igračke in ne vem kaj še, naš pikec pa se skoraj nima kdaj učiti, ker toliko spi. Hvala še enkrat za mnenja in lep pozdrav!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?