varanje? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

DEJANA -> varanje? (29.5.2007 7:44:08)

Čudni občutki, mravljinci, kot tista prva zaljubljenost. Spoznala sem ga povsem nedolžno, preko nekega foruma in zdaj klepetava - o vsem. Oba ima otroke, partnerja. Nikoli v življenju nisem mislila, pričakovala, da bom do nekoga čutila tako noro privlačnost, čeprav se s svojim partnerjem dobro razumem in imava urejeno spolno življenje. Nekaj očitno pogrešam...Večkrat premišljujem kam me to pelje, saj je bila zvestoba vedno moja največja vrednota. Rada bi prekinila klepet, saj vem - če se enkrat dobiva lahko padem v past in ob varanju ne bi mogla svoji družini pogledat v oči. Rekle boste - nora si, kaj vse postavljaš na kocko! Vem, vse vem, ampak daje mi energijo, nekaj lepega in čeprav se že nekaj dni trudim ne imeti stika z njim ga noro pogrešam...Tiste, ki ste že kdaj občutile, se znašle v situaciji- kaj naj storim sama s sabo?

Mina1 -> RE: varanje? (29.5.2007 7:48:07)

Saj si si že sama odgovorila.

Meni se to dogaja sedaj, ampak sem sama z otročkoma, tako da...pa mi ful sede.

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 7:48:27)

Očitno kakšen namen si imela že takoj ob tem, ko si se začela pogovarjati z njim. Oz., kaj je bilo, da si se odločila it mal na net pošnofat pa iskat eno osebico za flirtanje.

Mina1 -> RE: varanje? (29.5.2007 7:52:19)

pa iskat eno osebico za flirtanje.

sej pomoje ni glih iskala, se zgodi spontano, meni se to zdej dogaja, spontano in iz heca, samo sej sem napisala, nimam nobene slabe vesti, sem v takšnem "statusu".

DEJANA -> RE: varanje? (29.5.2007 7:55:44)

Res je, ni bilo načrtovano, da bi iskala nekoga za flirt, iz precej nedolžne situacije in zelo počasi je ratalo in zdaj sem tu...

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 7:57:54)

no comment.. pa lepo se imej! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 7:58:33)

Lepo to.

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 8:01:43)

Internet si izklopi!!

Mina1 -> RE: varanje? (29.5.2007 8:02:39)

Internet si izklopi!!

ne bo in ne more, ker je že preveč notri padla in tako.

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 8:03:52)

Ji ga bo pa mož [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 8:04:17)

Oziroma partner... 

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 8:06:51)

Rekla bom samo to: žalostno, da se človek tega zaveda, pa kljub temu vseeno nadaljuje s tem dejanjem. Bogi otroci.

Mina1, tvoj primer pa mislim, da je malo drugačen oz. kar precej.

samec -> RE: varanje? (29.5.2007 8:07:55)

Pa le nism edini.

DEJANA -> RE: varanje? (29.5.2007 8:13:23)

Preden sem napisala vse to sem pričakovala obtožbe in najbrž je prav tako...upam le, da vam življenje na pot nikoli ne 'vrže' take situacije, ker sem tudi jaz prej vedno mislila, da ni možno...

Mina1 -> RE: varanje? (29.5.2007 8:17:33)

Preden sem napisala vse to sem pričakovala obtožbe in najbrž je prav tako...upam le, da vam življenje na pot nikoli ne 'vrže' take situacije, ker sem tudi jaz prej vedno mislila, da ni možno...

točno tako, očitno vama nekaj fali v vezi, si se že probala kaj pogovoriti s tvojim? Ali je praznina, nič besed....ker potem je tole že hudo...

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 8:18:12)

Ma, sej nima veze, kaj si prej mislila... Jaz tega ne bi naredila, že zarad spoštovanja do mojega dragega in zaradi ljubezni.. Mislim, da ti kljub temu, da imata vse poštlihano, nekaj manjka ali pa si samo želiš pozornosti še od kakšnega moškega... Se mi pa smilijo tvoji otroci... Ja, najboljše je res, da si internet izklopiš, ker drugače nehala ne boš in boš šla do konca - srečanje, in tako dalje....

