|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: varanje?
29.5.2007 9:35:13   
trojči
Če po sebi sodim, svojega moža ne ljubiš, da si se zaljubila, pa še v poročenega, ajaja. Priporočam, da najprej pri sebi razčistiš. A ne verjamem, da boš. Zato je potreben čas, malo študija knjig, prebereš neprijetne stvari o sebi, lepše in lažje je sanjarjenje o princu. Se pač moramo učiti iz svojih napak, ne iz tujih.

Srečno!

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.5.2007 9:53:41   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: DEJANA

kaj naj storim sama s sabo?

povej možu to kar si povedala tukaj.. če mu ne moreš.. je z vama nekaj narobe..

če pa furaš naprej z drugim.. pol pa raj moža pusti pa je.. vsi srečni in veseli  user posted image

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.5.2007 12:17:19   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

DEJANA, najbrž je tvoje življenje padlo v neko rutino in si si s tem dopisovanjem ustvarila nek nov "kik" v življenju, nekaj, kar ga poživi. Vse to je normalno in življensko, vendar zelo nevarno. Dejstvo je, da vsi zapademo v neko rutino, o tem sploh ni debate, vendar si ljudje te "kike" pač iščemo na različne načine. Jaz osebno npr. na RR-juuser posted image .

Osebno nisem nikoli o tem razmišljala, da bi šla na kakšen "takšen" forum, kjer bi iskala stike, ki se ponavadi končajo z "moškimi" stiki. Zato je verjetnost pri meni majhna, da bi se mi to zgodilo.

Mogoče še to- takšna doživetja so zanimiva, dokler so na "papirju", dokler se dva človeka samo pogovarjata in ugotavljata, da imata skupne točke in kako sta si enaka. Ker papir(internet) prenese marsikaj. Vedi, da v bodočnosti vsaka veza(ljubezenska ali drugačna) zapade v rutino. Tudi ta bo.....

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.5.2007 12:18:47   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Če po sebi sodim, svojega moža ne ljubiš, da si se zaljubila, pa še v poročenega, ajaja. Priporočam, da najprej pri sebi razčistiš. A ne verjamem, da boš. Zato je potreben čas, malo študija knjig, prebereš neprijetne stvari o sebi, lepše in lažje je sanjarjenje o princu. Se pač moramo učiti iz svojih napak, ne iz tujih.

Srečno!

Po moje ga ljubi. Ta drugi je samo vse tisto, kar je napisala Marogica. Začimba za vsakdanji golaž, ki ti po določenem času več ni zanimiv, nima novega okusa.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.5.2007 17:05:49   
tehnofil
ti me razumeš.

Aja. Hočeš reči, da samo tebi se to dogaja? Hočeš reči, da je to nekaj posebnega? Draga Ženska, to je nekaj popolno vsakdanjega. Vprašanje je samo, kako se stem spopademo.

Vsaka odločitev ima posledice in tudi tvoja jih ima. Da si začela. Da boš nadaljevala ali da boš prekinila. Posledice bodo. Vprašanje je samo pri kakšni odločitvi so najmanj uničujoče.

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.5.2007 5:56:34   
ronja
Ne vem, če je pri tebi izvedljivo, ampak probaj si začet pisat - po mailu, smsju,... - s tvojim partnerjem... Mogoče lahko doživiš vse te mravljince in vznemirjenost tudi ob pisanju znane osebe... POvabi ga v kino, naredita kaj trapastega skup,... Da razbiješ rutino, da rata tudi on malo bolj zanimiv in skrivnosten... POtem ti tistega mogoče ne bo tako težko prebolet...

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.5.2007 7:28:03   
srki
Misliš da je vredno zaradi enega "flirtanja" postaviti na kocko tvojo družino?

Kako pa zagotovo veš, da je tudi on poročen oz. da ima partnerko in otroka? A lahko z zagotovostjo trdiš, da je oseb, s katero si dopisuješ res tako OK? Kaj pa če je en navaden "psihopat" ki išče žrtve.

Punca, dobro premisli, kaj počneš in kaj si želiš!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.5.2007 11:10:15   
Anonimen
Jaz pa ti lahko povem nekaj iz mojih izkušenj.Tudi jaz sem si dopisovala tako kot praviš ti.Ampak sem se zamislila kakšne posledice so lahko kasneje in prekinila vse skupaj.Sem ga odstranila blokirala in nikol več pisala z njim.Pa je bil mir.Saj me je še včasih prijelo,da sem ga dodala nazaj med stike ampak takoj blokirala.In tega je že zelo dolgo in se samo smejem zdaj,ko se spomnim.
Tako,da  če  nočeš imeti problemov prekini.Saj vem,da ti ni lahko.Ampak daj na eno stran tehtnice svojo družino na drugo pa njega in pomisli kaj več tehta????

