|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašljamo!
25.10.2004 8:44:42   
Lenny
In to od petka! :( Brez vročine, tu in tam malo priteče iz noska, drugače je mali :duda: B.P. Najprej nisem hotela panike delati, ampak danes ga bom vseeno peljala do zdravnika. Poskusila sem s timijanovim sirupom, pa nič. :( Pozna katera take znake? Upam, da ne delam iz muhe slona, priznam pa, da me je od pomladi, ko je staknil bronhitis, kašljanja kar malo strah.
Držite pesti, da ni kaj resnega!
Lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kašljamo!
25.10.2004 9:02:00   
Anonimen
Znake česa?

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kašljamo!
25.10.2004 9:10:29   
Lenny
Take, kot jih ima naš mulček: nič vročine, nosek malo pušča, kašlja pa precej, tako ga draži, da mu gre včasih kar na bruhanje :(
Kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kašljamo!
25.10.2004 9:16:30   
mammika
No evo Lenny pri meni je prav tako le da mam še poleg bruhanja tak občutek da bom cela pljuča izkašljala...

No upam da ne bo hujšega .....
LP :sloncek:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kašljamo!
25.10.2004 9:17:22   
romy23
Po moje gre vrjetno za prehlad...vsaj kaže tako.
Če ima zelo suh kašelj mu daj slezov sirup. Če pa se ne more odkašljati pa Lahko probaš Prospan.
Če si v "strahu" je bolje da greš do pediatra. Boš vsaj 100% da je vse b.p.

lep dan še naprej, pa čim prej se pocajtite!

romana

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kašljamo!
25.10.2004 9:21:34   
Anonimen
Aha. Ja, verjetno je res bolje, da gresta k zdravniku. Lahko da sicer ne bosta nič opravila, če je mogoče šele začetek česa. Ampak bolje prezgodaj kot prepozno. Posebej še, če je en bronhitis že prebolel.

Pa še en nasvet: moja nečakinja je prebolevala bronhitis za bronhitisom. Inhalirala je vse mogoče spreje, ki jih je predpisal zdravnik. Nato pa je moja sestra nazadnje nekje izvedela, da pomaga inhalacija kamiličnega prevretka. Poskusila je in od takrat naprej so zdravi. Mogoče vam bo še kdaj prav prišlo, upajmo pa, seveda, da nikakor ne.

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kašljamo!
25.10.2004 9:23:43   
TARA in MAJ
:metulj:Tudi naš kašlja že skoraj 2mes.pa sem ga imela že dvakrat pri zdravniku nisem pa dobila nobenega sirupa ker je rekla da je vse vredu ker nima vročine in razen kašla je z njim vse vredu mene pa tud vseeno skrbi ker se mi zdi da se kar malo preveč časa vleče ta njegov kašelj.Je živahen in ima tudi apetit in brez vročine samo ta kašelj me moti drug teden imam posvetovalnico tako da bom tam še enkrat vprašala. LP

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kašljamo!
25.10.2004 10:02:48   
Anonimen
Lenny predvidevam da pikec kašlja zaradi tega,ker mu iz noska zadaj po grlu teče..ponavadi je tako.Ko se bo nahod pozdravil bo tudi kašelj prenehal..upam da čim prej pozdrave od Neve in Timija:love::modri::love::love::love:

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kašljamo!
25.10.2004 10:04:42   
Donja
Če imate sirup iz smrekovih vršičkov, mu ga daj. Tisto smrečje, ki je ostalo pa v čaj zmešaj za kakih 10 min in precedi. Ful pomaga.
Čaja za izkašljevanje pa ne pit po 17 uri, ker pol je pa noč slaba.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kašljamo!
25.10.2004 10:05:24   
Lenny
Ja, Neva, sem tudi jaz najprej mislila. Ampak kašlja vedno bolj, iz noska pa skoraj nič več ne teče :zmeden: Pojma nimam. Ob enih se naročim pri zdravniku, potem pa bomo videli, kaj je. Upam!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kašljamo!
25.10.2004 10:42:39   
Anonimen
:duda:Lenny srčno upam da ni hujega,samo navaden prehlad..ni rečeno,da mora tudi smrkat,lahko mu smrkelj samo zadaj teče.Sicer ti bo pa zdravnik pvedal,kako in kaj..pa še kakšen učinkovit sirup bo predpisal..držita se ....9nebesa:duda::duda::love::love:

(odgovor članu Lenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kašljamo!
25.10.2004 11:03:46   
kimi
Ko je bil moj pri1 mesecu starosti tak je pediater rekel-dokler mu ne piska v pljučih je vse ok. Samo res pa da ni kašljal veliko. Kar k zdravniku

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kašljamo!
25.10.2004 12:36:36   
Donja
Lenny javi kaj bo pediater rekel.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kašljamo!
25.10.2004 12:38:55   
Lenny
Bom!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kašljamo!
25.10.2004 12:39:30   
Donja
Ok. Držimo pesti, da je vse ok.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kašljamo!
25.10.2004 20:34:45   
MINEJA
Mi smo imeli isti problem. Ko pa sem kupila po nasvetu pediatrinje Trpotčev sirup, je mali začel izkašljevati in je sedaj boljše.

:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?