DEJANA -> RE: varanje? (29.5.2007 8:20:37)

ti me razumeš. po toliko letih skupnega življenja in dojenčku se marsikaj spremeni. predvsem mine strast. delo preko celega dneva, premalo časa drug za drugega, predvidljivost...saj se pogovarjava, a stvari so tako utečene...ne znam dobro napisat...ah, življenje...

loredana -> RE: varanje? (29.5.2007 8:23:11)

Naivna si. Neizživeta, potem te pa okol obrne vsak ki zna nakladat.

Marogica -> RE: varanje? (29.5.2007 8:24:13)

DEJANA, najbrž je tvoje življenje padlo v neko rutino in si si s tem dopisovanjem ustvarila nek nov "kik" v življenju, nekaj, kar ga poživi. Vse to je normalno in življensko, vendar zelo nevarno. Dejstvo je, da vsi zapademo v neko rutino, o tem sploh ni debate, vendar si ljudje te "kike" pač iščemo na različne načine. Jaz osebno npr. na RR-ju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Osebno nisem nikoli o tem razmišljala, da bi šla na kakšen "takšen" forum, kjer bi iskala stike, ki se ponavadi končajo z "moškimi" stiki. Zato je verjetnost pri meni majhna, da bi se mi to zgodilo.

Mogoče še to- takšna doživetja so zanimiva, dokler so na "papirju", dokler se dva človeka samo pogovarjata in ugotavljata, da imata skupne točke in kako sta si enaka. Ker papir(internet) prenese marsikaj. Vedi, da v bodočnosti vsaka veza(ljubezenska ali drugačna) zapade v rutino. Tudi ta bo.....

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 8:25:57)

Premalo časa drug za drugega, a še vedno dovolj za ljubimca?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Mina1 -> RE: varanje? (29.5.2007 8:26:03)

Mogoče še to- takšna doživetja so zanimiva, dokler so na "papirju", dokler se dva človeka samo pogovarjata in ugotavljata, da imata skupne točke in kako sta si enaka. Ker pair(internet) prenese marsikaj. Vedi, da v bodočnosti vsaka veza(ljubezenska ali drugačna) zapade v rutino. Tudi ta bo.....

evo, to pa tudi drži.

muška -> RE: varanje? (29.5.2007 8:26:34)

ja rutina,... in potem pa pride nekdo, ki to rutino malo zbrka in si čisto ob pamet.  Ampak zavedat se pa moraš, da tudi na tej strani enkrat nastane rutina.Kaj boš pa potem? Jovo na novo?

DEJANA -> RE: varanje? (29.5.2007 8:32:02)

veliko bom premišljevala o vsem napisanem danes in v prihodnje...hvala...zdaj pa šibam na delo....

Anonimen -> RE: varanje? (29.5.2007 9:03:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

točno tako, očitno vama nekaj fali v vezi, si se že probala kaj pogovoriti s tvojim? Ali je praznina, nič besed....ker potem je tole že hudo...

Sploh ni nujno, da ji kaj fali v vezi.. lahko je cist iz drugih vzrokov.. ki jih je ta trenutek nemogoce poznati..

Dejana.. zakaj pa tole sploh pises na forum? Kaj imas od tega? Zakaj nisi preprosto tiho o tem? A mislis.. da bo tebi kej boljs.. ce bo tuki ena debata dolga 20 strani.. in dva ali trije tabori.. tko kot vedno..

Bodi raje tiho.. ker kaksnega pametnega nasveta v tvoji situaciji itak ne mors dobit.. ce pa ze.. ga pa upostevat ne mors.. ker to je preprosto nemogoce.. torej pojdi po trenutnem filingu.. in zate najboljs bi bilo.. ce si tiho o tem.. vsaj na tem mestu.. oziroma na vsakem mestu..

Ce tole pises.. ker mas slabo vest.. in zelis, da ti kdo rece.. da sej ni tko hudo.. in bla bla.. pol skoda ker si sploh zacela..

Edini nasvet ki ga mam zate.. je ta.. da si tiho.. ostalopa se bo itak zgodilo tko kot se bo..

jade1 -> RE: varanje? (29.5.2007 9:17:04)

Se sprašujem, če je biti zvest sploh še "moderno". Kaj naj ti rečem? Naj ti svetujem, da uničita 2 družini zato, da po vsej verjetnosti ugotoviš, da to sploh ni to kar si pričakovala? Ma škoda besed.
Raje vloži tisto energijo v svojo družino.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>