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
30.5.2007 11:32:33   
Anonimen
Ti le tako naprej.Dobi se z njim se pofukaj potem pa domov razmislit ali se splača nadaljevat.Možu pa ne rebiš razlegat ali pač.Mogoče bo še on za kakšno tako akcijo pa boste v trojčka ali četvorčka.

Baba nora malo pazi kaj delaš,če bi rada obdržala družino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
30.5.2007 12:51:25   
trojči
Ne vem no, če moža ljubi. Kako se lahko zaljubiš v nekoga drugega, mesec, pol leta sanjariš o njem, se daš dol z njim, vidiš, da ni nič posebnega in nato z možem in otroki srečno živiš do konca življenja. Jaz bi se požrla od slabe vesti. Dol bi se še mogoče lahko dala, samo tisti del po "streznitvi", leta in leta spraševanja, če bo mož izvedel, kaj si bo mislil (da ga ne ljubim), večno nezaupanje, izgubiš notranji mir. A a, no go.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.5.2007 22:22:28   
Anonimen
nekoč sem bila v podobni situaciji.Bilo je noro,polepšal mi je vsak nov dan,pogrešala sem ga vedno ko nisva bila v kontaktu.Skratka vedno bolj noro,se pogovarjala prek msn pozno v noč,dan za dne,vse dokler nisem sama sebi rekla stop,tako ne gre.sem se dobesedno prisilila,da sem bila vedno manj v stiku z njim.Najprej dan,nato teden,potem mesec,kriza nato pa zalaufa.Se je splačalo,ker bogve kam bi vodilo...

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
18.11.2008 10:45:37   
DEJANA
JA......pozdravljeni vsi skupaj.... kaj naj rečem... žalostno.
Po enem letu sem le našel dopise, maile in vse  kar je počela "DEJANA" (Moja Mateja) ....za mojim hrbom..... in to z dvajset let starim fantkom (ne s poročenim moškim) kot je pisala.
Sprašujem se kakšna ženska je, vse debate okrog sexa, varanja je vedno zavračala. Skratka vsi ki so kaj takega počeli so bili vsi perverzni i.t.d...
Za mojim hrbtom pa je ona počela ravno vse to in še več...
Res nisem tako slab kot vam je natvezila, od svojih staršev je vedno dobivala 100% podporo, potrditve in vedno je bila za vse uslišana in najbolj boja.
In potem iz takšnega okolja nastane to kar je. Ni vam povedala kaj in koliko sva skupaj ustvarila. Jaz sem bil res zaposlen s službo, z gradnjo hiše; vendar si je želela hiše (ker v bloku gospa ne more živeti) in vedno sem ji govoril da sva premalo skupaj in naj malo potrpi da se bo umirilo. Ona pa se je prvi mesec po vselitvi šla dat dol, se pojahat in dobivat z drugim.
...in kaj naj zdaj... jo hvalim za to kar je naredila?... da ne rečem kaj bi ji najraje naredu...kako naj živim naprej s takšno žensko s katero sva si delila vse? ...Težko je.
Tako nekaj zmedenega sem uspel napisat ne vem če je vse prav in da razlagam naokrog, vendar sem vseeno napisal...
Pa lepo varanje vam želim...
LP  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.11.2008 7:53:33   
MLADAMAMICA
o groza... NI TE VREDNA user posted image  ... dojela bo svoje napake. SREČNO

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.11.2008 8:01:43   
Kerensa*
A njeno geslo za RR si tudi "našel"? user posted image

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.11.2008 8:04:10   
MLADAMAMICA
TO SPLOH NI PROBLEM... jaz gesla sploh nimam, me avtomatično prijavi na mojem računalniku user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.11.2008 8:13:45   
Kerensa*
Najprej ona piše pod "DEJANA", potem on piše pod "DEJANA", nato ona piše pod "MLADAMAMICA"... kdaj pride on pod "MLADAMAMICA"? user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.11.2008 8:25:06   
Anonimen
Jest ti predlagam, da:

a) si najdeš drug hobi ki te vznemirja
b) v tistem času ko bi lahko četala naskoči svojega partnerja

Tako kao nedolžno flirtanje se odraža v tvoji psihi, pa se tega sploh zavedaš ne. Globje kot boš bredla, bolj odtujena boš od svojega partnerja. 

Dej, dej vzemi se v roke pa zaključ s tem šušmarjenjem na netu. Konc koncev je pa tip s katerim si dopisuješ tud samo človek, le da ti zdej še ne gre na živce ker ga ne poznaš in ga idealiziraš. 

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
21.11.2008 8:28:48   
Anonimen

JA......pozdravljeni vsi skupaj.... kaj naj rečem... žalostno.
Po enem letu sem le našel dopise, maile in vse  kar je počela "DEJANA" (Moja Mateja) ....za mojim hrbom..... in to z dvajset let starim fantkom (ne s poročenim moškim) kot je pisala.
Sprašujem se kakšna ženska je, vse debate okrog sexa, varanja je vedno zavračala. Skratka vsi ki so kaj takega počeli so bili vsi perverzni i.t.d...
Za mojim hrbtom pa je ona počela ravno vse to in še več...
Res nisem tako slab kot vam je natvezila, od svojih staršev je vedno dobivala 100% podporo, potrditve in vedno je bila za vse uslišana in najbolj boja.
In potem iz takšnega okolja nastane to kar je. Ni vam povedala kaj in koliko sva skupaj ustvarila. Jaz sem bil res zaposlen s službo, z gradnjo hiše; vendar si je želela hiše (ker v bloku gospa ne more živeti) in vedno sem ji govoril da sva premalo skupaj in naj malo potrpi da se bo umirilo. Ona pa se je prvi mesec po vselitvi šla dat dol, se pojahat in dobivat z drugim.
...in kaj naj zdaj... jo hvalim za to kar je naredila?... da ne rečem kaj bi ji najraje naredu...kako naj živim naprej s takšno žensko s katero sva si delila vse? ...Težko je.
Tako nekaj zmedenega sem uspel napisat ne vem če je vse prav in da razlagam naokrog, vendar sem vseeno napisal...
Pa lepo varanje vam želim...
LP  

Ops tega pa nisem vidla prejle. Žal mi je da se vama je to zgodilo.

(odgovor članu DEJANA)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
21.11.2008 12:07:19   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Najprej ona piše pod "DEJANA", potem on piše pod "DEJANA", nato ona piše pod "MLADAMAMICA"... kdaj pride on pod "MLADAMAMICA"? user posted image

JST PA STEM NIMAM NIČ... SPLOH NE POZNAM NE NJEGA NE NJE DEJANA IN NE VARAM SVOJEGA MOŽA user posted image
ČE SE Z NEKOM STRINJAM, ŠE NE POMENI DA SEM JAZ TA OSEBA!!! PA NAJPREJ SE PREPRIČAJ, PREDEN KAR KOLI KOMENTIRAŠ user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.11.2008 14:19:39   
nicimoja
TO SPLOH NI PROBLEM... jaz gesla sploh nimam, me avtomatično prijavi na mojem računalniku

Oprosti, ampak tukaj pišeš tako, kot da si njen mož prijavljen pod drugim geslom. Razen če nisi dobro razumel-a prejšnjega posta, ki je bil namenjen DEJANI. Ma ne vem, vse je zmešano. Sploh ne kapiram, DEJANA in MLADAMAMICA mi ne gre skupaj. Kerensa je spraševala Dejano za geslo, odgovorila si pa ti Mladamamica.

Neposredna povezava do sporočila: 45
21.11.2008 14:20:25   
tanikaa
Samo ne kričat lepo prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 46
21.11.2008 14:28:24   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

TO SPLOH NI PROBLEM... jaz gesla sploh nimam, me avtomatično prijavi na mojem računalniku

Oprosti, ampak tukaj pišeš tako, kot da si njen mož prijavljen pod drugim geslom. Razen če nisi dobro razumel-a prejšnjega posta, ki je bil namenjen DEJANI. Ma ne vem, vse je zmešano. Sploh ne kapiram, DEJANA in MLADAMAMICA mi ne gre skupaj. Kerensa je spraševala Dejano za geslo, odgovorila si pa ti Mladamamica.

Jst pa mislim , da Dejana in Mladamamica nista ena in ista oseba.
Mladamamica je samo odgovarjala Keransi, da ima geslo in up. ime v piškotku in jo tko avtomatsko prijavi, tako mam naštimano tudi jst.

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 21.11.2008 14:29:46 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.11.2008 14:33:42   
MLADAMAMICA

JAZ SEM GOVORILA ZASE. JAZ NIMAM GESLA AMPAK ME AVTOMATIČNO PRIJAVI NA MOJEM RAČUNALNIKU, V SLUŽBI. DOMA PA ITAK NIMAM ČASA ZA NET.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
21.11.2008 14:34:49   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Jst pa mislim , da Dejana in Mladamamica nista ena in ista oseba.
Mladamamica je samo odgovarjala Keransi, da ima geslo in up. ime v piškotku in jo tko avtomatsko prijavi, tako mam naštimano tudi jst.

user posted image  HVALA KER SI RAZLOŽILA

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.11.2008 14:36:16   
tanikaa
Mladamamica, uporabljaj male črke, ker velike pomenijo, da kričiš.

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?